Hastanede Çalışmak, Hasta Kayıt İşlemleri Vs..
-
blackhammer bunu yazdı
4 saat ve alti calismalarda 15 dk mola
4 - 7.5 saat calismalarda 30 dk mola
7.5 saat ve uzerine 1 saat mola
bir gunde maksimum 8 saat calisabilirsin
gece vardiyalarinda maksimum 7.5 saat calisabilirsin (20:00 - 6:00 arasi)
ek calisma ile gunde maksimum 11 saat calisabilirsin ve bu maasina etki eder.
1-5 yil calisirsan yilda 16 gun yillik izin
5-15 yil calismalarda 20 gun yillik izin
15 yildan fazla calisanlar 26 gunluk yillik izin alabilir
not: hastanede calismiyorum 6331 sayili is sagilig ve guvenligi yasasinada yazanlari soyluyorum. hastaneler kurumsal olarak calisir ve yukaridaki calisma saatleri gecerlidir.
hoca bu dediklerin özel şirketler için geçerlimi biz bazen mesai yapmak zorunda kalıyoruz 16 saat çalışıyoruz 8+8
-
Telekinesis bunu yazdıBuZuL bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bilgi İşlem denilen meslek
Musluk tamiri
Elektrik priz ve benzeri işleri olan bir meslek haline gelmiştir.
Bilginiz olsun.
o yine iş , hastanede bilgi işlem = amelelik haline gelmiştir :) ondan anlamıyom diyecen yırtacan herkes bi kasış modunda.
Durum o kadar vahim mi hocam? :)
Hocam,
Ben türkiye geneli hastanelerin %90 ı ile muhattap oluyorum.
Ve hemen hemen hepsinin bilgi işlemini tanırım, muhabbewt ederim.
Birtanesi çıkıpta benim yerim harika demez :)
En son geçen hafta Özel Hayat Hast. sini aradım Bilgi işlemcisini telefonda 15 dk bekledim.
Eleman bi geldi soluk soluğa, ne yapıyorsun dedim ? - Musluk tamiri yaptığını söyledi..
Artık gerisini sen düşün :)
Ciddi anlamda diyorum 4/4 lük kurumsal sıfatı almamış firmalarda bilgi işlem = ameleliktir.
Sadece sen değil bu yola koyulan herkes bilsin bunu :))
-
HoLyCat bunu yazdıTelekinesis bunu yazdıBuZuL bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bilgi İşlem denilen meslek
Musluk tamiri
Elektrik priz ve benzeri işleri olan bir meslek haline gelmiştir.
Bilginiz olsun.
o yine iş , hastanede bilgi işlem = amelelik haline gelmiştir :) ondan anlamıyom diyecen yırtacan herkes bi kasış modunda.
Durum o kadar vahim mi hocam? :)
Hocam,
Ben türkiye geneli hastanelerin %90 ı ile muhattap oluyorum.
Ve hemen hemen hepsinin bilgi işlemini tanırım, muhabbewt ederim.
Birtanesi çıkıpta benim yerim harika demez :)
En son geçen hafta Özel Hayat Hast. sini aradım Bilgi işlemcisini telefonda 15 dk bekledim.
Eleman bi geldi soluk soluğa, ne yapıyorsun dedim ? - Musluk tamiri yaptığını söyledi..
Artık gerisini sen düşün :)
Ciddi anlamda diyorum 4/4 lük kurumsal sıfatı almamış firmalarda bilgi işlem = ameleliktir.
Sadece sen değil bu yola koyulan herkes bilsin bunu :))
Allah Allah, olaya bak yav.
Ne bileyim hocam bende idaretenlik istedim o işi de durum böyleyse kötü cidden.
-
Telekinesis bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, hastanede çalışmayı düşünüyorum şu sıralar araştırdığım kadarıyla işi yapanlar gayet memnun. Bu iş için illa sertifika mı gerek yoksa tanıdık vs mi bulmamız gerekiyor?
Bide işin + ve - leri nelerdir sizce? İçimizde yapan veya yapmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Şuan bi işte çalışıyorum ancak 2 haftaya çıkacağım, psikoloji bırakmadı iş. :)
hani lan sen takipçi oluyodun :D niye wazgeçtin :)
-
VEXTA bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, hastanede çalışmayı düşünüyorum şu sıralar araştırdığım kadarıyla işi yapanlar gayet memnun. Bu iş için illa sertifika mı gerek yoksa tanıdık vs mi bulmamız gerekiyor?
Bide işin + ve - leri nelerdir sizce? İçimizde yapan veya yapmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
:D Oldum hocam şuan o işi yapıyorum zaten, bir kaç kez hacize çıktım moralim ciddi şekilde bozuldu. Ama alışmaya başladım sanırım yavaş yavaş.
-
Hocam Çoğu devlet ve özel hastanerye gittim hastalığımdan dolayı bilgi işlemcileri bilmiyorum ama hasta kayıt işinde özellikle devlet hastanelerinden uzak dur heleki bağcılar devlet hastanesinde yogunluk çok ve herkes pimi çekilmiş bomba gibi en az 3 kez kavgaya şahit oldum kapak atabiliyorsan bezm-i aleme bak ordakiler biraz daha iyi gibiydi. bu arada şehir belirtmemişsin. İş başvurularında Lise mezunu,bilgisayar diploması lazım bağcılar devleti düşünürsen bi arkadas var bi sorayım eleman alımı varmıymıs :)
-
Telekinesis bunu yazdıVEXTA bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
:D Oldum hocam şuan o işi yapıyorum zaten, bir kaç kez hacize çıktım moralim ciddi şekilde bozuldu. Ama alışmaya başladım sanırım yavaş yavaş.
Acımasız olcan hacı seversen sikerler sikersen severler :(
-
İstanbuldayım hocalar.
Yav işe girmeden, hacizde sıkıntı yok her türlü yaparım falan diyordum ancak başlayınca insan kendini biraz kötü hissediyor. Ama alışıyorum yavaş yavaş işi sevmeye başladım, ancak hastane daha rahat dediler de şuan yalan olduğunuda anlıyorum. Bizim işte bi çıkıyorum sabah 4-5 te iş bitiyo gibi zaten sabahtan akşama yatıştayız. O işlemi yap bunu yap bi bakıyosun 1 saat geçmiş. :)
-
burda calısanların hepsi taşeron elemanı
maas asgri ücretten bıraz fazla hastanesıne gore değişiyor ama genelde bu sekılde
bilgi işlem falan sallamıs bazı arkadaslar o kadrolar coktan dolmus olabıleceğiniz yer veri giriş elemanı onun ıcınde sağlam torpil lazım
erkek elemanları genelde gece yada nobetlı olan yerlere kıtlıyorlar
bırısı sızın adınızı soylemesse bu ısler olmaz sırada bekleyen yuzlerce kısı var ıse gırmek ıcın
-
Dostum hastanede çalışıyorum gördüğüm kadarıyla sana şunu söyleyim. Bilgisayar sertifikası lazım şart hasta kayıt veya bilgi işlem için sabah yedi buçuk akşam dört buçuk çalışma saati tabi bu bizim kurum için geçerli hafta sonu tatil hastadan yediğin hakarettin bini bin para stresi çok amirlerdende yediğin azarın hadi hesabı olmaz her zaman hasta haklıdır ağzına sıçsalar haklı hastadır . Hastane içinde dört döndürür seni nerde eksik elaman varsa oraya sürer sabit pek yerin olmaz. Yolu vardır ssksı vardır yemeğıde vardır bunlar artısı benim gördüğüm bu dostum.