Hayat Bir Celme Daha Takti "Kalpkrizi" @Computerwolf
-
Compü, yürürken sol ayağna batma falan oluyor mu ? Eğer oluyorsa hemen bi doktora görün. Ayrıca izmire gittikten sonra ne zaman doncen adanaya ?
-
Geçmiş olsun compu Allah sağlık sıhhat versin
-
Gecmis oLsun Kardes Allah şifa versin.
Ayrıca untukLarımı ''(o alisveris merkezinde olecegimden emindim ve birden aklima yapmak isteyip ertelediklerim-sevdiklerim-dostlarim herseygeldi...yasamin ne kadar guzel birsey oldugunu tekrar anladim...dostlar acayip birsey bu daha yasim 20 kalp krizi gecirdik...stres-can sikintisi-uzuntu-aci-keder- bunlari dert etmeyin...sinirlenmeyin...sinirlendiginiz seyin kesin bir cozumu vardir cozmek icin mucadele edin...dertli kederli muzikler dinlemeyin...hayati sevin insanlari sevin..en onemlisi kendinizi sevin...vucudunuza piskolojinize dikkat edin...)'' hatırLattıgın için Allah razı oLsun..
SeLametLe.. -
ya bi an için konuyu gördüm beynim sarsıldı çok geçmiş olsun abi ya sağlıcakla kal:(
-
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah acil şifalar verir ve bir an önce aramızda görmek isteriz seni.. Dualarımız seninle
-
büyükgeçmiş olsun.inan okurken sanki ben yaşamısım gıbı hıssetım.allah saglık sıhhat versın
-
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HOCAM ALLAH ŞİFA VERSİN
-
compi gecmiş olsun.İnşallah kısa zamanda düzelirsin.
Bide ben sana bitane wc gülü koyamda koklarsın
http://img314.imageshack.us/img314/557/e051kp.gif :)
Dualarımız seninle.. -
O kadar canım sıkkındı ki bakayım dedim ne var ne yok diye tahribata öyleki göğsüme ağrılar giriyordu yazıyı görünce ilk önce dumur oldum nası ya dedim kardeşim allah acil şifalar versin .Kendi sıkıntılarımı unuttum inan tamıyorum hiç muhabbetimiz olmadı ama inan sanki 40 yıllık bir arkadaşıma bir şey olmuşcasına içim titredi dikkat et kardeşim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
-
Kardeşim Ben Ölmeden Ölemezsin sen akıllı ol Sikerim o Azraili tövbee
Toplam Hit: 19440 Toplam Mesaj: 152