folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hannibalgan - Akciğer Kanseri

Hannibalgan - Akciğer Kanseri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Allah acil Şifalar versin...Moralini bozmasın Hiç bir zaman ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

inşallah pozitif çıkar sonuçlar, geçmiş olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Fatih Abiyle Biraz Önce Konuştum.

Sesin ne Kadar Kötü Geldiğin Anlatamam.Psikolojisi Baya bi Bozulmuş.

Sevgilisinin Ölümünden sonra, Bu olay Olunca Yorgun Düşmüş. Ama Hala İçinde Olan Beşiktaşlılık Has Safada Diye Bilirim. Savaşma Ruhu Üst sevilerde. Gerçekten Çok Yoğun Bir Psikolojiye İhtiyacı var. Ben Tariqat sapığına Kayıtlıyorum Biz TBT olarak Herzaman Maddi manevi yanındayız Diyorum ve Birkez Daha Geçmiş olsun Diyorum

İnşallah Testler Sağlam Çıkar Bizde Rahat Bir nefes Alırız. (Testler 1Ay Sonra Belli Oluyomuş.)

Geçmiş Olsun Dilemek İsteyen Varsa Tel'ni verebilirim.

Pm atmanız Yeterli

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Ben HannibALgan arkadaşımızı şahsen tanımıyorum ama tanıyan arkadaşlar moralini yüksek tutmaya çalışın lütfen. Allah yardımcınız olsun.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kirve herhangi bi konuda yardım gerekirse bi pm atmana bakar ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım, kardeşlerim. Laptop ve wireless güzel bir teknolojiymiş gerçekten yoksa neler olup bittiğini görüp küçük de olsa tebessüm edemeyecektim. Soranlara, arayanlara, merak edenlere çok teşekkür ediyorum. Bu gemi çok tufan gördü merak etmeyin, bilmediğim sığ sularda boğulacak değilim. Hem CeBit'e katılmadan nereye :):):)

Önlem olarak dünya kadar ilaç içiyorum ve mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum.Biliyorum bu kasırga da geçecek, benden koparacağı tozları saymazsak ben hep burada olacağım...

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hacı o kadar melankoli takıla takıla beni de kanser ettin sende kanser oldun :D

Geçmiş olsun kardeşim.

Ama en önemli ilaç stresten uzak durmak eğlenmek emin ol :\ Allah'ım acil şifa verir inşallah.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Geçmiş oLsun hocam..

Buarada bu durumdayken biLe şiirseL bi yorum atmışsın yazıLarını tekrar okuyasım geLdi,bi an önce şifanı buLda yazıLarından mahrum bırakma bizLeri.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım, kardeşlerim. Laptop ve wireless güzel bir teknolojiymiş gerçekten yoksa neler olup bittiğini görüp küçük de olsa tebessüm edemeyecektim. Soranlara, arayanlara, merak edenlere çok teşekkür ediyorum. Bu gemi çok tufan gördü merak etmeyin, bilmediğim sığ sularda boğulacak değilim. Hem CeBit'e katılmadan nereye :):):)

Önlem olarak dünya kadar ilaç içiyorum ve mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum.Biliyorum bu kasırga da geçecek, benden koparacağı tozları saymazsak ben hep burada olacağım...

Saygılarımla

-----------------------------

sen nelerini gordun be dayı Allah'ın izniyle bişey olmaz.Gecmiş olsun dikkat et kendine

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akif23
    akif23's avatar
    Erkek

Her ne kadar sizleri tanımasakta bir insanlık görevi olrak söylüyorum.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

İnşallah bu hastalıktan en kısa sürede kurtulursunuz.

Toplam Hit: 16134 Toplam Mesaj: 101