Hapyy My Car

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:
    -----------------------------

hayirli olsun hocam, bir sorum var da: gercekten dogan yada sahin adli araclar verilen parayi hak ediyor mu_? bana sorsaniz 1500 Tl bile vermem normal sartlar altinda (enayisin demek istemiyorum) nedir bu aracin cekiciligi_? 4-5 ay once sanayide 1200 Tl ye aldigi dogani bizim burodaki elemana 2500 Tl ye kakalamaya calisan biriyle tanistim, aracin her tarafi curuklerle doluydu, degmez dedimistim 2500 TL ye ama adam bizden 2 gun sonra araci 5500 e satmis. bu bilgiyide soyle ogrendim; arabayi satan sahis, bizim burodaki elemanin kardesiymis :D

-----------------------------

kardeşim arabanın zaten makyajsız hali 7,500 tl civarı üstündeki jant lastik ıvır zıvır vs. hak ediyor yani verdgim parayı. ayrıca yerli arac yedek parca problemi yok. ekonomik :) daha ne olsun

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Giresunda kartal ve şahin dışında araba kullanılmaz, köylere çıktığımızda önden çekişli araçların rot balans ayarı bir haftada bozuluyor :(

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Kişisel olarak algılama hocam da bedava verseler binmem şahine bi itici , bi sinir bozucu anlatamam.

sana gelince kazasız belasız kullanman dileğiyle.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanman en büyük temennimdir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hayırlı olsun ğstad...

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hoca, yani seveni fanatiği ayrı ama en alınmayacak araçlardan biri.  sanayiye en bağımlı ve çekiciliği 0  

aracı   2500 tl ye de alsan 5000 bin tl ye de alsan yıllık 2 bin lira da sanayiye ayırmak lazım en az :) 

ayrıca yerli üretim olan parça sıkıntısı çekmeyeceğin çok araç var onları tercih edebilirdin , kolay gele.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

7-8 sene önce ne kıymetli arabaydı bu be, ama işte şimdi geçerliliğini yitirdi, 5 kişi otur gitmiyor araba.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

hocam biliyorum sevdalıyız diyorsunuz anlıyorum ama harbiden 9 bin saymışın . alınamaz mıydı 9a çok daha iyi bişey . 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

ben de şahin kullanıyorum içim gidiyor hidrolik direksiyonlu, vitesli arabalara.

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Arka camında $Şehir_Ismi." Tuning" yazan arabalara bayılıyorum. Abi modifiye olsun tamam, Şahin de candır zaten ama şu yazıyı yazdırmayın bence ya. Araç iyi bu arada hakkaten, hayırlı olsun.

while (1<2)
Toplam Hit: 6333 Toplam Mesaj: 37