Hayat Anlamlı Gelmemeye Başladı, Herşeyden Sıkılıyorum !
-
Oğlak burcu musun dostum?
-
ya bi git ya millet asgari ücretle hayatını daim ettirmeye çalışıyor sen kendini intahar etmeye çalışıyorsun bir sıkıntın yok ne bu. atacak tek kişi varsa oda benim. polis okulunu kazandım bilgisayar aracılığıyla nitelikli dolandırıcılık süçündan bir sene okuduktan sonra attılar beni yine hayata tutundum güldüm yaşadım çalıştım. karaman balıkkesir bursa çorum en son ankarada çalıştım askere gidecem iş kazası geçirdim 6 tane parmağım koptu. ve hala hayatı seviyorum hayat herşeye rağmen güzel. intahar edeceksen et burada çözüm arama.
-
Tahribatta takılan çoğu kişi böyle kendini farklı sayarak konu açmamalısın :D ;)
Ne yapmanı öneririm dersen, git kendini karı kıza ver ondan sonra o olayların daha bir yalan olduğunu gördükten sonra normal hayatına mutlulukla geri döneceğine inanıyorum.
-
sitede hayatından bezmis adam görmekden bıktım : | Bizde de öle oluyorda hep konu acmıyoz
-
bırakın açsın yav belliki sıkıntılı belki burdaki mesajlardan faydalanacak adam (hem sadece o değil)
-
senin ilacın güzel bir tokat. okkalı hemde....
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
aynı yaşadığın karamsarlık we korku bende de hüküm sürüo bende yanlış adımlarımdan korkuorum tek farkımız hayallerim yok bu depresyon belirtisi yapman gereken biraz kendini dinlemen ben mesela gecenin belli bi saatinde meditasyon yapıorum ama kendimce mesela klasik bi müzik koyuyorum gözlerimi kapatıorum we beynimi rahatlatıorum we eğer yüzleşmen gerekenler warsa yüzleş we dediğim taktiği uygula umarım sende de işe yarar we gel ben senle uraşırım geyik yaparım şebek bile olurum ii ol yeter ,)
-----------------------------olay bitmiştir .
-
manevi boşluk. İbadet
-
ilginc bi baslik olmus tebrikler.
hayat anlamsizlasti. yada anlamsiz gelmeye basladi daha dogru olur :)
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------
senin ilacın güzel bir tokat. okkalı hemde....
-----------------------------hocam gece gece güldürdün bu garibi sagolasın :D
hacım hayattan zevk almamak genel bi sorun. sadece türkiyede bile yaklaşık 40-50 milyon insan vardır :))