Hay Ben Böyle Turkcell"İn Hizmetine...
-
Yaf geçen bir arkadaşla konusuyorum 33 dk toplam beyin duman oldu ztn .) 4 hediye kntrm vardı 36 da normal kontorum. Konustuğum kişi kampüscell li bende o tarife ile konusuyorum. Bu konusmada. Hediye kntrlerden dakika başına 1 kontor. Normal kontorde ise 10 dk sı 1 kntrdur. Bu gerizekalı sistem de hediye kntr bittiği için normal kontore geçiş yaptı normal olarak ve orada da dk'sı 1 kntr olarak nitelendirmiş. Normalde hattımda 33 kntr olması gerekirken bir baktım 6 kntr var. Hay lanet dedim aradım müşteri hizmetlerini. Karşıma çıkan kişi Şu anda hattınızda 36 kntr gözüküyor sistem yavaş olduğu için bilgiler bize 4 saatte bir iletiliyor dedi. zaten o sistem nasıl bir sistemse her gün yavaş ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor bir türlü düzgün çalıştığını göremedim. her neyse tamam dedim 4 saat sonra tekrar aradım durumu izah ettim. Durumu rapor alıp çözüm merkezine gönderdi. Bana 24 saat içinde geri dönüş yapılacağı söylendi. Aradan 55 saaat geçti. Dedim yeter artık bir arıyım. Karşıma çıkan müşteri hizmeti çalışanı. O çözüm merkezinin güya bu mesajı bana ilettiğini durumu anlattığını söyledi. Dedim ben sizi aramasam çözüm merkezinin bu konuyla ilgilendiğini bile bilmicem. Madem o çözüm merkezi bir çözüm yazmış neymiş bakim dedim. Sistemde sorun yokmuş. 2 kampanya arası geçişlerde ilk kampanya üzerinden tarife alınıyormuş. Dedim bu olayı ilk defa sizden duyuyorum mağduriyetim giderilsin. Tam konusma sırasında patt telefon kesildi. Zaten 20 dk konustum kulağım pert. Gene aradım başka biri çıktı haydaaa dön başa buna anlat. Buda diyor sisteme ulaşılmıyor tekrar arayın.
Bakalım bir kaç saat sonra gene arıcam ama devlet daireleri gibi folloş ediyorlar resmen ordan oraya bu nasıl birşeydir anlamadım
-
geçmiş olsun hocam ama harbiden insanı rezil ediyorlar yaa, bırakma derim peşini ama üzülerek söylüyorum ki sonuçsuz kalır ve olan senin kulağa olur gibime geliyor =)
-
geçen bende aradım dedim müşteri hizmetlerine bağlanmak için bir tuş yokmu 1 saat bant kayıdı dinliyom illa rasgelemi basacam düğmelere dedim eleman beyfendi müşteri temsilcimize bağlanmadan yapılan işlemlerde kontör gitmez dedi ulan sanane dedim kontör benim değilmi giderse gitsin dedim.. göt olduı :)
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun hocam ama harbiden insanı rezil ediyorlar yaa, bırakma derim peşini ama üzülerek söylüyorum ki sonuçsuz kalır ve olan senin kulağa olur gibime geliyor =)
-----------------------------aynen hocam zaten kulağıma radyasyon uzun süreçli tecavüz etti. Beynimin sağ ve sol kısımları kısmi felç olacak :D Fakat bırakmam hocam peşini. daha önce böyle birşey oldu 1 hafta birşeyle uğraştım. Telefonu kayıt edicem RESMİ şekilde. Bir türlü kayıt edemediler. diğer operatörler max 2 saatte onaylıyıp herşeyi yapıp memnun bırakıyorlar bunlar 1 hafta uğraştırdı. Yok sistem arızalı yok güneş çıktı yağmur yağdı elim ayağım ağrıyo her gün bi bahane 1 hafta sonunda tel açldı. Müşteri memnuniyeti için 50 kntr göndermişlerdi.
