folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hastanede Çalışmak, Hasta Kayıt İşlemleri Vs..

Hastanede Çalışmak, Hasta Kayıt İşlemleri Vs..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Beni bilgisayarına format atmam için çağıran msne girmekten başka hiçbirşey bilmeyen arkadaşım 3 senedir çalışıyor. 8 saat çalışıyor zikinin keyfine göre dolanıyor hastanede kova yapıyor çatır çutur patlıyor hatun bile atıyor hocam. Gördüğüm kadarıyla dünyanın en rahat işlerinden birisi

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    lacuradeamore bunu yazdı

Hocam Çoğu devlet ve özel hastanerye gittim hastalığımdan dolayı bilgi işlemcileri bilmiyorum ama hasta kayıt işinde özellikle devlet hastanelerinden uzak dur heleki bağcılar devlet hastanesinde yogunluk çok ve herkes pimi çekilmiş bomba gibi en az 3 kez kavgaya şahit oldum kapak atabiliyorsan bezm-i aleme bak ordakiler biraz daha iyi gibiydi.  bu arada şehir belirtmemişsin. İş başvurularında Lise mezunu,bilgisayar diploması lazım bağcılar devleti düşünürsen bi arkadas var bi sorayım eleman alımı varmıymıs :)

eşim hemşire olarak çalısıyor. Geçen sene Türkiyenin en çok hasta girişi olan hastane seçildi. Gerisini sen düşün. + Gece acile nöbete kalırsan Allah yardımcın olsun derim.

Edit:  ( İnsan ) medeniyeti hakkında bilgi vereyim...

WC lerde... Doktorların ve hemşirelerin kullandığı özel anti-bakteriyel büyük boy el temizleme sıvısı ve sabunundan koydular  çalındı.

Sıvı el sabunu koydular çalındı.

El sabunu koydular çalındı.

Şuan bildiğim kadarı ile bazı katlarda el köpüğü ve el sabunu kullanılıyor.

Su sebili konuldu - dışarıdan şişe getirip doldurulduğu için kaldırıldı. yerine her koridora 2 adet musluklu su sistemi konuldu. onarıda açık bırakıp gidildiği için o da kaldırıldı.

Böyle bir hasatane işte.

THT2005 tarafından 20/Ağu/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

tıbbi sekreterlik mezunu olacaksın veya sertifikan olacak. torpilin olacak. bu şartları sağlarsan belki girersin. girdiğindede gelen fırça atar giden fırça atar. artık hastanelerde yönetim sistemi değişti. kamu hastaneleri birliği diye bi yönetim kuruldu. bunların başınada işten anlamayan bademler getirildi. anlayacağın zor.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Bizim işi öğrenince bizimkide rahatta sorumluluk çok beyin yükü falan insanı bazen bıktırıyor. Birazda riski var hacizlere falan gidildiğinden bazıları olay çıkarabiliyor.

İşkur müdürü gibi bir torpil işe yarar mı hocalar? Sertifikamda var. Ancak dediğiniz gibi fırça atanı çoksa sıkıntılı bir işmiş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

bende hastaneye girmeye calısıyorum 1000 kişi başvurmuş tanıdık mutlaka lazım ben de milletvekili buldum sertifika da var bi görüşeceğim cv bırakıcam.

koray tarafından 21/Ağu/13 11:03 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

bende hastaneye girmeye calısıyorum 1000 kişi başvurmuş tanıdık mutlaka lazım ben de milletvekili buldum sertifika da var bi görüşeceğim cv bırakıcam.

Oha yav onun için bile milletvekili mi gerekiyor. Vay arkadaş Türkiyenin haline bak, artık her türlü torpil gerekiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

mutlaka tanıdık gerekiyor bir yerden yoksa girilmiyor başvuru çok :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Her sektör zorlaştı yav, napıcaz bilmiyorum valla. :)

Toplam Hit: 8810 Toplam Mesaj: 39