Hayat Bir Celme Daha Takti "Kalpkrizi" @Computerwolf
-
Abi ailene ve sana çok büyük geçmiş olsun. Üzme kendini ;)
-
cok geçmiş olsun yaww:( genc yaşta böyle olmasıda baya kötü cok dikkat etmen gerekecek yane genc yasta gorulen kalp krizi, ilerde ani ölümler fln olabiliomus bildim kadarı ile.. tekrar geçmiş olsun....
-
Allah Sağlık Sıhhat versin Hocam ve Keşke Kimse hayatın güzel yanlarını anlamak için Kalp Krizi geçirmese,yaşarken anlasa
-
baba büyük geçmiş olsun...
Daha yeni diğer odadaydım abim(Tugrulbaba) pc başındaydı bi aklıma geldi abim napıyo diye yanına geldim. Abim olduğu yerde kafasını sokmuş klavyeye harf leri arıyo abi dedim ses yok koluna girdim yüzüne bi baktım sapsarı olmuş.Sandalyeden düşecek haberiyok hala msn de a4 ile konuşuyo cvp yazdıyo bide.Hemen gittim bi sarımsak getirdim tansiyonu düştü düşüncesiyle bide soğuk su getirdim sarımsağı yiyince kendine geldi neyse şimdi Allaha şükür iyi .. -
geçmiş olsun
-
Hacilar uyudum az...hafif agrilar var ama iyiyim...zaten yarin ilk isim ozel bir doktora gorunmek bizim dayiogluna ulastim sabah gelecek...iso o bileti yakmam 1-2 gune toparlarim iyice...is yapacaz :)...boyle gitmessek onumuzdeki yil acliktan gideriz :P ..olm sol kolum acayip uyusuyor...hafif dogrulunca batma oluyor uzanip dinlenecem...hepiniz cok sagolun....tugrulbaba sende cok sagol...bu arada dun telefon kablolarini yenilemek icin soktum birdaha takmadim evdeki tel calismiyor :)...ani bir durum olursa buraya post atarim siz 112 yi ararsiniz artik baska care yok :)..yada bu telefon telsiz chanell aram tusuyla farkli frekans yakalrsak numara cevirmezmi acaba :)...hacilar dikkat edin kendinize azrailin nezaman gelecegi belli olmuyor...iciniz rahat olsun...tek ellede yazilmiyorki...midem bulaniyor 2.kriz geliyor herhalde :):):)...barbunyada yapmistim dun kalkabilirsem onu isitip yiyecem :).hadi eyvallah.
-
vallaha üzüldüm hocam
geldik gidiyoruz
-
biciyi, şalgamı, şalvarı anladık ama kebabı az ye birader :) çok geçmiş olsun.
şehir hayatı; coladan ve benzerlerinden, alkolden, sigaradan, hamur işinden, yağlı yiyeceklerden, fabrikasyon ürünlerden, aşırılıktan uzak durun.
nerde hareket orda bereket.
yağlı yiyip, notebook"un başında geçen kısa ömürler.
Tekrar geçmiş olsun, ALLAH yanında olsun. Ailene"de geçmiş olsun.
-
Bu yaşlarda gelen ilk kriz genellikle öldürür ama seni götürmediğine göre korkma bidaha bişi olmaz. Hepinize geçmiş olsun.
-
geçmş olsn hoja aman dikkat edin kendinize daha bunn yaslılıga war daha şimdiden olmuor..
Toplam Hit: 21565 Toplam Mesaj: 152