Hannibalgan & Muhrıp Yeni Kitap..
-
Herkese iyi akşamlar öncelikle..
Müridler, mürideler bilindiği üzere hannibaLganla depresifkalem.com ' da yazılarımız yayınlanıyor.. İzin verildiği ölçüde buradada yayınlamaya çalışıyoruz.. fatih abinin daha önce çıkardığı bir kitabı var.. Biz 2. yi çıkarmayı planlıyoruz.. Temmuz başı gibi düşünüyoruz..
Gelelim konunun özüne.. Kitap basımı için belli bir sayıyı yakalamak zorundayız matbaalar basmıyo yoksa..
Fiyat olarak 20 düşünüyoruz.. Kesinlikle kar yok reklam amaçlı. Bu fiyata tescil ve kargoda dahil..
Eğer TBT ' den yeterli sayıyı yakalrsak basıma geçicez..
$aygılar.. -
Destek verek mi?
-
Kitabın İlk Sayfasında Tahribat Ailesine Yazarsa Olur :)
-
Aslına bakılırsa benim ll. kitap için yeterli hazırlığım yok. Daha doğrusu ll. baskı gibi olacak sanırım. İlk baskıda da ticari bir kâr amacı gütmüyordum, şimdide gütmüyorum. Amacımız hem sitemizi (depresifkalem.com) hemde yapılanların daha iyi reklamını yapabilmek. Bu amaçla hazırladığımız taslağı matbaaya götürdüğümüzde 100-200 baskıdan başlayan fiyat menüsü çıkartıyorlar. Kaba taslak bir rakam verilecek olursa çok daha sağlıklı yürüyeceğini düşünüyorum.
Saygılarımla
-
@Pikacu
Hocam her türlü desteğe ihtiyacımız var reklam amaçlı kitap basıyoruz..
@IreaYamulmuyorsam ilk kitapta tah. yazıyordu.. bundada yazacaktır ;)
-
Benden Tam Destek ...
-
IREA bunu yazdı:
-----------------------------
Kitabın İlk Sayfasında Tahribat Ailesine Yazarsa Olur :)
-----------------------------Gerek elden gerekse kargo ile teslim alan arkadaşlar bilirler ki sunuş sayfasında kocaman hatta eşşek kadar TBT'ye teşekkür var :D:D:D:D
-
Çıkınca alırız... Evde o kadar okunacak kitap var... Listeye eklerim...
-
Pikacu bunu yazdı:
Çıkınca alırız... Evde o kadar okunacak kitap var... Listeye eklerim...
Seni yazıyoruz listeye o zman Hocam :) İmzalı kitap göndericez :) :P -
Beni listeye yaz dostum. Hep destek tam destek :D
-
MUHRIP bunu yazdı:
Herkese iyi akşamlar öncelikle..
Müridler, mürideler bilindiği üzere hannibaLganla depresifkalem.com ' da yazılarımız yayınlanıyor.. İzin verildiği ölçüde buradada yayınlamaya çalışıyoruz.. fatih abinin daha önce çıkardığı bir kitabı var.. Biz 2. yi çıkarmayı planlıyoruz.. Temmuz başı gibi düşünüyoruz..
Gelelim konunun özüne.. Kitap basımı için belli bir sayıyı yakalamak zorundayız matbaalar basmıyo yoksa..
Fiyat olarak 20 düşünüyoruz.. Kesinlikle kar yok reklam amaçlı. Bu fiyata tescil ve kargoda dahil..
Eğer TBT ' den yeterli sayıyı yakalrsak basıma geçicez..
$aygılar..
-----------------------------tabi ya kardeşim dedık sana bu haberı burdan oğrenıorus senden almıcam lan kıtabı Fatih abiden alıcam :D