-
Kampüscell de ilk 10 dk 1 kontor sonra dakika başına 1 kontor
-
ADSIZ bunu yazdı:
Kampüscell de ilk 10 dk 1 kontor sonra dakika başına 1 kontor
-----------------------------hayır hocam. Ben bazı konularda çok derin araştırmalar yapıyorum. Karşımdaki müşteri temsilcisi hatta birşey dedi ne diyeceğimi şaşırdım diyorki
Beyefendi en son 30 ocakta yüklemişsiniz. Şu anda 2 mart. 1 aylık süreç bitmiş. Nasıl yani dedim. diyorki beyefendi 30 ocakta yüklediniz 1 ay sonra 30 şubat. 30 şubatta son gün. Dedim şakamı yapıyorsunuz. şubat ayı toplam 28 gün 4 yılda birde 29 gün dedim. Ayrıca ben konusmamı zaten 28 şubatta yaptım. sustu sonra haklısınız dedi :D
-
her zaman söyledim gene söylüyorum, fiyatlar düşünce kalitede düşer.. fiyatları yerlere indirmeyin. ama sakalım yok dinletemedim.
-
oliWeR bunu yazdı:
her zaman söyledim gene söylüyorum, fiyatlar düşünce kalitede düşer.. fiyatları yerlere indirmeyin. ama sakalım yok dinletemedim.
-----------------------------fiyatlar düşünce kalite düşer diyorsunda ben bugune neyin fiyatının düştüğünü göremedim ?. Her 2-3 ayda bir 50 kuruş zam yapıyorlar bumu indirim ?.
-
ne zamandır cep telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben dakika başına 10 kontör ödediğim günleride biliyorum.(faturalılarda hiç hesap edemedim) 10 dakikası 1 kontör şimdi yani eskiden 100 kontörle 10 dakika konuşabiliyorduk şimdi 100 kontörle 1000 dakika konuşuyoruz yeterince ucuz değilmi.
-
oliWeR bunu yazdı:
ne zamandır cep telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben dakika başına 10 kontör ödediğim günleride biliyorum.(faturalılarda hiç hesap edemedim) 10 dakikası 1 kontör şimdi yani eskiden 100 kontörle 10 dakika konuşabiliyorduk şimdi 100 kontörle 1000 dakika konuşuyoruz yeterince ucuz değilmi.
-----------------------------peki hocam avrupayı işin içine sokalım ne dersin ? Madem herşeyde AB diyoruz bu iştede sokalım. aldığımız hizmet iyi güzel birşey demiyoruz fakat pürüz çıkınca verdikleri hizmet kötü. Müşteri memnuniyeti sağlanmıyor. Rekabet denen birşey var onların elinde olsa her türlü faturayı sokmayıda bilirler ki Şu anda telekomun tekel olduğundan dolayı yaptığı gibi. Türkiye'de telekoma rakip olmadığı için avrupadaki en yavaş neti ve en pahalı neti kullanıyoruz. Genel olarak konusuyorum sırf turkcell kötülemek için değil. Şimdi çoğu kişi de diyorki. bunada şükür daha önceden net mi vardı. Ya telekom böyle hizmet vermese. Onlara da cevabım abicim ablacım gidin ekvatorda yada dağın bir köşesinde yaşayın.
-
turkcell gold üyeyim ayda ödediğim cep tel faturası 250 liradan aşağı düşmez eskiden normal üyeyken müşteri hizmetleri temsilcisine 1 dakikada bağlanırdım şimdi ise gold üye vasfı ile arayayım dedim tam tamına 8.5 dakikada ulaşabildim bende en sonunda kızdım "gold üye olmadan önce 1 dakikada ulaşıyordum şimdi ise 8.5 dakika oldu bu nedir" diye tepkimi ortaya koydum tabi hep aynı klasik laflar "özür dileriz, sistemimizden kaynaklanan küçük bir hata," vs... Turkcell de kalite anlayışından iyice uzaklaşmaya başladı anlaşılan kendilerine çok güveniyorlar