Hastanede Çalışan Var Mı Aramızda ?
-
sanane olum
hayatını kurtardım ayağına kadınamı yazacan amacın ne :)
-
hacı bulman çok zor. hastanelerde tanıdığın olmadıktan sonra bilgi vermezler kesinlikle.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Epilepsi kriziymiş işte bitti geçti gitti iyidir merak etme :)
Yapacağın pek birşey yoktu zaten anca anca yanında durmuşsundur.
Yanlış anlama takdir ediyorum seni de hani öyle insani duygu patlaması, hayat kurtarmış kadar oldum lan moduna girme :)
Dipnot: Kadının seni hatırlamayacağına emin olabilirsin
-----------------------------Sen olayı anlamamışsın :} Adaşım hatunu görmüş beğenmiş bildiğin yazıcak yardımcı olun çocuğa :} Sıradan bi epilepsi krizi adaşım bi sıkıntı olmaz...
-----------------------------
Malum bolgeden yazma islemini yapacak en son adam bilirdim seni haci. Niye hemen yazilma, begenmeye yorumluyorsunuz ki olayi ? -
hangi hastane olduğunu yazsaydın keşke bide
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Epilepsi kriziymiş işte bitti geçti gitti iyidir merak etme :)
Yapacağın pek birşey yoktu zaten anca anca yanında durmuşsundur.
Yanlış anlama takdir ediyorum seni de hani öyle insani duygu patlaması, hayat kurtarmış kadar oldum lan moduna girme :)
Dipnot: Kadının seni hatırlamayacağına emin olabilirsin
-----------------------------hayat kurtarma modu ya da yeşilçam filmi değil hocu, saranın nesini kurtaracan alt tarafı dili kaçmasın diye uğraş dökersin bide bacaklar ve ellerin kasılmadan sonucu tramva geçirmesi olur.
konuyu farklı yönlerede cekmeyin..taktir içinde teşekkürler.
başhekime gideceğim..hastane ismini vermiyorum sorun cıkabilir diye.