Havayolları Neden Sabahın Köründe Uçuyor
-
deja-vu bunu yazdı
Köln uçuşumda adanadan kalktık bir süre sonra uçak zangır zangır sallanmaya başladı. Kaldırdım kafayı şöyle hosteslere baktım, kızlardan birinin boku yedik der gibi dudağını ısırdığını gördüm :D kölne inene kadar dakikaları saymıştım aq :D
Dakikaları saydım diyince aklıma geldi,
Otobüse bindim kız arkadaşla aramız bozuktu yanına geliyorum dedim,
Kız başkası var gelme dedi. Tabi inanmadım sonra yemin filan etti suratıma kapadı.
Sonra saatlerce benle otobüste laf dalaşı etti.
Şarj bitti.
Her durakta otomatta şarj yükledim. Açtıkça gelme diyordu.
En son telefonları açmayınca 7 liraya telefon kartı aldım. Oda bitti kız yine hala başkası var diyordu.
Tam 16 saat yemin ederim dakika dakika geri saydım.
Allah kahretsin o günü.
Sonra kızın yanına bi gittim göl kenarında bir yerde yemek ayarlamış, sana şaka yaptım dedi.
Yalan söylemicem gözümden sinirden sevinçten ve yorgunluktan yaş geldi.
-
ayın 10 nunda fildişi sahiline uçuyorum (işim gereği)..yolculukları çok seviyorum (THY number one)
-
Insanlar belki aileleri ile kahvaltı yapmak istiyor, bi de böyle düşün ; )
Şaka bir yana piradomim e katılıyorum.
Ayrıca en son bayramda bindiğimde elemanın biri demez mi benim korkum var. Ulan ibne madem var niye biniyorsun bindin niye diyorsun. Hostes gitti durumu pilota iletti pilot eğer kötü olacaksa uçaktan inebilir falan dedi. Ulan bir de vurdum duymaz ibne. Hostes bunu rahatlatmaya çalışıyor, işte ben şu kadar yıl uçuyorum şöyle böyle korkulacak bir şey yok diyip biraz konuşup gidiyor salak kadının arkasından giydiriyor. Neyi tribi anlamadım ama sabah sabah sinirlerimi gerdi eğer o uçak rötar yapsaydi uçtuktan sonra bu ibne tribe bağlayıp uçağı indirse veya geri dönümdurseydi Allah yarattı demem dalardım.
Demem o ki korkuyorsan binme kendine de millete de yazık etme. Bindin diyelim sesini çıkartma suyunu iç arkana yaslan uyu. Kedini rahat hissedeceksen ayakların yere basana kadar kesintisiz sure oku. Ama uçuşu milletin burnundan getirme işi gücü olan var ailesine gidenler var o var bu var bi de böyle düşün :)))
-
heza bunu yazdı
Insanlar belki aileleri ile kahvaltı yapmak istiyor, bi de böyle düşün ; )
Şaka bir yana piradomim e katılıyorum.
Ayrıca en son bayramda bindiğimde elemanın biri demez mi benim korkum var. Ulan ibne madem var niye biniyorsun bindin niye diyorsun. Hostes gitti durumu pilota iletti pilot eğer kötü olacaksa uçaktan inebilir falan dedi. Ulan bir de vurdum duymaz ibne. Hostes bunu rahatlatmaya çalışıyor, işte ben şu kadar yıl uçuyorum şöyle böyle korkulacak bir şey yok diyip biraz konuşup gidiyor salak kadının arkasından giydiriyor. Neyi tribi anlamadım ama sabah sabah sinirlerimi gerdi eğer o uçak rötar yapsaydi uçtuktan sonra bu ibne tribe bağlayıp uçağı indirse veya geri dönümdurseydi Allah yarattı demem dalardım.
Demem o ki korkuyorsan binme kendine de millete de yazık etme. Bindin diyelim sesini çıkartma suyunu iç arkana yaslan uyu. Kedini rahat hissedeceksen ayakların yere basana kadar kesintisiz sure oku. Ama uçuşu milletin burnundan getirme işi gücü olan var ailesine gidenler var o var bu var bi de böyle düşün :)))
eğer korkuyorum deyince hostes gelcekse korkuyorum hocam :D
-
zeybekustasi bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Köln uçuşumda adanadan kalktık bir süre sonra uçak zangır zangır sallanmaya başladı. Kaldırdım kafayı şöyle hosteslere baktım, kızlardan birinin boku yedik der gibi dudağını ısırdığını gördüm :D kölne inene kadar dakikaları saymıştım aq :D
Kız başkası var gelme dedi. Tabi inanmadım sonra yemin filan etti suratıma kapadı.
Şarj bitti.
En son telefonları açmayınca 7 liraya telefon kartı aldım. Oda bitti kız yine hala başkası var diyordu.
Allah kahretsin o günü.
Sonra kızın yanına bi gittim göl kenarında bir yerde yemek ayarlamış, sana şaka yaptım dedi.
Sende yedin :D
Yemeği demek istedim :D
-
zeybekustasi bunu yazdı
Yarın bir aksilik çıkmazsa bir yere gideceğim uçakla.
Saat sabahın 5.45 inde uçak var. Niye böyle ?
Birde uçak kazası raporunun 60 bölümünü izledim acacipte tırsıyorum.
Özellikle kalitesiz firmalarla uçmak (sun-pegasus) ne derece mantıklı ?
En son Sun uçuşumda başıma gelenler: http://www.tahribat.com/Forum-Sun-Expres-Ucagin-Ici-Buzlandi-172018/
Günübirlik işi olanlar var, erkenden gidip öğlen-akşam geri dönmek istiyorlar. Biletler biraz daha ucuz oluyor o saatlerde, talep meselesi.
Uçak en güvenli ulaşım aracıdır.
Mayday belgeselinin 60 bölümünü de izlediysen havacılıkta kuralların kanla yazıldığını görmüşsündür hocam. Bu yüzden prosedürler havacılıkta oldukça hayati önem taşırlar. Korkmaya hiç gerek yok. Günümüze kadar edinilen sayısız tecrübe var ve bunlar eğitimle tüm kaptanlara ve kabin görevlilerine aktarılıyor. Bana kalırsa tüm havayolu firmalarıyla güvenle uçabilirsin ama şahsen THY ve SUNEX i diğerlerine daha fazla tercih ederim.
-
Şarj bitti.
Allah kahretsin o günü.
duygulandırdın ibiş :(
yalnız kız seni bayğı tanıyomuş ki geleceğini biliyomuş o kadar gelme demesine rağmen. Ne aşklar var amk.
-
Benimki 1 saat gelme dese tmm der yatardim:)
-
Öyle saatlerde de var, çünkü başka şehirde sabah mesaisine yetişmeye çalışanlar için birebir.
-
Şarj bitti.
Allah kahretsin o günü.
ben olsam kızı tokatlar, yemeği ördeklere atar s*ktrip giderdim öye şaka mı olur lan!