folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hay Ben Böyle Turkcell"İn Hizmetine...

Hay Ben Böyle Turkcell"İn Hizmetine...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Blue_moon bunu yazdı:

bundan 2 sene önceki müşteri anlayışları kalmadı artık çok değil 2 sene önce daha sistemli daha düzenli çalışıyorlardı gel gelelim sene 2009 daha iyi olması gerekirken öncekini arıyoruz 

en başından beri anlatmak istediğim buydu işte 

aynen hocam daha dün akşam aradım sistemimiz arızalı lütfen tekrar arayın dedi. Bugun aradım karşımdaki bayan elimizden birşey gelemiyor çözüm merkezine rapor yazıcam diyor. Çözüm merkezi de kendi lehine çözüm buluyor anlamadım lanet olsun böyle sisteme ya. Turkcell kullanmamın tek sebebi çevremdeki 10 insanın 9u turkcell kullanıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Beyler bu türksel xD bı iyi bı kötu şmdı bn beleş net le yazıyorm ama hocm sna geçmş olsun diyorm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 23