Hannibalgan - Akciğer Kanseri
-
offf offf :S Geçmiş olsun hocam :S Bu adamın yüzü hiçmi gülmicek :S
-
umarım sağlam çıkar
çok mu sigara içiyor :-/
-
Ruhu hak etmiş.
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
Sabah öylesine bi nasılsın mesajı atayım dedim , biraz görüştük ve hasta olduğunu berbat durumda olduğunu öğrendim HannibALgan kardeşimizin..
Akciğer kanseri olabileceği söylenmiş , akciğerinden örnek doku almışlar ve çok kötüyüm diyor. Konu açmaya bile gelemeyecek kadar..
Allah yardımcın olsun HannibALgan...
Umarım sonuç pozitif çıkmaz..
http://www.tahribat.com/Murit-HannibALgan/
-----------------------------"Akciğer kanseri olabileceği söylenmiş" böyle birşey söylenemez! Bu tip kanser vakalarında dünya kadar test yapılıyor. Adama daha akciğer biyopsisi yapmadan
"AC kanserinden şüpheleniyoruz onun için test yapacaz" mı demişler? Saçmalamayın :) Ha eğer ki kesin tanı konmuşsa negatif çıkacak bi tarafı yok
zaten pozitiftir. Valim mi selim mi ona bakarlar ki ben daha selimini hiç duymadım.
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Geçmiş olsun hocam inş kötü birşey çıkmaz..
----------------------------- -
Hemen aşırı endişelenmeyin arkadaşlar
Yaşı çok genç
umarım kanser değildir ...
acil şifalar diliyorum...
-
geçmiş olsun kardeşime.. kesin birşey yokmuş daha başlık değişsin insanın moralini bozuyor.
-
HannibALgan'a Acilll Şifalar Diliyorum İnşallah Biyopsi Sonucları Temiz Çıkar. Gerekirse TBT Olarak Aramızda Para Topluyalım Ne gerekiyorsa ne tedavi gerekiyorsa yapalım sonuna kadar'da varım... Telefonumu herşeimi satarım. Yeterki Kardeşimiz Kurtulsun Tekrar Tekrar Geçmiş Olsun.
-
Çok büyük geçmiş olsun umarım kanser değildir daha bu kadar erken yaşta böyle bir hastalık atlatılabilir belki ama kanserden sonrasında ki yaşam hiç te iyi olmaz.Tekrardan geçmiş olsun . . .
-
Umarım testler sonucu olumsuz bir sonuç çıkmaz. Tez iyileşmen dileklerimle