folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Havacılık Ve Uçak Mühendisliği Hakkında

Havacılık Ve Uçak Mühendisliği Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

@aeros hocam, tskler. kitap sanırım ingilizce, bana biraz ağır gelir. özellikle bu dönemde. benim merak ettiğim genelde şu tarz şeyler.

kanat genişliği şu kadar olursa, yada itme kuvveti, şu kadar SÜREDE yerden kalkabilir.

şu özelliklerde olduğu için, şu İRTİFAYA kadar yükselebilir.

işte pervanesi DIŞARIDA olan motorlar için, şunlar önemli vs. Yada yolcu uçaklarındaki motorlar işte kapalı bir mekanda. bu arada kapalı mekandaki kanatları, motor miline, Sürtünme ile kaynatıyorlarmış >_@

Celal şengör hoca demişti. soğuk bölgelerde uçuş öncesinde, kanatların buzlanmasini önlemek için, bilmem kaç yüzdelik derecelik alkollu sıvı püskürtmeli.

pilotlar sefer halinde,  bacakları üstündeki görev kağıdına, dolma kalem ile değil TÜKENMEZ kalemle not alıyorlarmis.

yada benzinli motorlar için, ters bir harekette, benzinsiz kalmaması için, YAKIT POMPASI sonradan eklenmiş gibi gibi.

işin matematiği bana ağır gelir. ^^)/

RitmFarbRacourci tarafından 31/Mar/16 19:22 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Duras
    Duras's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    aeros bunu yazdı
    Duras bunu yazdı

Sağol hocam ulaşıcam kardeşine bilgiler için diğer arkadaşa da teşekkürler o essay olayını bilmiyodum onun bi dezavantajı var mı peki uluslaearaıs alanda

Essay olayı tam olarak şu odtüde Eng 101,102 ve 211 kodlu ingilizce dersleri var mühendislerin alması zorunlu bunlar yazı becerisini sunum becerisini geliştiren dersler itüde de bu dersler veriliyo yüzde 30 ordan geliyo ileride de faydasını dokunuyo gerek akademik gerek sosyal yönden

%30 ingilizce sadece ingilizce dersleriyle dolmuyo, 4 yıl boyunca alacağın kredinin %30'unu derslerinin ingilizce gruplarından alman gerekiyo. biçok ders hem ingilizce hem türkçe açılıyo istersen %30'dan daha fazla krediyi de ingilizce olarak verebilirsin.

Hocam hepsini ingilizce verme imkanımız var mı yani hepsinin ingilizce verilemsi durumu cvye daha iyi yansımaz mı

Not all those who wander are lost.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    Duras bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    aeros bunu yazdı
    Duras bunu yazdı

Sağol hocam ulaşıcam kardeşine bilgiler için diğer arkadaşa da teşekkürler o essay olayını bilmiyodum onun bi dezavantajı var mı peki uluslaearaıs alanda

Essay olayı tam olarak şu odtüde Eng 101,102 ve 211 kodlu ingilizce dersleri var mühendislerin alması zorunlu bunlar yazı becerisini sunum becerisini geliştiren dersler itüde de bu dersler veriliyo yüzde 30 ordan geliyo ileride de faydasını dokunuyo gerek akademik gerek sosyal yönden

%30 ingilizce sadece ingilizce dersleriyle dolmuyo, 4 yıl boyunca alacağın kredinin %30'unu derslerinin ingilizce gruplarından alman gerekiyo. biçok ders hem ingilizce hem türkçe açılıyo istersen %30'dan daha fazla krediyi de ingilizce olarak verebilirsin.

Hocam hepsini ingilizce verme imkanımız var mı yani hepsinin ingilizce verilemsi durumu cvye daha iyi yansımaz mı

Dersin İngilizcesi açılırsa alabilirsin. Ders kodunun sonunda genelde E olur. Faydası olur? İngilizce öğrenirsin işte. 

Hiç olmadı İngilizce kitap tercüme eder iyi para kazanırsın. :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bir daha yukarılara taşıyalım. belki bir adres yada Türkçe kaynak bilen çıkar.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2609 Toplam Mesaj: 15
uzay uçak vecihi hava superman mühenis