Haram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Bi de korsan taksi hakkındaki yorumları alsak valla merak ettim açıkçası. Sarı taksiler sabah yeteri kazandı deyip akşam korsan taksi kullanmayı hoş görür mü acep?

" - Aga, kafama bişe takıldı? bknz: Ekmek Teknesi, Kıl. "

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

1-)1-2 ay sonra kazanacağını kazandı,benim izlememin bir önemi yok cümlesi oldukça yanlıştır.Birisinin zengin bir insanla ticaret yaparken onu dolandırması ve şöyle demesiyle eşdeğerdir bu durum:Zaten zengin eleman,kazanacağını kazanıyordur o.Para bende kalsın en iyisi.

2-)İnsanlara ayrım yapamazsın.Yaratılanı Yaradan'dan ötürü severiz.Bu konuda kesinlikle yanlış düşünüyor.

3-)Kimin cennete gideceği belli olmaz,kalpleri ancak Allahü teala bilir;yalnız yahudiler bir peygamber haşa Allahla güreşmiştir+bir peygamber için Allahın oğludur dedikleri için+hristiyanlar da Hz İsa Tanrının oğludur dedikleri için cennete giremeyeceklerdir.Yalnız adam yahudi olduğu halde hristiyan olduğu halde bunlara inanmıyor olabilir,dediğim gibi Allah bilir ancak.

4-)Çocuklara cinsiyetlerinden dolayı ayrım yapmak da keza yanlıştır,eğer kız çocuğunu diğer çocukları sevdiğinden az seversen daha az ilgilenirsen sen şunu kabul ediyorsun demektir:Kızlar ilgiyi şefkati hak etmiyor.O zaman da şu soru ortaya çıkar:Bre gafil adam,spermlerinden y kromozomlu olanını niye vermedin?Çocuk mu seçti ben kız olcam diye?

Kesinlikle haklısın diyorum;ama bir konuda kısmen haksızsın o da 3.madde.

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca din yasaklıyo bikere yahudi ve hristiyanlarla arkadaşlık kurmayı, sadece ticari ilişkiye izin veriyor. zaten sorunun kaynağı dinin kendisi.

-----------------------------

oha o zaman müşriklerden kaçanlar niye peygamberin emriyle hristiyan habeşistana sığınıyor?

Toplam Hit: 7781 Toplam Mesaj: 64