Havasin Mülakatlari Nasil Oluyor ?
-
benzeri bir durumla karşılaşan biriyle karşılaştım. giyim firmasında çalışıyordu. demetevler tarafında. o da söyledi: işte sınava girmiş, yabancı dilden 95 aldım dedi. 65 puanlık adam alındı yerine dedi. evliyim dedi eleman, üzüldüm la. okuduğu bölümü filan söyledi ama hatırlamıyorum. nasıl buğulandi la elemanın gözleri. artık havaş mi, yer hizmetleri mi bilmiyorum. elemanın çalıştığı yer: demet evlerde makromarket altı yada Dersane altında olacaktı. ●︿●⁄(⁄ ⁄•⁄ω⁄•⁄ ⁄)⁄
-
SamSara bunu yazdıbenzeri bir durumla karşılaşan biriyle karşılaştım. giyim firmasında çalışıyordu. demetevler tarafında. o da söyledi: işte sınava girmiş, yabancı dilden 95 aldım dedi. 65 puanlık adam alındı yerine dedi. evliyim dedi eleman, üzüldüm la. okuduğu bölümü filan söyledi ama hatırlamıyorum. nasıl buğulandi la elemanın gözleri. artık havaş mi, yer hizmetleri mi bilmiyorum. elemanın çalıştığı yer: demet evlerde makromarket altı yada Dersane altında olacaktı. ●︿●⁄(⁄ ⁄•⁄ω⁄•⁄ ⁄)⁄
konudan çok alakasız olucak ama hocam sen neden her mesajına abuk sabuk karakterler gülüşmeler fişmekanlar filan ekliyorsun :/ ? :'( :S
-
o anki halimi, kelimeye dökmek istemediğimden. bu şekil hoşuma gittiğinden. neşemi kaybetmediğimden. bana hoş göründüğünden. etc. usw . @baristbt ^^//
-
can498 bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
ne alaka ak sankı her departman ıcın farklı mulakata sokuyorlar hangı havalımanı oldugu neden önemliki? her havalımanındakı havasın mulakatı farklı sankı he
neyse meraklarınızı gıdereyım istanbul atatürk için yer hizmetleri departmanı sadece yuz yuzu ıngılızce mulakat nasıl gecıyor soru cevapmı yoksa birşerylermi anlattırıyorlar ?
ne yazık ki torpil var. Önce seni 300 500 kişinin olduğu bi konferansa alacaklar, şirketi tanıtacaklar sonra iki adet sınava gireceksin. 1. genel yetenek yazılı olarak oluyor. 2. olarak ingilizce yazılı ve dinlediğini kağıda yazma (slayt üzerinden) o gün öğleden sonrada veya bir kaç gün içinde sınav sonuçları açıklanacak. ve tekrar seni arayıp sözlü mülakata çağıracaklar. En az oda da iki kişi olacak. sözlü strandart iş görüşmesi ve ingilizce sohbet. bunlarıda geçersen yer hizmetleri için eğitime gireceksin.
yolcu hizmetleri memuru için 2 3 ay kadar eğitim oluyor. apronda işçilik için kısa bir eğitim olur diye tahmin ediyorum. eğitimlerde başarılı olursan iş başı yaparsın....
Havalimanlarında çalışmayı tavsiye etmiyorum. stresi çoktur zamanla yarışırsın yıllarca çalıştım ve bıraktım mutluyum.Şuanda telekominikasyon sektöründeyim. Ama mecbur para kazanmak lazım umarım senin için hayırlısı olur.
anladım hocam teşekkurler peki arkadasların da dedigi gibi ingilizce mulakat soru cevap şeklindemi oluyor yoksa birşeyi anlat flnmı diyorlar?
-
MeTiN_7 bunu yazdıcan498 bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
ne alaka ak sankı her departman ıcın farklı mulakata sokuyorlar hangı havalımanı oldugu neden önemliki? her havalımanındakı havasın mulakatı farklı sankı he
neyse meraklarınızı gıdereyım istanbul atatürk için yer hizmetleri departmanı sadece yuz yuzu ıngılızce mulakat nasıl gecıyor soru cevapmı yoksa birşerylermi anlattırıyorlar ?
ne yazık ki torpil var. Önce seni 300 500 kişinin olduğu bi konferansa alacaklar, şirketi tanıtacaklar sonra iki adet sınava gireceksin. 1. genel yetenek yazılı olarak oluyor. 2. olarak ingilizce yazılı ve dinlediğini kağıda yazma (slayt üzerinden) o gün öğleden sonrada veya bir kaç gün içinde sınav sonuçları açıklanacak. ve tekrar seni arayıp sözlü mülakata çağıracaklar. En az oda da iki kişi olacak. sözlü strandart iş görüşmesi ve ingilizce sohbet. bunlarıda geçersen yer hizmetleri için eğitime gireceksin.
yolcu hizmetleri memuru için 2 3 ay kadar eğitim oluyor. apronda işçilik için kısa bir eğitim olur diye tahmin ediyorum. eğitimlerde başarılı olursan iş başı yaparsın....
Havalimanlarında çalışmayı tavsiye etmiyorum. stresi çoktur zamanla yarışırsın yıllarca çalıştım ve bıraktım mutluyum.Şuanda telekominikasyon sektöründeyim. Ama mecbur para kazanmak lazım umarım senin için hayırlısı olur.
anladım hocam teşekkurler peki arkadasların da dedigi gibi ingilizce mulakat soru cevap şeklindemi oluyor yoksa birşeyi anlat flnmı diyorlar?
Hocam laf olsun diye mi post atıyorsun yazılanları okumuyor musun yoksa
-
Bugün ne yaptın???? Uyandım 31 çektim kahvaltı ettim otobüZle buraya geldim..!
-
Sosyal olanakları nedir bu tur islerin . Maaş tatil ba durumu?
-
@LaNCeLoT trollerBus olmuşsun hocam :-D
-
DaSpOnGe bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdıcan498 bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
Hocam laf olsun diye mi post atıyorsun yazılanları okumuyor musun yoksa
taşşak gecıyorum allahım yaa sen adamın verdıgı cevaba bır bakarmısın sohbet seklınde dıyor tmmda sohbette adam sorumu soruyor yoksa anlatmı dıyor neyini anlamıyorsunuz
-
yahu sohnet işte, mülakatlarda 10dak ingilizce sohbet sürdüğüde oluyor 40dak sürdüğüde oluyor. gidipte yes no diyeceğin sorular sormazlar. maaş olayına gelince şuan ne alıyorlar bilmiyorum. ama benim zamanımda kadroda olanlar için her 4 ayda bir duble maaş vardı. atıyorum 1k maaş alıyorsan 1-1-1-2-1-1-1-2- olarak gidiyordu aylık maaş tablosu