Hatun Tavlamak İçin Fizikçi Olmak
-
iQsuz bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
bi kerede paylasmayin bu kodugumun videosunu.her konu ayni espri.
affet reis bir daha birşey paylaşırken pm atar izin alırım.
ReyiZ tarafından 23/Kas/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun der giderim,
e-, atom, quantum muantum hepinizin canı chenneme lanet olsun sizede sizi incelyen fiziğe de lanet olsun demek ve gitmek isterdim ama gidemem. -
zigor bunu yazdı
Bu ayın 4 ünde Kerem Cankoçak ve Cern den gelen Daniel Denegri diye bir adamın konferansı vardı okulda. Tahmini 500 kişilik Süleyman Demirel Kültür Merkezi konferans salonunda 30-40 kişi ancak vardı :)
İlk konuşmayı Kerem hoca yaptı, 1 saate yakın sürdü. Adeta kitap okur gibi, aldığı notları okudu, hiçbir heyecan hissetmeden anlattı ve 1 saat boyunca bu adamı buraya galiba zorla getirmişler diye düşündüm.
Ardından Daniel Denegri konuşmaya başladı, ingilizce konuştu ve çok farklı bir aksanı vardı. Her ne kadar anlamakta zorlansam da ben bile heyecanlandım, adam 1 saat boyunca muhtemelen Kerem hocadan 5-6 kat fazla cümle kurmuştur, çok mutlu ve heyecanlı bir şekilde sunumunu yaptı. Ardından sorulan sorulara, uzunca cevap verdi. Konuşmasını bitirdiğinde hepimiz de bu adam işini gerçekten seviyor diye düşündük.
Fizik ile pek alakam yok, sadece dersim yoktu ve Cern de araştırma yapan İsviçreli bir bilim adamı yanıma kadar geldiği için katıldım. Ancak bariz bir şekilde belliydi ki ikisi de Cern de çalışmasına rağmen birisi işini seviyor, birisi de sadece işini yapıyor.
Hocam şimdi 4 kasımda olmuş etkinlik tam vize haftasıydı stephen hawking gelse giden olmaz :) bir de düzenleyen neresiydi bilmiyorum ama benim haberim bile olmadı etkinlikten yani bu tarz bir durumda reklam da önemli öğrencinin haberi olmazsa gelemez sonuçta
-
ONEMINUTE bunu yazdı
şekli her türlü yaparsın ;) ammmaaaa velakin ÇENE olmadan hiç bir işe yaramayacaktır ;)
-
u235 bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
http://www.aksaray.edu.tr/asudetay.asp?asu=1692
Hacı ben bu kadınla bizzat tanıştım sohbetimiz oldu, sadece hava olsun türkiye de konferans vereyim diye CERN e katılmış gibi konuşuyor.. Çok basit cevaplar aldım, sorduğum onca soruyu es geçti ve kulagımdan hiç çıkmadığı cümlesi şu " biz bu deneyi sırf merakımızı giderebilmek için yapıyoruz"
Cern "deney" deyip geçilebilecek kadar basit bir çalışma değil. Evet deney ama basitçe söylenebilecek bir deney degil. ayrıca sadece " merak gidermek" ne demek ya :)
2. si ezbere konuşuyor, orda bi kaç cümle öğrenmiş sonra gelmiş gibi konuşuyor ama tabi ki bilgisi tartışılamaz bir bilim insanı olablir. Bunlar benim aklım yettiğince edindiğim gözlemler.
Hangi kadın hocam ?
Üstte verdiğim adresteki adı geçen prof. dan bahsediyorum hocam. Prof. Dr. Gülsen Önengüt
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hacı ben bu kadınla bizzat tanıştım sohbetimiz oldu, sadece hava olsun türkiye de konferans vereyim diye CERN e katılmış gibi konuşuyor.. Çok basit cevaplar aldım, sorduğum onca soruyu es geçti ve kulagımdan hiç çıkmadığı cümlesi şu " biz bu deneyi sırf merakımızı giderebilmek için yapıyoruz"
Cern "deney" deyip geçilebilecek kadar basit bir çalışma değil. Evet deney ama basitçe söylenebilecek bir deney degil. ayrıca sadece " merak gidermek" ne demek ya :)
2. si ezbere konuşuyor, orda bi kaç cümle öğrenmiş sonra gelmiş gibi konuşuyor ama tabi ki bilgisi tartışılamaz bir bilim insanı olablir. Bunlar benim aklım yettiğince edindiğim gözlemler.
Mürit aksaraydaysan görüşelim. Aksaray üniden bi bok olmaz
-
ETRoot bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Mürit aksaraydaysan görüşelim. Aksaray üniden bi bok olmaz
Yok hocam linki tesaduf bulup verdim aksarayla ilgim yok bide mezunum ben zaten. Kirikkaleye yolun duserse goruselim ama :)
-
Kezban dediğin kişi de akademisyen ve doğru söylemiş. Bilim yapmak ve kız tavlamak ancak bigbangteoride olabilir.
-
kalemlik bunu yazdı
Kezban dediğin kişi de akademisyen ve doğru söylemiş. Bilim yapmak ve kız tavlamak ancak bigbangteoride olabilir.
o yorum yapan kadın kim?
-
Bu yaz CERN'deydim gencler. Kisa kesiyorum ama soyle bir soz var.
Smart is the new sexy.