folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Harddisk Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Harici Harddisk Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

evet değerli müridler artık 500gb harddisk yetersiz gelmeye başladı bende oldukça kullanışlıı sonradan elimde patlamaycak en az 1 tb boyutun harici harddisk arıyorumda bilen müridler yardımcı olursa sevinirim

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

wd al hocam patlamaz tam model söyleyemicem birileri kullandıklarını filan tavsiye eder şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

hocam peki fiyat performans olanı ya da fiyat performansı iyimi sana göre wdnin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

Hocam HDD'lerde fiyat performanstan ziyade uzun ömürlülüğüne bakacaksınız. HDD çabuk bozulursa verilerini kaybedersiniz.

Samsung, HDD birimini Seagate'e satmamamış olsaydı Samsung derdim. Ama artık tek alternatifimiz WD kaldı :P Ben şahsen Seagate tavsiye etmiyorum. Etrafımda ne kadar Seagate alan varsa hepsinin HDD'si patladı, ben uğraştım sonra veri kurtarmak için :P Az buz torbası eritmedim onlar için :P

Gerçi ona da muhalefet edecek olan çıkar ya, neyse :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

Hocam HDD'lerde fiyat performanstan ziyade uzun ömürlülüğüne bakacaksınız. HDD çabuk bozulursa verilerini kaybedersiniz.

Samsung, HDD birimini Seagate'e satmamamış olsaydı Samsung derdim. Ama artık tek alternatifimiz WD kaldı :P Ben şahsen Seagate tavsiye etmiyorum. Etrafımda ne kadar Seagate alan varsa hepsinin HDD'si patladı, ben uğraştım sonra veri kurtarmak için :P Az buz torbası eritmedim onlar için :P

Gerçi ona da muhalefet edecek olan çıkar ya, neyse :)

:D evet hocam saolsaın ama o vatandaki daha güzel yalnız anlamadığım şu 1tb 250 2tb 280 1tbeşiittir 30 tlmi fark oluyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

hocam öl diril öl tekrar diril öl bir daha diril sakın western digital alma sakın, bak şimdi pc'yi kapatıcam tekrar, western her gün hata veriyor her gün kablosunu söküp takıyorum.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

peki hocalar toshiba nasıldır deneyn kullanan varmı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

hocam öl diril öl tekrar diril öl bir daha diril sakın western digital alma sakın, bak şimdi pc'yi kapatıcam tekrar, western her gün hata veriyor her gün kablosunu söküp takıyorum.

Hocam benimki WD değil Samsung, ama bir tavsiyede bulunabilirim. Bence HDD kutunuzda problem olabilir, benim de benzer bir şey başıma geldi. HDD'nin kendi kutusunda hem e-Sata hem de USB 2.0 girişleri vardı. e-Sata girişinde çalışıyordu ama donanımı kaldırmıyordu. USB 2.0 girişinden ise bilgisayar HDD'yi hiç görmüyordu. HDD'yi USB 3.0 girişi olan bir kutu ile değiştirdim. Sorun yok.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek

Ben 750 GB TOSHİBA Almıştım, Gayet Güzel Memnunum. 230 TL Ye Almıştım Sanırım U2-U3

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

ARkdaşlar tekrar konu açmayayım dedim fişsiz en fazla ne kadar boyutta oluyo.

Mesela fişsiz :) 1tb veya 2tb var mıdır.

Metalurjist.
Toplam Hit: 2792 Toplam Mesaj: 23