folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Harddisk Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Harici Harddisk Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Wd alma diyenler neye göre alma diyor. Çalışırken yere düşen WD diskte en ufak bir sorun çıkmadı. Ben de eskiden seagate kullanıyordum 4 tane veri kurtamaya verdim. Benimki kenarda duruyor ama çevremdeki insanlardan toplamda 5000 TL para gitti. Bu arada benimki çalışırken üstüne masadan pil düşürdüler diğerleri durduk yere bozuldu. 3 dahili 1 harici disk patladı. 3-4 yıldır WD kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

2,5" alacaksan 500, 640 en fazla 750 GB al. 750 ve üstünde fiyat uçuyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Wd alma diyenler neye göre alma diyor. Çalışırken yere düşen WD diskte en ufak bir sorun çıkmadı. Ben de eskiden seagate kullanıyordum 4 tane veri kurtamaya verdim. Benimki kenarda duruyor ama çevremdeki insanlardan toplamda 5000 TL para gitti. Bu arada benimki çalışırken üstüne masadan pil düşürdüler diğerleri durduk yere bozuldu. 3 dahili 1 harici disk patladı. 3-4 yıldır WD kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

2,5" alacaksan 500, 640 en fazla 750 GB al. 750 ve üstünde fiyat uçuyor.

Bence o WD almayın diyenler çok kötü kullanarak ürünü bozup sonrada ürüne kabahat bulan insanlar diye düşünüyorum . 

Konu sahibine tavsiyem WD'den şaşmasın 10 numaradır seagate de iyidir fakat ben olsam WD alırım

Gimme Some Tits
Toplam Hit: 2794 Toplam Mesaj: 23