Hapyy My Car

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Kazasız belasız inş.Aşk üç harfli SLX :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Arka camında $Şehir_Ismi." Tuning" yazan arabalara bayılıyorum. Abi modifiye olsun tamam, Şahin de candır zaten ama şu yazıyı yazdırmayın bence ya. Araç iyi bu arada hakkaten, hayırlı olsun.

hocam yazıyı ben yapıştırdım giresuntuning.com diye bi sitemiz var o yüzden

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

9 liraya ne arabalar var bencede çok bir doğanın şahin in benim gözümde ederi en baba 3-4 liradır mahallede var 95 model 7 ye aldılar bir iki çürüğü vardı yaptırdılar şimdi 7500 e sat diye yalvaranlar var 8000 den aşağı satmam diyorlar gülüyorum ya anlamadım gitti

vücut geliştirme yapmak için harika bir araba direksiyonunun çalışma sistemi neyse artık :D

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Alinma ama kartala para verip bide ustune para harciyanlari hep saf bulmusumdur

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Valla hocam aynn dediğim gibi bende de şahin var ama mecburiyettten biniyom ne yalan söyleyim pederi kandıramıom apaçi arabası gibi geliyor bana neden se kuş serisi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

Hacı sen mi aldın bu arabayı, çok görüyordum giresunda hayırlı olsun

aynen kardeşim şimdi bende aracı biliosundur zaten.duruşu yetio.ayrıca dier yorum yapan arkadaslara da takibi saygımız sonsuz :) tşkler herkeze

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
Toplam Hit: 6762 Toplam Mesaj: 37