folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayat Anlamlı Gelmemeye Başladı, Herşeyden Sıkılıyorum !

Hayat Anlamlı Gelmemeye Başladı, Herşeyden Sıkılıyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar Çevremdeki insanlar beni tanır hep iyi niyetli davranırım iyi niyetli biriyim güler yüzlüyüm hayattan zevk almaya çalışıyorum ama bu yasam tarzım hep bana yapmacık geliyor. Bi arkadasımla bulusuyorum beraber geziyoruz tozuyoruz hahhaha kikiki tamam hadi görüşürüz lafından sonra yine ben benle kalıyorum yalnız oluyorum, Lan tamam sen bugün gezdin tozdun hadi şimdi ne yapacaksın diyorum... içime bi sıkıntı geliyor eve gidiyorum ya dersin başına geciyorum yada bilgisayarın... ama aklımdan o içimden o sıkıntı hiç gitmiyor. ders çalışırken hadi uniyi kazandın gittin baska bi şehre bi ev tuttun yeni arkadaslar edindin sanki onlar şimdikinden farklı mı olacak diyorum. nitekim çevremdekiler hep uni hayatının farklı olmadığını bi müddet sonra sıkıldıklarını söylüyorlar. Ders çalışırken gelecekte ne olacağım aklıma geliyor elinde bi çanta kravat çeket hergün işe giden gelen biri ! Ama ben öyle olmak istemiyorum ben Dünyayı gezmek istiyorum baska insanlarla tanısmak baska seyler görmek istiyorum.. neden çünki bi müddet sonra sıkılıyorum hayatın anlamı kalmıyor bi insanı 1 aydan fazla görünce hep aynı seyleri yapınca hayat boş geliyor... Ben bi gün Fransada bi gün bangladeşte bigün texasta bi gün bahamalarda bi gün endonezyada bi gün amazonlarda olmak istiyorum. yani bi günüm diğerinkinden farklı olsun... ama yok öyle bi şansım yok. bunu yaratacak ne maddi ne manevi gücüm var. o yüzden bazen öyle bi an geliyoki hayyattan öyle bir bıkıyorumki Yasamak boş geliyor. yalnız bu an gecici oluyor. hemen kendime geliyorum olum Deniz belki bi şans bulursun belki birsey olur hayallerini gercekleştirirsin hersey istediğin gibi olur.. daha sonra çevremdeki koşullara bakınca imkansız oldugu görüyorum... İşte bu herseyin boş oldugu düşündüğüm yasamanın boş oldugu düşündüğüm anlarda silkinip kendime gelememekten korkuyorum. Gecen caddede yürürken dalmışım yine umutsuzluga gecmişi ve geleceği düşünmüşüm... yine içime karamsarlık çökmüş hersey bi anda silinmiş kendimi caddeden gecen arabanın önüne atmışım kendime geldiğimde adamın biri beni tokatlıyordu delimisin sen kendini öldürteceksin diye... 

Bu olay yani araba olayı ilk defa oluyo umutsuzluga daldığımda uyanamamaktan kaynaklanıyo... Ha bana sorarsanız hala bi umudum var hayallerimi gercekleştirmek için ama bazen öyle bi an oluyoki düşüncelerim içimdeki ses beni esir alıyo sağlıklı düşünmemi engelliyo işte bundan sonra içimdeki karamsarlıgın kölesi olmaktan korkuyorum...

Yasamdan zevk almaya calısıyorum çıkıyorum şenliklere gidiyorum alış veriş yapmaya calısıyorum arkadaslarımla gezmeye calısıyorum ama dedimya hepsi artık boş ve sıkıcı ggeliyo bana.. ben norwecte güneşin batmayışını izlerken görüyorum gözümü kapayınca kendimi gözümü çtığımda yine aynı masa aynı yatak aynı bilgisayar aynı matematik kitabı aynı kalem dışarı çıkıyorum aynı yol aynı otobus aynı dersane aynı arkadaslar aynı sohbetler...

Bunun adı nedir bu hastalıksa ne hastalığı !! birgün dediğim gibi kendimi kaybedince uyanamamaktan korkuyorum :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

aynı yaşadığın karamsarlık we korku bende de hüküm sürüo bende yanlış adımlarımdan korkuorum tek farkımız hayallerim yok bu depresyon belirtisi yapman gereken biraz kendini dinlemen ben mesela gecenin belli bi saatinde meditasyon yapıorum ama kendimce mesela klasik bi müzik koyuyorum gözlerimi kapatıorum we beynimi rahatlatıorum we eğer yüzleşmen gerekenler warsa yüzleş we dediğim taktiği uygula umarım sende de işe yarar we gel ben senle uraşırım geyik yaparım şebek bile olurum ii ol yeter ,)

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

git fıtratını araştır deniz yanlış isteklerin oldugundan dolayı umudunu kayıp etmişin.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

git fıtratını araştır deniz yanlış isteklerin oldugundan dolayı umudunu kayıp etmişin.

