Hayat Anlamlı Gelmemeye Başladı, Herşeyden Sıkılıyorum !
-
konuyu dağıtmak istemiyorum ama şaşırdım doğrusu kimse montla s*ç dememiş bu sefer :D
-
saydıklarının dısında aynı olan daha bir cok sey var da. yani dünyada mevcut olanlar bunlar :) sıkma canını boş yere. farklı seler dene fani hayata geri dön :)
-
beyler zaten intihar gibi bi düşüncem yok... ama bi gün o duruma gelirsem diye korkuyorum işte... karı kız ayağınıda denedim sosyal olmayada calıstım halada çalışıyorum yani ama içimden gitmek geliyor... Dün bu konuyu actım gece yatarken biraz düşündüm. Gercektende imkansız bu hayallerim. ya yarın sayısal loto vuracak yada yılbaşı ikramiyesi... çalışarak kazandığım parayla burdan bodruma 1 hafta tatile zor gidebileceğim senede 1 kez :S O sıkıntıyı atmaya calısıyorum şimdi inanın kendimle buyuk bir savaş veriyorum... içimdeki sesi susturmaya calısıyorum. bu konuyu neden actığıma gelirsek hem içimdekileri dökmek hmde buna benzer durumda olupta bi çıkar yolu bulan arkadaslarımızın fikirlerini almak...
-
Şundan emin ol, hayalini gerçekleştirdiğinde "bu muydu anasını satayım" diyeceksin ve o karamsarlık daha fazla çökecek üstüne..
Şundan daha fazla emin ol dünyada senin şuanki monoton hayata sahip olmak isteyen nice insanlar var..
Fakirleri doyur, onlarla beraber ye, onları dinle.. hastahaneleri gez hastaları gör yakınlarını dinle, tımarhanalaeri gez o manzarayı izle yakınlarını dinle, görüş günleri cezaevlerine git yakınlarını dinle..
Herşey çok boş, aslına bakarsan ben senden farksız değilim.. Bir zaman sonra hoş geliyor, hayatından bir parça oluyor karamsarlık..
Bir de gece 3'te kalk abdest al, 2 rekat namaz kıl, dua et