Hannibalgan & Muhrıp Yeni Kitap..
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Pikacu bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Seadog, ırea , qazwer , designerboyalee ,srcn , qertengelex , yesilmilord , bRk , HeyQirs
Hepinize teşekkür ederiz tek tek .. Kitap basılırsa sizin sayenizde olucak teşekkür ederiz.. Eğer elimizde 1. kitaptan varsa onun içinde ayrı bilgilendirme yapıcam sizlere..
Teşekkürler..
-----------------------------Benim adım neden yok ?
İlk sayfaya bakmadım hocam unutmuşum :)
-----------------------------Silent_King Yazmayı unutmuşsun dostum dememeize gerek varmı :)
-
Silent_King bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------Seadog, ırea , qazwer , designerboyalee ,srcn , qertengelex , yesilmilord , bRk , HeyQirs
Hepinize teşekkür ederiz tek tek .. Kitap basılırsa sizin sayenizde olucak teşekkür ederiz.. Eğer elimizde 1. kitaptan varsa onun içinde ayrı bilgilendirme yapıcam sizlere..
Teşekkürler..
-----------------------------Benim adım neden yok ?
İlk sayfaya bakmadım hocam unutmuşum :)
-----------------------------Silent_King Yazmayı unutmuşsun dostum dememeize gerek varmı :)
Eyvallah denizim. -
Evet şimdilik sayı 10 civarında, Gökmen söylemeyi unuttu sanırım ama toplu alımlarda (3 ve üstü) indirim de söz konusu ;)
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
Evet şimdilik sayı 10 civarında, Gökmen söylemeyi unuttu sanırım ama toplu alımlarda (3 ve üstü) indirim de söz konusu ;)
Saygılar
Evet abi ben unutmuşum.. Toplu alımlarda indirim yapıcaz.. Birde ödeme şeklini filan soranlar var yakında onun hakkındada bilgilendirme yapıcaz.. -
Hayırlısı Olsun ...
Edit: IronEagle Kardeşime De Bi Tane Alayım. Başımın Etini Yer O Şimdi. Onu Da Listeye eklerseniz Sevinirim ...
-
ilk kitaptakiler ikincide olmayacasa, ikisini de ayrı ayrı almak isterim -varsa-
ilktekiler de ikincide olacaksa , bir adet ayırın bu sefer alacağım inş..
-
Hnai bana hani bana demiiş.. Şi gizliden takipçinim HannibALgan biliyosun = ). çek mi senet mi ? nasıl ödüycez.
-
IREA bunu yazdı:
-----------------------------Hayırlısı Olsun ...
Edit: IronEagle Kardeşime De Bi Tane Alayım. Başımın Etini Yer O Şimdi. Onu Da Listeye eklerseniz Sevinirim ...
edi olm bana hediye etmene greek yok (H) beni de ekle fatih abi -
Noneyim bunu yazdı:
ilk kitaptakiler ikincide olmayacasa, ikisini de ayrı ayrı almak isterim -varsa-
Hayır Hocam olmayacak.. İlk kitaptan elimizde az miktarda var.. ilk istiyenlerden başlamak üzere elimizdekileri göndericez Hocam -
MUHRIP bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
Hayır Hocam olmayacak.. İlk kitaptan elimizde az miktarda var.. ilk istiyenlerden başlamak üzere elimizdekileri göndericez Hocam
-----------------------------ilk kitapdan ve 2. kitaptan bana birer tane ayırırmısın Muhrip kardesim :)) kesin alacağım...