Olum senin ne işin var amazonlarda bahamalarda texasta , git ara sıra bağ bahceye göl kenarına pikniği yap gel hayatına devam et diyorum. bi yandadanda o içimdeki gezgin ruh dürtüyor beni lan deniz keşke paran olsa koşullar yerine gelse imkanın olsa  istediklerini yapsan nası güzel olurdu demi diye sonra o ruh beni hayale dalmamaı sağlıyo bazen gözümü kırpmadan 20-30 dakka daldığımı söylüyor arkadaslar o an sanki hayalimdeki yerlerde yasıyorum beynim hemen bi senaryo yazıyor oyuncuları belirliyor o hayalimdeki yerlerde yasamaya baslıyorum.. aniden hocanın oğlum yeter derse dön sesiyle uyanıyorum... işte o an gercekleşmediğini farkedince içime kalıp kalıp çöküyo umutsuzluk... söylemek istemiyorum ama bi an annemi babamı kardeslerimi arkadaslarımı unutuyorum yasamak istemiyorum... neyseki gecici oluyor bu durum o içimdeki ufacık iğne ucu kadar küçük ışık parcacığı beni hayata baglıyor birazcık olsun umut veriyor istedikler,im için... o parcacıkta sönerse işte ondan korkuyorum :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    anliyorum deniz seny inan ben de cok farkli deilim hele yalniz yasadigim su 4. Yil sanirim univ falan okumakta istemiorum ama umarim bir mucize olur ve bu fikirlerden kurtulup mukemmel hayatina baslarsin :) kafana takmamaya calis kendini uzme

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

aynı durum bende de var.Hatta okula gitmediğim sürede evden dışarı dahi çıkmıyorum.Okulda zaten sosyapat-asosyal in karışımıyım :) Zaten böyle olmasa internette yada tahribatta ne işim var :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Hocam gel, seninle into the wild yapalım :) kendi magic bus'ımızı bulalım :) şöyle bi 3-4 ay toplumdan kopup özüme dönmek var içimde delicesine.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InterestingMAN
    InterestingMAN's avatar
    Erkek

Eğer zengin değilsen, istediklerini yerine getirebilmen için her konu da çok çalışman gerekiyor. Benim de bir aralar bunun gibi sorunlarım vardı. Bu dünyaya çalışmak için mi gelmişiz, her istediğimizi yapamadıktan sonra ne anlamı var vb. gibi. Sonuçta bazı kişiler bu konu da kendilerini özgür zannetse de temel de var olan özgür olunamayan bir kavram vardır ve emin ol ki her istediklerini yapan çoğu insan da sıkılıyor (egolarını tatmin eden insanları saymazsak). İnsanların doğasın da bu var. Senin çözümün olarak da yapmadığın, bilmediğin konular da bilgi sahibi olman, hayat tarzını değiştirmen yeterli olacaktır. Vaktim yok deme, her öğrencinin günde 4-5 saat veya daha fazla zamanı vardır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:

Hocam gel, seninle into the wild yapalım :) kendi magic bus'ımızı bulalım :) şöyle bi 3-4 ay toplumdan kopup özüme dönmek var içimde delicesine.

İnan bigün sırt çantamı alıp çıkarsam kimse şaşırmasın :)... yanlıs anlasılmasın o filmi izlemedende bu düşüncelerim vardı arkama bakmadan uzaklasmak orman hayatı sürmek istiyordum... o filmdeki çocukta kendimi gördüm... Ama burası Türkiye ve hersey o kadar kolay değil... Param yok zengin değilim.ç ders durumum çok iyi değil... yani beni zengin edecek kadar değil... ya piyango vuracak yada sayısal loto güldüğüme bakmayın çok kötü durumdayım şuan evde tekim bizimkiler misafirliğe gittiler babam sende gel oğlum dedi ama ben düşündüm lan gitsem napacam malak gibi oturup tv izlicem yada ordaki adamın mal mal yas kaç okul nasıl ? hayat nasıl gidiyor ? sınav ne zaman ? kız arkadas varmı? gibi sorularını cevaplayacam.. üstelik her gittiğimizde aynı kişiye bunları söylemekten bıktım bazen adamların bilerek beni gıcık etmek için sorduklarını zannediyorum :S   Bazen bi köpekle oynamak onla hardalasmak bi insanla konusmaktan daha iyi bnm için... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

ibadet..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

AntiSeptiK bunu yazdı:

İnan bigün sırt çantamı alıp çıkarsam kimse şaşırmasın :)... yanlıs anlasılmasın o filmi izlemedende bu düşüncelerim vardı arkama bakmadan uzaklasmak orman hayatı sürmek istiyordum... o filmdeki çocukta kendimi gördüm... Ama burası Türkiye ve hersey o kadar kolay değil... Param yok zengin değilim.ç ders durumum çok iyi değil... yani beni zengin edecek kadar değil... ya piyango vuracak yada sayısal loto güldüğüme bakmayın çok kötü durumdayım şuan evde tekim bizimkiler misafirliğe gittiler babam sende gel oğlum dedi ama ben düşündüm lan gitsem napacam malak gibi oturup tv izlicem yada ordaki adamın mal mal yas kaç okul nasıl ? hayat nasıl gidiyor ? sınav ne zaman ? kız arkadas varmı? gibi sorularını cevaplayacam.. üstelik her gittiğimizde aynı kişiye bunları söylemekten bıktım bazen adamların bilerek beni gıcık etmek için sorduklarını zannediyorum :S   Bazen bi köpekle oynamak onla hardalasmak bi insanla konusmaktan daha iyi bnm için... 

doğrusun hocam :) yinede şöle ege - akdeniz var içimde :) bigün mesaj atıp hadi ilker çantam hazır toplan dersen varım yani :)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 4140 Toplam Mesaj: 25