Hariciyi Yanlış Fiş Yüzünden Yaktım
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
konuyla alakası yok ama anlayanlar kullananlar çıkabilir diye soruyorum şimdi benim Sonu NWZ E453 model mp3 çalarım var herşey güzel usb den pc sayesinde şarj edebiliyorum ama 1 ay sonra pc bulamayablirim bu prizden usb şarj eden aletlerden önerebilecek varmı alete hasar vermeyecek işte anladınız siz :D
-----------------------------elin yatkın mı elektronik işlere ? :)
-
eray konuyu dağıtmasak?
-
BarisYigit bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
konuyla alakası yok ama anlayanlar kullananlar çıkabilir diye soruyorum şimdi benim Sonu NWZ E453 model mp3 çalarım var herşey güzel usb den pc sayesinde şarj edebiliyorum ama 1 ay sonra pc bulamayablirim bu prizden usb şarj eden aletlerden önerebilecek varmı alete hasar vermeyecek işte anladınız siz :D
-----------------------------elin yatkın mı elektronik işlere ? :)
pek değil :D şov yapmaya gerek yok yani yatkın değil :D -
edit :iyi forumlar
-
Fatih bunu yazdı:
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu editte verdiğin ürün kutu değil sanırım :/ sana sadece kutu lazım mesela ben baktım şimdi sata girişli(senin hdd sata olması lazım) 3.5" bir kutu örnek : http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-noir-idesata-35-usb-20-siyah-hard-disk-kutu-ak-ic020/ProductDetails.aspx?productId=bd97966&categoryId=813
benim hoşuma gitti güzel duruyor ama biraz fiyt kabarık gibi.. Bunun gibi sadece sata olanınıda bulabilirsin daha ucuz olur. Şekil istemiyorum dersen daha da ucuza bulursun :) geçmiş olsun :D
-----------------------------Hocam o verdiklerim hdd'nin özellikleri. Şu an elimde sadece harici içinden çıkan normal hdd kaldı, hariciyi harici yapan diğer parçalar iptal. Masaüstü pc'm yok, laptop kullanıyorum bu yüzden normal harici ayarına getirecek bir şey lazım bana ve bu verdiğin o işi görüyor anladığım kadarıyla. Bir de benimki hayvan gibi çıktı bu yüzden 3.5 inç olması lazım.
Edit: benimki sata 3 imiş, sata 3'e alsam bu sata 2'lerden sorun çıkar mı?
-----------------------------hocam kutuların sata sürümü yok bildiğim demek istediğini tam anlamadım :/ sen şimdi verdiğim kutuyu alıp senin hdd yibağlarsan bir sorun olmaz. Ne olur? Hdd den tam verim alamazsın, alabileceğin verim hdd kutusunun usb üzerinden taşıyabileceği veri miktarı kadardır(Verdiğim linkteki 480 mb/s). Senin hdd sata 3 destkliyormuş bildiğim kadarıyla sata 3 5 gb/sn veri hızını destekliyor. Bunun için daha iyi bir kutu alabilirsin. Kutu fiyatlarıda buna göre değişiyor tabi.. :)
@$edit : kutularında sata destekleri varmış :/ verdiğim linkteki senin hdd için olmayabilir. Bu aradığın gibi birşey : http://www.hepsiburada.com/Liste/ducki-35-usbsataide-3in1-fanli-harddisk-kutusu/ProductDetails.aspx?productId=bd82069&categoryId=813
-
Geçmiş olsun hocam.Bende dikkat ederim artık.
-
Aha bu da yanan yerin resmi, herkese ibret olsun ki dikkatli olun:

-
Fatih bunu yazdı:
Aha bu da yanan yerin resmi, herkese ibret olsun ki dikkatli olun:

-----------------------------:|