Harici Harddisk Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
Seagate 2 TB Expansion 3.5 kullaanıyorum.. 7-8 aydır.
memnunum.. sorun çıkartmadı.. önerebilirim. fiyat performans açısından en iyisi bence.
mephisto tarafından 29/Eki/12 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
LethaLImpacT bunu yazdı
ARkdaşlar tekrar konu açmayayım dedim fişsiz en fazla ne kadar boyutta oluyo.
Mesela fişsiz :) 1tb veya 2tb var mıdır.
Hocam fişsiz 2 TB görmedim. Verdiğim linklerde de fişsiz 1 TB'lık WD var, inceleyebilirsiniz.
-
Sadece usb'den çalışan bir cihaz almanızı tavsiye ederim eğer çok fazla aktif şekilde kullanmıyacaksanız .
Ben hep aktif şekilde kullanıcam diyorsan 3.5 inc adaptörlü almalısın
-
wd almada ne alırsan al
-
LethaLImpacT bunu yazdı
ARkdaşlar tekrar konu açmayayım dedim fişsiz en fazla ne kadar boyutta oluyo.
Mesela fişsiz :) 1tb veya 2tb var mıdır.
fişsiz 1tb lar insancıl fiyatlara indi şu an
örnek
sağlam üründür.Seagate falanda öneren olur ama tavsiye etmem hocam bende seagatede var wd de var seagateden memnun değiliz
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
wd almada ne alırsan al
Neden hocam ? Bende wd var 1tb 3 senedir kullanıyorum bir yamuğunu görmedim.
-
ben bunu beğendim hocam.
fiyat da makul.
renk çok iyi.
-
bende samsungun disk ini segate yaptığını duyunca hemen aldım yoksa samsung dan nefret ederim iğne almam 2 tane samsungum vardı ilk 6 ay canavar sonra bir yavaşlama hava alanı gibi sesler çıkarma filan şimdiki aldığımdan çok memnunum seagate yapmamış olsa zaten hayatta almazdım
-
2tb lik wd var 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum.
bundan
-
hocam bir adet 4-5 senelik Verbatım 3,5 1 Tb var
bir adet'te 1 senelik geçen yaz almıştım Seagate FreeAgent 3,5 1 Tb var
Şimdiye kadar Verbatım geçen sene bozuldu açılmamazlık yapmıştı full doldugunda ondan başka bir arıza çıkarmadı,
Seagate te de şimdilik bir sorun yok ama disk açık olduğu zaman bilgisayarda göründüğü halde bile diske ve ya içindeki klasörlere erişmeye kalktığında disk geç açılıyor bi 5-15 saniye bekliyorsun bi kaç kişiye sorduğumda yeni çıkan diskler böyle korumalı filan demişti bilmem ne kadar doğru onun haricinde ikisi de 7200 Rpm
Fikir oluşması açısından foto da çektim bakıp karar verebilirsin :)