Hannibalgan - Akciğer Kanseri
-
Allah acil Şifalar versin...Moralini bozmasın Hiç bir zaman ...
-
inşallah pozitif çıkar sonuçlar, geçmiş olsun
-
Fatih Abiyle Biraz Önce Konuştum.
Sesin ne Kadar Kötü Geldiğin Anlatamam.Psikolojisi Baya bi Bozulmuş.
Sevgilisinin Ölümünden sonra, Bu olay Olunca Yorgun Düşmüş. Ama Hala İçinde Olan Beşiktaşlılık Has Safada Diye Bilirim. Savaşma Ruhu Üst sevilerde. Gerçekten Çok Yoğun Bir Psikolojiye İhtiyacı var. Ben Tariqat sapığına Kayıtlıyorum Biz TBT olarak Herzaman Maddi manevi yanındayız Diyorum ve Birkez Daha Geçmiş olsun Diyorum
İnşallah Testler Sağlam Çıkar Bizde Rahat Bir nefes Alırız. (Testler 1Ay Sonra Belli Oluyomuş.)
Geçmiş Olsun Dilemek İsteyen Varsa Tel'ni verebilirim.
Pm atmanız Yeterli
-
Geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Ben HannibALgan arkadaşımızı şahsen tanımıyorum ama tanıyan arkadaşlar moralini yüksek tutmaya çalışın lütfen. Allah yardımcınız olsun.
-
geçmiş olsun kirve herhangi bi konuda yardım gerekirse bi pm atmana bakar ;)
-
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım, kardeşlerim. Laptop ve wireless güzel bir teknolojiymiş gerçekten yoksa neler olup bittiğini görüp küçük de olsa tebessüm edemeyecektim. Soranlara, arayanlara, merak edenlere çok teşekkür ediyorum. Bu gemi çok tufan gördü merak etmeyin, bilmediğim sığ sularda boğulacak değilim. Hem CeBit'e katılmadan nereye :):):)
Önlem olarak dünya kadar ilaç içiyorum ve mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum.Biliyorum bu kasırga da geçecek, benden koparacağı tozları saymazsak ben hep burada olacağım...
Saygılarımla
-
Hacı o kadar melankoli takıla takıla beni de kanser ettin sende kanser oldun :D
Geçmiş olsun kardeşim.
Ama en önemli ilaç stresten uzak durmak eğlenmek emin ol :\ Allah'ım acil şifa verir inşallah.
-
Geçmiş oLsun hocam..
Buarada bu durumdayken biLe şiirseL bi yorum atmışsın yazıLarını tekrar okuyasım geLdi,bi an önce şifanı buLda yazıLarından mahrum bırakma bizLeri.. :)
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım, kardeşlerim. Laptop ve wireless güzel bir teknolojiymiş gerçekten yoksa neler olup bittiğini görüp küçük de olsa tebessüm edemeyecektim. Soranlara, arayanlara, merak edenlere çok teşekkür ediyorum. Bu gemi çok tufan gördü merak etmeyin, bilmediğim sığ sularda boğulacak değilim. Hem CeBit'e katılmadan nereye :):):)
Önlem olarak dünya kadar ilaç içiyorum ve mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum.Biliyorum bu kasırga da geçecek, benden koparacağı tozları saymazsak ben hep burada olacağım...
Saygılarımla
-----------------------------sen nelerini gordun be dayı Allah'ın izniyle bişey olmaz.Gecmiş olsun dikkat et kendine
-
Her ne kadar sizleri tanımasakta bir insanlık görevi olrak söylüyorum.
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
İnşallah bu hastalıktan en kısa sürede kurtulursunuz.