Hastalık Oldugunu Düşündügüm Bi Sorunum Var...
-
psikolojik olabilirmi bazen bakıorum ıslaklık fln gelmio ama heralde ben hissetmiorumdur
-
sanırım psikolojik değil. mesela anneler çocuklarını falan uyarır uzun eşşek oynamayın gece çişinizi tutamazsınız diye.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım bu anormal bişe değildirki ; çiş değilya tutasın : ) , bunun sebebi büyük bi ihtimalle düzensiz mastürbasyondur 3 günde bir yap dewam ediyorsa 2 güne indir ; çünkü masturbasyonu az yaparsan ; vücut dewamlı sperm ürettiğinden onu bi şekilde atmak zorundadır sen kendin attırmazsan ; o kendini atar yaani sorun budur : ) seninki 'Kamyon Devrilmesi' dediğimiz olayın , şartlar doğrultusunda biraz daha yersiz olan halidir.
-----------------------------aha beni tanımlayan insan evet kamyon devirmesi çok oluyor bende 3 gün üst üst de oluyor bazen mastürbasyon
dedigin olayada ben evet yapmıyorum nedeni kendi kendini .... gibi birşey onun için kamyon olayı bende fazlasıyla var artık
seksi bi bayan gördüğümde başka şeyler düşünmeye başlıyom çiçekleri sev böçekleri sev :) manyak manyak şeyler geliyor aklıma sırf bu yüzden...
-
akşam akşam beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :) bilader köpeğe ihtiyacın olursa kızana gelmiş güzel sibirya kurdum ve kangal köpeğim var temizdirler hastalık yok ASHDJKASHFJHASGKNJLŞKJMADFAS
-
hM bunu yazdı:
-----------------------------
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------hM bunu yazdı:
abicim köpek bel soğukluğuna erken boşalmaya gribe mribe herbişeye ii gelir. yakala dışardan bi tane derim ben :D
-----------------------------hm kardeş köpek diyon hadi herşeyi geçtik köpekte ilişkiye girdik hastalığı var diyeliim oda kuduz şimdi bide onlamı uğraşacaz... :)
-----------------------------o da gülün dikeni be father'ım :D
-----------------------------haklısın :D
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------yav numune bişeyin yok.
adamı deli etme.
köpek felan mı istiyon sen de nedir. :))
-----------------------------köpeği karıştırmada bunlar ne dio o zmn ya doktor yok mu la
-
mizahi bunu yazdı:
adamı deli etme.
-----------------------------adı belli numune :)
-
numune bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
adamı deli etme.
-----------------------------köpeği karıştırmada bunlar ne dio o zmn ya doktor yok mu la
-----------------------------köpek her derde deva ama unutma! :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------akşam akşam beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :) bilader köpeğe ihtiyacın olursa kızana gelmiş güzel sibirya kurdum ve kangal köpeğim var temizdirler hastalık yok ASHDJKASHFJHASGKNJLŞKJMADFAS
-----------------------------ne diyon la :)
-
hM bunu yazdı:
numune bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
adamı deli etme.
-----------------------------köpek her derde deva ama unutma! :)
-----------------------------ne bilion kullandın mı:D