Hannibalgan & Muhrıp Yeni Kitap..
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Beni listeye yaz dostum. Hep destek tam destek :D
Eyvallah hocam saolun.. elde var 2. -
Ben De İmzalısından İstiyorum :)
-
arkadaşımın bir kaç yazısını okudum hoşuma gitti bende ilk ve ikinci kitabı alabilirim... Ne yapmamız gerekiyor?
-
fatihe destek vermeyenin en müsait yerinde çıban çıksın :}} kardeşim ben 2 tane alıcam senden :} sonrada ıslatırız :}
-
her türlü destek olurum ben alıcam 2.sini 3 4 kişiyede aldırabilirim birincisini çok beğendim
-
Bende alırım, yazılarınızı keyifle (aslında melankoli!!) takip ediyorum, isterim en imzalısından... :)
-
imzalı bir kitap bende isterim : ) yaz listeye
Bu arada intihar edersem sorumlusu sensin : )
-
Pikacu, Seadog, ırea x 2 ( IronEagle) , qazwer , designerboyalee ,srcn , qertengelex , yesmilord , bRk , HeyQirs , silent-king , noneyim , kreyzi , kjunior , pcoder , sahir , crafty
Hepinize teşekkür ederiz tek tek .. Kitap basılırsa sizin sayenizde olucak teşekkür ederiz.. Eğer elimizde 1. kitaptan varsa onun içinde ayrı bilgilendirme yapıcam sizlere..
Teşekkürler.. -
MUHRIP bunu yazdı:
Seadog, ırea , qazwer , designerboyalee ,srcn , qertengelex , yesilmilord , bRk , HeyQirs
Hepinize teşekkür ederiz tek tek .. Kitap basılırsa sizin sayenizde olucak teşekkür ederiz.. Eğer elimizde 1. kitaptan varsa onun içinde ayrı bilgilendirme yapıcam sizlere..
Teşekkürler..
-----------------------------Benim adım neden yok ?
-
Pikacu bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Seadog, ırea , qazwer , designerboyalee ,srcn , qertengelex , yesilmilord , bRk , HeyQirs
Teşekkürler..
-----------------------------Benim adım neden yok ?
İlk sayfaya bakmadım hocam unutmuşum :)