Hastalık Oldugunu Düşündügüm Bi Sorunum Var...
-
kadın doktor denk elirse napcan.o zamanda tutamazsan kendini :)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
zamanla geçer....fazla uğraşma....
-----------------------------mayrip zamanla daha da ilerlerse kardeş
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------Arlong bunu yazdı:
bel soguklugu olmasın onun köpekli falan bi tedavisi var ama :)
-----------------------------hoca ne Diyon sen köpek nerden çıktı korkutma adamı :)
korkma hoca belki hosuna bile gider:) -
-
Herşeyin bi İlki vardır bizim iş yerinde hemşire var bide sürekli saat 4 5 gibi doktor gelir ama utanıyom gitmeye bel sogoklugu olacagına inanmıyorum çünkü burada havalar 20 derecenin altına inmez gece bile dışardada yatmıyorum...
-
bel soğukluğu soğuk havayla ilgisi yoktur.. cinsel yolla bulaşan bi hastalıktır.. durduk yere sperm geliyorsa muhtemelen bel soğukluğu var sende.. çözümüde :
halk arasında şöyle derler :)
köpekle çiftleşmen lazım.. köpek bu hastalığı sen boşaldığında alıyormuş.. tabi ben diyenlerin yalancısıyım.. senin doktora görünmen lazım durumun ilerlemeden .
geçmiş olsn..
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------bel soğukluğu soğuk havayla ilgisi yoktur.. cinsel yolla bulaşan bi hastalıktır.. durduk yere sperm geliyorsa muhtemelen bel soğukluğu var sende.. çözümüde :
halk arasında şöyle derler :)
köpekle çiftleşmen lazım.. köpek bu hastalığı sen boşaldığında alıyormuş.. tabi ben diyenlerin yalancısıyım.. senin doktora görünmen lazım durumun ilerlemeden .
geçmiş olsn..
-----------------------------sağol kardeş köpek olayı beni bitirdi zaten en iyisi ben doktora gidem Atatürk boşuna Dememiş
Beni Türk Doktorlarına Emanet Edin Kesin bu köpek olayını ecnebilerden gelmiştir...
yarın ilk işim doktora gidecem inş.
-
father bırak doktoru kopek diyorum kopek:D
-
günah la yapmayın (banada bi bakın la bende gidemmi ciddi soruyom)
-
FaTHeR bunu yazdı:
bel sogoklugu olacagına inanmıyorum çünkü burada havalar 20 derecenin altına inmez gece bile dışardada yatmıyorum...
hahahahahahah koptum bel soguklugu olamazmis havalar sicakmis :D:D:D