folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Havayolları Neden Sabahın Köründe Uçuyor

Havayolları Neden Sabahın Köründe Uçuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

yalan söylemek istemiyorum. TÜRKİYEDE bu işin ehli malesef THY.

Pegasus sıçsa yetişemez thy ye.

diğerleri sanki korsan uçakçılar.

ey pegasus thy tabldot verirken sen 1 bardak çayı 15 tl ye satmaya utanmıyormusun derler insana

turkiyenin bir ucundan oburune zaten 1 saat 45 dakka suruyor zaten. illa 12 bin km se tabildotta yemek yemek mi lazim. bana acayip sacma geliyor bu durum. yeme abi nolcak yani inince yersin :)

arkadaş uzun yolculuklar için demiştir müdür.

ama doğru söylüyor. skitiriboktan bir kahveye 10 lira almışlarıdı 4 yıl önce. onuda içemedik mk uçakta sorun oldu topladılar içecekleri :D hala bir kahve alacaklıyım sürtük hostesten .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

hocam genelde işe yetişilsin diye erken. ben 3 yıldır her ay uçuyorum en düzgünü thy hiç sorum yaşamadım. sun expressin uçakları eski. borajet güzel hiç fırtınalı havada binmedim amalodoslu havada çok etkilemedi. anadolujet de güzel ama geçen 20 dk fazladan uçacak yakıt yoktu uçakta başka bir havalimanına iniş yaptı yakıt doldurdu kalktı gene anadolujetde hayatımın en türbülanslı 1 saat 40 dk uçuşunu yaptım uçak bulutların üzerine çıkamadı uçuş boyunca ve ikikerede yıldırım düştükanata ama pilot sağolsunçok usta manevralar yaptı bulutların arasında.pegasus sonuncu uçuşum hayatımın en kötü uçuşuydu bir daha asla binmedim uçağı çok ters bir noktadan çok sert indirdi pilot evlerin üstüne düşmediğimize hala şaşırıyorum ve uçak pistten çıkıyordu sağ sol yaparak çok zor toparladı ben o uçuşta daha az akıt harcamak için çok zorlama bir iniş yapıldığını düşünüyorum. Neyse fırsat varsa hep thy tercih etmeklazım.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uçuş çok farklı bir durumdur. insanda bir etki bıraktımı o etki tepkiye neden olabiliyor.

yani bende yemek etkisi bıraktı parise 4 saatte aldığım simit ile çay ile idare ettim.

havalimanına inişte thyde bazen lap diye indirebiliyor. bu da etken ama pegasus pariste haşırt diye indirdi :) sandım tekerlekler patladı :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

hocam genelde işe yetişilsin diye erken. ben 3 yıldır her ay uçuyorum en düzgünü thy hiç sorum yaşamadım. sun expressin uçakları eski. borajet güzel hiç fırtınalı havada binmedim amalodoslu havada çok etkilemedi. anadolujet de güzel ama geçen 20 dk fazladan uçacak yakıt yoktu uçakta başka bir havalimanına iniş yaptı yakıt doldurdu kalktı gene anadolujetde hayatımın en türbülanslı 1 saat 40 dk uçuşunu yaptım uçak bulutların üzerine çıkamadı uçuş boyunca ve ikikerede yıldırım düştükanata ama pilot sağolsunçok usta manevralar yaptı bulutların arasında.pegasus sonuncu uçuşum hayatımın en kötü uçuşuydu bir daha asla binmedim uçağı çok ters bir noktadan çok sert indirdi pilot evlerin üstüne düşmediğimize hala şaşırıyorum ve uçak pistten çıkıyordu sağ sol yaparak çok zor toparladı ben o uçuşta daha az akıt harcamak için çok zorlama bir iniş yapıldığını düşünüyorum. Neyse fırsat varsa hep thy tercih etmeklazım.

O ara hangi sureleri okudun (:

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı        

O ara hangi sureleri okudun (:

Pegasus uçuşundan sonraya denk gelmişti hafif tedirgin oldum ama korrkmadım :) uçakların pilot çok önemli bir hata yapmazsa düşeceğini artık sanmıyorum zaten thy pilotları ayrı...

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yaklasik 14-15 ülkeye uctum, thy'den ryan air'e kadar, pgs'den lufthansa'ya kadar.

isin de en iyi olan thy. ucak kalitesi, konforu etc. 

ryan air tam bi kargo ucagıydı mesela, lufthansa da iyi ama zaten o da star alliance member, ama thy yani daha konforlu ve rahat. 

lufthansa'nın sıkıntısı ucakları daha eski thy ye göre. 

onun dısında aeroflot baya iyi, ucakları yeni ama rus, anlayamıysoun bi de hostesler ne kadar güzelde olsa "öküz" gibi. 5 kere biseyi tekrar etmen gerekebiliyor.

wizz air baya tatlı, istedigin koltuga fln oturabiliyorsun ama ikram yok. onun dısında air berlin, almanya nın sunexpress'i.

sabah ucusları genelde ucakların seferlerini tutturmak icin yapılıyor bi de sabah gidip dönmek maliyet olarak daha farklı. aksama ucusları genelde en pahalı olur.

örnek: 2.5 saatlik bi ucus icin ucagın hazırlanması 40 dakika falan sürüyor. bi ucak ortalama nerdeyse 3 sefer yapıyor. normal bence 3 ogun sefer yapılması gariplik görmüyorum.

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ucak yerde durdukca sirkete maddi kulfettir, durmamasi da lazim zaten. sacma sapan saatlerde olsun, ucuz olsun, bizim olsun. 

Ayrica konunun sahibi arkadasa sormak isterim, zorla mi bindiriyorlar koydugumun ucagina seni o saatte? 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

konuyu anasayfada gördükçe diyorum, bir haftadır bunu mu tartışıyorlar diye :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

hiç binmedim. eviminze 500 metre uzaklıkta hava alanı var, kalkışlarını inişlerini görüyorum pencereden. sadece yurt dışı almanya seferi yapıyor. yurt içi yapsa bincem de deneyim yaşamak için, daha başlamadı. bi ara borajet geldi. istanbul trabzon seferi falan, oda tutunamadı, zonguldak hava limanı. bazen küçük 2 kişilik uçaklar geliyor. öyle insanları uçuş deneyimi yaşatmak için. nasip olursa binecem. 

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı

Ucak yerde durdukca sirkete maddi kulfettir, durmamasi da lazim zaten. sacma sapan saatlerde olsun, ucuz olsun, bizim olsun. 

Ayrica konunun sahibi arkadasa sormak isterim, zorla mi bindiriyorlar koydugumun ucagina seni o saatte? 

merak ettim sordum niye atar yapiyisin :) o degil binmedim ucaga filan

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 5269 Toplam Mesaj: 43