folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hastanede Çalışan Var Mı Aramızda ?

Hastanede Çalışan Var Mı Aramızda ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

beyler 2 gün önce bir acil müdahale olayın da baş aktördüm.

hatun sara hastasıymış bayılıp kitlenip kaldı ilk yardımı yapan tek kişi bendim.

hatunu sağlık ekipleri götürene kadar alışveriş merkezinin çıkışına kadar eşlik ettim..

adını o sırada söylediler lakin unuttum..

hastaneye gittim biraz önce acil işlem bölümüne konuyu izah ettim.

alışveriş merkezinde işte şu sıralarda falan fişman sara hastası bilmem ne..

ismini öğrenmen şart, yoksa sana yardımcı olamayız dediler.

ambülans söförüyle kısa sohbet ettim, 112 ara durumu belirt sana yardımcı olurlar dediler onu da aradık bilgi veremeyiz vs dediler.

napacağım şimdi bi yol yordam gösterin :|

merak ettim hatunun durumu, olayı farklı yönlere çekmeyin. hala şokundayım titreyişi vs..

kısası, ben bu hatunun ismine cismine nasıl ulaşabilirim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@sanane ??*

fatih abi ilgilenir ama bu saatte o uyuyordur hastane politikalarından anlar

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

@sanane ??*

umarım konuyu görür topragım :) yarın pm'lerim durumu..

hocalar var mı mantık yürütebilecek olan ?

sosyal mühendisliğinizi konuşturun la :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

@sanane ??*

umarım konuyu görür topragım :) yarın pm'lerim durumu..

hocalar var mı mantık yürütebilecek olan ?

sosyal mühendisliğinizi konuşturun la :/

Kayip arayanlar hastaneleri ararken ne diyor acaba :| ama sakat bi durum pesine polisi alma ihtimali yuksek :| dusunuyorum doncem ben sana.

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bi telaşla içeri giricektin , kardeşim buraya getirilmiş sara krizinden vs diye karşı tarafa cümle kurmaya vakit vermicek kadar telaşlıi direk yönlendirirlerdi seni

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hocam hasta sara nöbeti geçirmiş aşikar bu nöbetlerde titreme çok normal olduğu gibi hasta da kısa süreli hafıza kaybı ve ağızdan köpük salgı gelmesi de normaldir bir saat süre zarfında hasta yavaş yavaş kendine gelir nöbetin durumuna göre benim annemde de var ondan biliyorum bilmeyen birisi için çok kötü oluyor ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

hocam hasta sara nöbeti geçirmiş aşikar bu nöbetlerde titreme çok normal olduğu gibi hasta da kısa süreli hafıza kaybı ve ağızdan köpük salgı gelmesi de normaldir bir saat süre zarfında hasta yavaş yavaş kendine gelir nöbetin durumuna göre benim annemde de var ondan biliyorum bilmeyen birisi için çok kötü oluyor ...

hocam biliyorum normal oldugunu, sıkça rastladım bu duruma..

lakin o hali gözümün önünden gitmiyor, arkadaşı acayip teşekkür etti anlatamam :|

aklımın tavanına.. niye ambulansa kadar eşlik etmedim plakayı alırdım mk, ah ya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam hastane belli zaten ordaki doktora sorarsın sara hastanesi hangii bölümde şurda der oraya gidersin odaları göz ucuyla kesersin olmadı orda ilaç listesini tutan hemşireler var onlar mutlaka biliyordur 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:

Hocam hastane belli zaten ordaki doktora sorarsın sara hastanesi hangii bölümde şurda der oraya gidersin odaları göz ucuyla kesersin olmadı orda ilaç listesini tutan hemşireler var onlar mutlaka biliyordur 

hocam acil vakalarda, ambülanslar direk acil kısıma geçiş yapıyor o saatlerde tüm bölümler kapalıydı.

acil masasına gittim geri zekalı hatunun biri dalga vari konuşuyor benle, " sen ? vatandaş ? ilk yardım ? diye böyle tonlayarak söyledi.

niye niye bi tek siz mi biliyorsunuz dedim, göt gibi kaldı odasına girdi. insanı aşşağılık kompleksine sokarlar.. bayan olduğu için alttan aldım.

oteki doktor güldü havayı dağıtmak için, bende pek iplemedim teşekkür edip çıktım.

amk bilgi edinme yasasına göre, benim bilgi alma hakkım var hastanın hakkında.

açık adresini sormuyoruz ki ad soyad soruyorum yatıyorsa gidip geçmiş olsun diyeceğiz, sinir harbine girdim arkadaş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Artistlik yapanlar çıkıyor hocammm yarın eğer çıkış verilmediyseki verirler diye düşünüyorum en azından iyi olduğunu öğrenirsin.Eğer yatış verildiyse zaten hocam dediğim gibi o hastalıktan yatanların bölümü bellidir ordan çok rahat ulaşabilirsin tekrar o arkdaş adına geçmiş olsun hocamm

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:

Artistlik yapanlar çıkıyor hocammm yarın eğer çıkış verilmediyseki verirler diye düşünüyorum en azından iyi olduğunu öğrenirsin.Eğer yatış verildiyse zaten hocam dediğim gibi o hastalıktan yatanların bölümü bellidir ordan çok rahat ulaşabilirsin tekrar o arkdaş adına geçmiş olsun hocamm

çok sağolasın kardeşim :)
    sorun, isimi bilmediğimizden gidip sorgulama da yapamıyoruz.

@sanane'den cevap bekliyorum inşallah güzel bi haber verir bana :)

Toplam Hit: 3848 Toplam Mesaj: 26