folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hay Ben Böyle Turkcell"İn Hizmetine...

Hay Ben Böyle Turkcell"İn Hizmetine...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

oliWeR bunu yazdı:
    ne zamandır cep telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben dakika başına 10 kontör ödediğim günleride biliyorum.(faturalılarda hiç hesap edemedim) 10 dakikası 1 kontör şimdi yani eskiden 100 kontörle 10 dakika konuşabiliyorduk şimdi 100 kontörle 1000 dakika konuşuyoruz yeterince ucuz değilmi.

peki hocam avrupayı işin içine sokalım ne dersin ? Madem herşeyde AB diyoruz bu iştede sokalım. aldığımız hizmet iyi güzel birşey demiyoruz fakat pürüz çıkınca verdikleri hizmet kötü. Müşteri memnuniyeti sağlanmıyor. Rekabet denen birşey var onların elinde olsa her türlü faturayı sokmayıda bilirler ki Şu anda telekomun tekel olduğundan dolayı yaptığı gibi. Türkiye'de telekoma rakip olmadığı için avrupadaki en yavaş neti ve en pahalı neti kullanıyoruz. Genel olarak konusuyorum sırf turkcell kötülemek için değil. Şimdi çoğu kişi de diyorki. bunada şükür daha önceden net mi vardı. Ya telekom böyle hizmet vermese. Onlara da cevabım abicim ablacım gidin ekvatorda yada dağın bir köşesinde yaşayın. 

herşeyde ab diyen ben değilim önce onu söyleyim. avrupanın birçok ülkesinde telefon görüşmeleri bizimkilerde çok farklı hatta birçoğunda daha pahalı Vodefone avrupada yaptığı kampanyaları neden Türkiyede yapamıyor dersin? avrupada 2 hat alana cep telefonu bilgisayar plazma tv vs. vs. veriyor Türkiyede neden veremiyor sence? avrupadaki memnuniyetten bahsediyorsun avrupanın birçok ülkesinde benzincilerde pompacı bile yok :D ve yine avrupayı örnek verdiğinde bir çok ürün alırken kredi kartı bilgilerini kaydediyorlar ve belirli periyotlarda sözleşmedeki incecik notlar sayesinde para çekiyorlar kartlardan bunuda engelleyemiyorlar.

müşteri memnuniyeti konusunda bence biz avrupadan ilerideyiz.

ben ne trcell i nede herhangi bi operatörü savunmuyorum benim savunduğum sadece ucuz etin yahnisi olmaz. fiyatlar düştükçe kalite yerlere inidiyor. ve ayrıca telekom demişsin telekoma kafam girsinnn...!

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Turkcellde 8. senemdeyim,

arıyorum müşteri hizmetlerini,

"bizi aradığınız için teşekkürler sizi müşteri temsilcimize aktarıyoruz" diyor, 1 dakika sürmeden geliyor karşıma temsilcim :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

bazen hemen aktarıyorlar da bazen dakikalarca bekletiyorlar 1995 de aldım bu 532 li hattı bi de ödediğim fatura 200-250 lira altına düşmüyo beni bile 8 dakika beklettiler insanın verdiği para zoruna gidiyo verdiğin ücrete karşılık aldığın hizmet... 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Ben bu turkcell kadar şerefsiz bir operatör gördüysem adım Yağız değil arkadaş..çifte standart var en bir kere..babam 10 yıllık turkcelli.. faturalıya geçti geçen sene o aradığında direk bağlanıyor..Ben de senelerdir turkcell kullanıyorum ama çok fazla hat değiştirdim..her neyse her aradığımda dakikalarca bekliyorum ve her seferinde bir çözüme ulaşamadan ya telefon kesiliyor ya da sistem arızalı...insanların parasını çalmaktan başka bir şey yapmıyor bu hırsız pezevenkler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SitemMelanet bunu yazdı:
    Ben bu turkcell kadar şerefsiz bir operatör gördüysem adım Yağız değil arkadaş..çifte standart var en bir kere..babam 10 yıllık turkcelli.. faturalıya geçti geçen sene o aradığında direk bağlanıyor..Ben de senelerdir turkcell kullanıyorum ama çok fazla hat değiştirdim..her neyse her aradığımda dakikalarca bekliyorum ve her seferinde bir çözüme ulaşamadan ya telefon kesiliyor ya da sistem arızalı...insanların parasını çalmaktan başka bir şey yapmıyor bu hırsız pezevenkler..

eleştiri dozunu fazla kaçırmayalım... yine de Türkiyede en iddialı gsm firması diğerlerinle kıyaslarsan imkanları daha ii müşteri potansiyeli daha fazla bundan 2 sene önceki müşteri anlayışları kalmadı artık çok değil 2 sene önce daha sistemli daha düzenli çalışıyorlardı gel gelelim sene 2009 daha iyi olması gerekirken öncekini arıyoruz 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    abone sayısındaki artış yada kriz nedeniyle çagrı merkezindeki çalışan sayısını azaltmalarından kaynaklanıyor olabilir.bugünlerde geçer..

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

SitemMelanet bunu yazdı:

eleştiri dozunu fazla kaçırmayalım... yine de Türkiyede en iddialı gsm firması diğerlerinle kıyaslarsan imkanları daha ii müşteri potansiyeli daha fazla bundan 2 sene önceki müşteri anlayışları kalmadı artık çok değil 2 sene önce daha sistemli daha düzenli çalışıyorlardı gel gelelim sene 2009 daha iyi olması gerekirken öncekini arıyoruz 

Hocam eleştirmiş olmak için eleştirmiyorum ya da eleştirinin dozunu kaçırmıyorum gerçekten..eğer kaçıracak olsaydım daha çok şey söylerdim..neyse konu değişmesin de bu kadar müşterisi olmasına rağmen bence iyi bir operatör değil..sundukları imkanları geri almasını da iyi biliyorlar =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

bazen hemen aktarıyorlar da bazen dakikalarca bekletiyorlar 1995 de aldım bu 532 li hattı bi de ödediğim fatura 200-250 lira altına düşmüyo beni bile 8 dakika beklettiler insanın verdiği para zoruna gidiyo verdiğin ücrete karşılık aldığın hizmet... 

Abi 55 liraya sınırsız konuştaran tarifeler warken 250 lira fatura ödenir mi ya ben üzüldm senin adına ama malum para senin:) 

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    Aklıma erzurumlu çay bardağı reklamı geldi :d

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:

bundan 2 sene önceki müşteri anlayışları kalmadı artık çok değil 2 sene önce daha sistemli daha düzenli çalışıyorlardı gel gelelim sene 2009 daha iyi olması gerekirken öncekini arıyoruz 

en başından beri anlatmak istediğim buydu işte 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 3203 Toplam Mesaj: 23