Hastalık Oldugunu Düşündügüm Bi Sorunum Var...
-
Arkadaşlar bende bi sorun var aslında doktora gitmeyi düşünüyorum ama bi sorim dedim tahribata belki benim gibi bir sorunu olan biri vardır.
arkadaşlar benim sorunum şu bende arkadaşlar siperm tutamama gibi bir sorun var mesela öyle bi anda geldigi zaman tutamıyorum bazende anlayamıyorum
çevremdeki abilerim hastalık olabilecegini ürologa gitmemi tafsiye ediyorlar bende gitmeyi düşünüyorum
acaba böyle bir sorunu olan varmı doktora gözüken bana yardımcı olabilecek..İnşallah Yanlış anlaşılmamışımdır. yardımcı olursanız sevinirim...
-
utanma utanma git sen doktora :D
bide tutamıom demişsin.ne kadar süreden bahsedion acaba?merakımdan soruom:D(bu ara fazla posta okudum galiba:)
-
bence bi doktora görünmelisin..
-
bel soguklugu olmasın onun köpekli falan bi tedavisi var ama :)
-
Erkek Adam Utanırmı.. İnşallah Kadın Doktor Yoktur :)
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca ne Diyon sen köpek nerden çıktı korkutma adamı :)
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------hazı bel soğukluğu olmadığına eminim ben onda kanamalı falna oluyo
kardeş senin derdinide tam olarak anlayamadım yani tutamıyosan bi sorun vadır kesin ama bel soğukluğu deil bu bencede bi doktora gitmelisin ;)
-
bende ona benzer var çişimi ettikten sonra heralde biraz kalıo böle ağırlık kaldırdığım zamans sanki damla fln akıo gibi bende gidemmi doktora?????
-
sperm tutamama dediğin şey erken boşalma mı?
-
zamanla geçer....fazla uğraşma....
-
NighT-7 bunu yazdı:
sperm tutamama dediğin şey erken boşalma mı?
-----------------------------olabilir ama tutamıyorum bazende anlamıyorum bile geldigini ama senin dedigin gibi birşey olabilir...