Harici Harddisk Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
evet değerli müridler artık 500gb harddisk yetersiz gelmeye başladı bende oldukça kullanışlıı sonradan elimde patlamaycak en az 1 tb boyutun harici harddisk arıyorumda bilen müridler yardımcı olursa sevinirim
-
wd al hocam patlamaz tam model söyleyemicem birileri kullandıklarını filan tavsiye eder şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
-
Fişli mi istersin fişsiz mi :)
-
hocam peki fiyat performans olanı ya da fiyat performansı iyimi sana göre wdnin
-
blackglove bunu yazdı
Hocam HDD'lerde fiyat performanstan ziyade uzun ömürlülüğüne bakacaksınız. HDD çabuk bozulursa verilerini kaybedersiniz.
Samsung, HDD birimini Seagate'e satmamamış olsaydı Samsung derdim. Ama artık tek alternatifimiz WD kaldı :P Ben şahsen Seagate tavsiye etmiyorum. Etrafımda ne kadar Seagate alan varsa hepsinin HDD'si patladı, ben uğraştım sonra veri kurtarmak için :P Az buz torbası eritmedim onlar için :P
Gerçi ona da muhalefet edecek olan çıkar ya, neyse :)
-
RaNGeR bunu yazdıblackglove bunu yazdı
Hocam HDD'lerde fiyat performanstan ziyade uzun ömürlülüğüne bakacaksınız. HDD çabuk bozulursa verilerini kaybedersiniz.
Samsung, HDD birimini Seagate'e satmamamış olsaydı Samsung derdim. Ama artık tek alternatifimiz WD kaldı :P Ben şahsen Seagate tavsiye etmiyorum. Etrafımda ne kadar Seagate alan varsa hepsinin HDD'si patladı, ben uğraştım sonra veri kurtarmak için :P Az buz torbası eritmedim onlar için :P
Gerçi ona da muhalefet edecek olan çıkar ya, neyse :)
:D evet hocam saolsaın ama o vatandaki daha güzel yalnız anlamadığım şu 1tb 250 2tb 280 1tbeşiittir 30 tlmi fark oluyor
-
hocam öl diril öl tekrar diril öl bir daha diril sakın western digital alma sakın, bak şimdi pc'yi kapatıcam tekrar, western her gün hata veriyor her gün kablosunu söküp takıyorum.
-
peki hocalar toshiba nasıldır deneyn kullanan varmı
-
Zeytun-i bunu yazdı
hocam öl diril öl tekrar diril öl bir daha diril sakın western digital alma sakın, bak şimdi pc'yi kapatıcam tekrar, western her gün hata veriyor her gün kablosunu söküp takıyorum.
Hocam benimki WD değil Samsung, ama bir tavsiyede bulunabilirim. Bence HDD kutunuzda problem olabilir, benim de benzer bir şey başıma geldi. HDD'nin kendi kutusunda hem e-Sata hem de USB 2.0 girişleri vardı. e-Sata girişinde çalışıyordu ama donanımı kaldırmıyordu. USB 2.0 girişinden ise bilgisayar HDD'yi hiç görmüyordu. HDD'yi USB 3.0 girişi olan bir kutu ile değiştirdim. Sorun yok.
-
Ben 750 GB TOSHİBA Almıştım, Gayet Güzel Memnunum. 230 TL Ye Almıştım Sanırım U2-U3
-
ARkdaşlar tekrar konu açmayayım dedim fişsiz en fazla ne kadar boyutta oluyo.
Mesela fişsiz :) 1tb veya 2tb var mıdır.