Hapyy My Car
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------hayirli olsun hocam, bir sorum var da: gercekten dogan yada sahin adli araclar verilen parayi hak ediyor mu_? bana sorsaniz 1500 Tl bile vermem normal sartlar altinda (enayisin demek istemiyorum) nedir bu aracin cekiciligi_? 4-5 ay once sanayide 1200 Tl ye aldigi dogani bizim burodaki elemana 2500 Tl ye kakalamaya calisan biriyle tanistim, aracin her tarafi curuklerle doluydu, degmez dedimistim 2500 TL ye ama adam bizden 2 gun sonra araci 5500 e satmis. bu bilgiyide soyle ogrendim; arabayi satan sahis, bizim burodaki elemanin kardesiymis :D
-----------------------------kardeşim arabanın zaten makyajsız hali 7,500 tl civarı üstündeki jant lastik ıvır zıvır vs. hak ediyor yani verdgim parayı. ayrıca yerli arac yedek parca problemi yok. ekonomik :) daha ne olsun
-
Giresunda kartal ve şahin dışında araba kullanılmaz, köylere çıktığımızda önden çekişli araçların rot balans ayarı bir haftada bozuluyor :(
-
Kişisel olarak algılama hocam da bedava verseler binmem şahine bi itici , bi sinir bozucu anlatamam.
sana gelince kazasız belasız kullanman dileğiyle. -
hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanman en büyük temennimdir.
-
hayırlı olsun ğstad...
-
geçmiş olsun hoca, yani seveni fanatiği ayrı ama en alınmayacak araçlardan biri. sanayiye en bağımlı ve çekiciliği 0
aracı 2500 tl ye de alsan 5000 bin tl ye de alsan yıllık 2 bin lira da sanayiye ayırmak lazım en az :)
ayrıca yerli üretim olan parça sıkıntısı çekmeyeceğin çok araç var onları tercih edebilirdin , kolay gele.
-
7-8 sene önce ne kıymetli arabaydı bu be, ama işte şimdi geçerliliğini yitirdi, 5 kişi otur gitmiyor araba.
-
hocam biliyorum sevdalıyız diyorsunuz anlıyorum ama harbiden 9 bin saymışın . alınamaz mıydı 9a çok daha iyi bişey .
-
ben de şahin kullanıyorum içim gidiyor hidrolik direksiyonlu, vitesli arabalara.
-
Arka camında $Şehir_Ismi." Tuning" yazan arabalara bayılıyorum. Abi modifiye olsun tamam, Şahin de candır zaten ama şu yazıyı yazdırmayın bence ya. Araç iyi bu arada hakkaten, hayırlı olsun.