folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Hatun Tavlamak İçin Fizikçi Olmak

Hatun Tavlamak İçin Fizikçi Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

bi kerede paylasmayin bu kodugumun videosunu.her konu ayni espri.

affet reis bir daha birşey paylaşırken pm atar izin alırım.

ReyiZ tarafından 23/Kas/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun der giderim,

e-,  atom, quantum muantum hepinizin canı chenneme lanet olsun sizede sizi incelyen fiziğe de lanet olsun demek ve gitmek isterdim ama gidemem. 

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Bu ayın 4 ünde Kerem Cankoçak ve Cern den gelen Daniel Denegri diye bir adamın konferansı vardı okulda. Tahmini 500 kişilik Süleyman Demirel Kültür Merkezi konferans salonunda 30-40 kişi ancak vardı :) 

İlk konuşmayı Kerem hoca yaptı, 1 saate yakın sürdü. Adeta kitap okur gibi, aldığı notları okudu, hiçbir heyecan hissetmeden anlattı ve 1 saat boyunca bu adamı buraya galiba zorla getirmişler diye düşündüm. 

Ardından Daniel Denegri konuşmaya başladı, ingilizce konuştu ve çok farklı bir aksanı vardı. Her ne kadar anlamakta zorlansam da ben bile heyecanlandım, adam 1 saat boyunca muhtemelen Kerem hocadan 5-6 kat fazla cümle kurmuştur, çok mutlu ve heyecanlı bir şekilde sunumunu yaptı. Ardından sorulan sorulara, uzunca cevap verdi. Konuşmasını bitirdiğinde hepimiz de bu adam işini gerçekten seviyor diye düşündük. 

Fizik ile pek alakam yok, sadece dersim yoktu ve Cern de araştırma yapan İsviçreli bir bilim adamı yanıma kadar geldiği için katıldım. Ancak bariz bir şekilde belliydi ki ikisi de Cern de çalışmasına rağmen birisi işini seviyor, birisi de sadece işini yapıyor. 

Hocam şimdi 4 kasımda olmuş etkinlik tam vize haftasıydı stephen hawking gelse giden olmaz :) bir de düzenleyen neresiydi bilmiyorum ama benim haberim bile olmadı etkinlikten yani bu tarz bir durumda reklam da önemli öğrencinin haberi olmazsa gelemez sonuçta

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

şekli her türlü yaparsın ;) ammmaaaa velakin ÇENE olmadan hiç bir işe yaramayacaktır ;)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

http://www.aksaray.edu.tr/asudetay.asp?asu=1692

Hacı ben bu kadınla bizzat tanıştım sohbetimiz oldu, sadece hava olsun türkiye de konferans vereyim diye CERN e katılmış gibi konuşuyor.. Çok basit cevaplar aldım, sorduğum onca soruyu es geçti ve kulagımdan hiç çıkmadığı cümlesi şu " biz bu deneyi sırf merakımızı giderebilmek için yapıyoruz" 

Cern "deney" deyip geçilebilecek kadar basit bir çalışma değil. Evet deney ama basitçe söylenebilecek bir deney degil. ayrıca sadece   " merak gidermek" ne demek ya :)

2. si ezbere konuşuyor, orda bi kaç cümle öğrenmiş sonra gelmiş gibi konuşuyor ama tabi ki bilgisi tartışılamaz bir bilim insanı olablir. Bunlar benim aklım yettiğince edindiğim gözlemler.

Hangi kadın hocam ? 

Üstte verdiğim adresteki adı geçen prof. dan bahsediyorum hocam. Prof. Dr. Gülsen Önengüt

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    mfatihbodur bunu yazdı

Hacı ben bu kadınla bizzat tanıştım sohbetimiz oldu, sadece hava olsun türkiye de konferans vereyim diye CERN e katılmış gibi konuşuyor.. Çok basit cevaplar aldım, sorduğum onca soruyu es geçti ve kulagımdan hiç çıkmadığı cümlesi şu " biz bu deneyi sırf merakımızı giderebilmek için yapıyoruz" 

Cern "deney" deyip geçilebilecek kadar basit bir çalışma değil. Evet deney ama basitçe söylenebilecek bir deney degil. ayrıca sadece   " merak gidermek" ne demek ya :)

2. si ezbere konuşuyor, orda bi kaç cümle öğrenmiş sonra gelmiş gibi konuşuyor ama tabi ki bilgisi tartışılamaz bir bilim insanı olablir. Bunlar benim aklım yettiğince edindiğim gözlemler.

Mürit aksaraydaysan görüşelim. Aksaray üniden bi bok olmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Mürit aksaraydaysan görüşelim. Aksaray üniden bi bok olmaz

Yok hocam linki tesaduf bulup verdim aksarayla ilgim yok bide mezunum ben zaten. Kirikkaleye yolun duserse goruselim ama :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Kezban dediğin kişi de akademisyen ve doğru söylemiş. Bilim yapmak ve kız tavlamak ancak bigbangteoride olabilir.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

Kezban dediğin kişi de akademisyen ve doğru söylemiş. Bilim yapmak ve kız tavlamak ancak bigbangteoride olabilir.

o yorum yapan kadın kim?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Bu yaz CERN'deydim gencler. Kisa kesiyorum ama soyle bir soz var. 

Smart is the new sexy.

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 4865 Toplam Mesaj: 32