Havayolları Neden Sabahın Köründe Uçuyor
-
hipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Yarın bir aksilik çıkmazsa bir yere gideceğim uçakla.
Saat sabahın 5.45 inde uçak var. Niye böyle ?
Birde uçak kazası raporunun 60 bölümünü izledim acacipte tırsıyorum.
Özellikle kalitesiz firmalarla uçmak (sun-pegasus) ne derece mantıklı ?
En son Sun uçuşumda başıma gelenler: http://www.tahribat.com/Forum-Sun-Expres-Ucagin-Ici-Buzlandi-172018/
hocam yerı gelıyor haftada 4 kez ucaga bınıyorum. neden sabahın 5.45 de ucak var.
liner seferler yapıyorlar onun öncesı ve sonrasında sefer koyuyorlar.
bırsey olmaz hocam otobus yolcugundan cok ıyıdır. tırsıyorsan binme
at yalanı seveyim inananı... Alaatin ne kolpa adamsın lan
-
Biz hastane ihalelerine katılan bir firma olarak sabah 05:45 gibi ucak seferleri çok işimize yarıyor.
ihale yeri erzurum, ihale saati 09:00 gelde bu ucağa binme :)
Herşeye tek taraflı bakmak yerine, birde çalışanlar için bakın..
Sonuçta ulaşım herkesin ihtiyacı.
-
ArduouS bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
En son Sun uçuşumda başıma gelenler: http://www.tahribat.com/Forum-Sun-Expres-Ucagin-Ici-Buzlandi-172018/
hocam yerı gelıyor haftada 4 kez ucaga bınıyorum. neden sabahın 5.45 de ucak var.
at yalanı seveyim inananı... ne kolpa adamsın lan
:D evet :)
mal geldın mal gıdıyorsun
hipokondriyak tarafından 08/Kas/14 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
hostesler müşteri memnuniyeti için dakikalarca müşteri ile ilgilenip gerekirse muhabbet bile ediyor.
inşşat firmasında çalışan birçok abaza onları çok taciz etmesine rağmen hiç bozuntuya vermiyorlar.
bonnie rotten gibi ilgi çekiyorlar.
bende uçağa bindiğimde birşeyler oldu kahve servisini iptal ettiler heryer hostes doldu. kontroller panik yapmayın şöyle böyle.
bende birtanesini denk getirip dakikalarca muhabbet etttim. parfüm kokusu ve önümdeki koltuğu tutan ojeli tırnakları eşliğinde 45 dakikalık keyfli bir uçuş oldu.
uçak düşşse bile umurmda olmazdı. çünkü hem askerdim hemde hayatımı verebileceğim bir hatunla uçakta tatlı sohbet içindeydim.
pilot ben ve hatun. gerisi umrumda değildi.
sende denk getir muhabbete gir. herşeyi unut.
gozlerim yasardi romandan bi kesit gibi okudum sunu hocam :D
-
kısa mesafede kaza olasılığı fazla yok uzak mesafelerde olur korkma bende havaalanında çalışıyorum ben genelde yağmurlu rüzgarlı havalarda uçağa binmem bildiğin gondol :|
birde sabahın ilk uçakları ucuz olur onunda önemi var thy önceden ayırırsan ucuz oluyor .
bensiz_aglama tarafından 07/Kas/14 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Bazı sektörlerde 8-5 gibi sabit sürelerin yerine 24 saat iş görülüyor. Uçakla şimdi örneğin İzmir'den İstanbul'a gitmek ne kadar sürüyor, 1 saat diyelim. 1 saatte sen sabah 5'te binsen rötar vs. derken 7 gibi oradasın. Önemli bir meseleyi halletmen gerekiyorsa gider, halleder, döner gelirsin. Uçak kazaları programlarını izlerken şunu göz önüne al. Şu güne kadar örneğin toplam 500 uçak düştüyse belki de her gün 500 uçuş yapılıyor. Yolda sana arabanın çarpma olasılığı uçağın düşme olasılığından oldukça yüksek. Firmalara da pek takılmamak lazım. Sonuçta aksam aynı fabrikadan çıkıyor. Pilotlarda değişim oluyor onları da yoldan toparlamıyorlar. Firmadan firmaya ikram, hizmet ve tutarlılık (uçuş, iniş süresi vs.) değişir. Kaldı ki bunların bir kısmı da insan elinde olmayan sebeplerle gerçekleşebiliyor. Hava kaynaklı bir sıkıntı olsa THY'de düşer Pegasus'ta düşer. Malezya havayolları olmadığı müddetçe özellikle yurt içi uçuşlardan korkmamak lazım. :)
-
38 kere uçağa bindim hiçbibok olmadı :) son 10 seferde fosur fosur uyudum..
-
ArduouS bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
at yalanı seveyim inananı... Alaatin ne kolpa adamsın lan
:D
-
yalan söylemek istemiyorum. TÜRKİYEDE bu işin ehli malesef THY.
Pegasus sıçsa yetişemez thy ye.
diğerleri sanki korsan uçakçılar.
ey pegasus thy tabldot verirken sen 1 bardak çayı 15 tl ye satmaya utanmıyormusun derler insana -
kaygusuz bunu yazdı
yalan söylemek istemiyorum. TÜRKİYEDE bu işin ehli malesef THY.
Pegasus sıçsa yetişemez thy ye.
diğerleri sanki korsan uçakçılar.
ey pegasus thy tabldot verirken sen 1 bardak çayı 15 tl ye satmaya utanmıyormusun derler insana
turkiyenin bir ucundan oburune zaten 1 saat 45 dakka suruyor zaten. illa 12 bin km se tabildotta yemek yemek mi lazim. bana acayip sacma geliyor bu durum. yeme abi nolcak yani inince yersin :)