folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayat Bitti!..Beğenmeyene Para İadesi Yok!...

Hayat Bitti!..Beğenmeyene Para İadesi Yok!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sustum!...
    Sadece sustum!...

Yapılan her şeye rağmen, gördüğüm, yaşadığım her şeye rağmen sustum…

Belki konuşsam, anlatsam birçok şey değişirdi ama ben sadece sustum…

İlk zamanlar korkumdandı bu suskunluk, söylersem, konuşursam daha kötü olabilirdi diye sustum. Sonra, ilk defa yaşadıklarımdan sonra, hep devam ederken aynı şeyler, baktım ki konuşsam bir faydası olmayacak…sustum…

Şimdi siz bu yazıyı okurken, belki zamanınızın sadece birkaç dakikasını ayıracaksınız ama ben bu birkaç dakikaya bütün suskunluklarımı sığdırıyorum.

Çocukluğumda başladı her şey, gerçi büyükte sayılmam şu an ama ben daha ortaokul yıllarındayken bir gün hayatımın değişeceğini hiç düşünmeden – ki daha hayat nedir, nasıl değişir bilmeden- günler geçiyordu.

14 yaşındaydım, ortaokuldaydım. Evimiz okula yakındı, annem bütün gün evde oturur, babam hep çalışırdı. Okulun bir günü okuldan çıkıp eve gittiğimde babamda oradaydı, annemle bir şeyler konuşuyorlardı. Ben odama geçtim. Okul üniforması ile uyudum. Aradan ne kadar geçti bilmiyorum. Bir an, bir ürpertiyle uyandım. Gözlerimi açtığımda babam yatağımın ucuna oturmuş bacaklarımı okşuyordu. Ben tam doğrulacakken eliyle beni yeniden yatağa attı.

Korkmuştum!...
    Çocuktum, ilk defa biri bedenime dokunuyordu ve bu benim babamdı ama dokunuşunda hiçte çocuğunu sevecek bir his yoktu.

Bağırmak istedim… Sesim ne kadar çıkıyorsa o kadar bağırmak istedim ama sesim hiç çıkmadı…

O gün, o yarım saat sesim hiç çıkmadı, gözümden yaş gelmedi. Tek duyulan babamın sıklıkla nefes alışıydı. Yarım saat sonra ilk duyduğum ses anneme aitti..

- hadi gel, işe geç kalacaksın!...

İş!...
    Kalkmıştı babam üzerimden, pantolonunu düzeltip çıkmıştı. Benim eteğim kalkık, kilodum inikti. Yatakta babamın spermleri dolanıyordu ve babam işe geç kalmamak için, evimize ekmek getirmek için, annemin çağırmasıyla yanımdan gitmişti.

Öylece durdum. Hiçbir şey yamadan, söylemeden…Öylece….

Sonra annem beni çağırdı. – ki bu okuduğunuz olaylarda annemin tek konumu çağırmaktan ibaretti-

- gel banyo yap!....

hiç bir şey söylemedim. Kalktım, yatağı topladım, banyoya gidip yıkandım sonra odama gittiğimde, annem yeni çarşaf sermişti yatağa ama o koku gitmemişti..

Akşam oldu…
    Babam geldi…
    Ben odadaydım…
    Yemek yendi…
    Ben odadaydım…

Sonra babam yanıma geldi…Sakindi…Sakindim…Soyundu…S oyundum…Yatağa girdi…Yatağa girdim…Üzerime çıktı…
    Ben gözlerimi kapadım…
    Tek hissettiğim acıydı…
    Tek duyduğum üzerimde sıklıkla nefes alan biri…babamdı!...

Zaman neredeydi… Nereye gidip geldi, bilmiyorum… Babam yanıma uzandı…

- bak kızım, bugün kadın oldun!... Bunu benim yapmam gerekiyordu çünkü dışarısı çok kötüleşti. Bunları, bu durumu benden öğrenmen en doğrusu.. Kimse sana zarar veremez artık… Ben her şekilde seni korurum!...

Kimse bana zarar veremezdi ama benim canım yanmıştı…

Sonra günler geçti…
    Ben sustum…
    Okul devam etti…
    Babam devam etti…
    Ben sustum…

Aradan bir yıl geçti, ben okula devam etti, babam beni becermeye devam etti….
    Ben sustum!...

Sonra bir gün birini gördüm… Güzeldi… Bana güzel bakıyordu… Elimi tutuyordu… İçimde bir şeyler değişiyordu…
    Okuldayken hep onunla beraberdim. Başka sınıftaydı ama her teneffüste beraberdik…

Güzeldi…
    Güvenilirdi…
    Ben onun yanında güvendeydim…

Zaman geçti…
    Babam becermeye devam etti…
    Ben okula gittim…
    O çocuğa güvendim…
    Bir gün, onun evine gittim… Ailesi evdeydi…
    Ben korktum…
    Ya babam gibi davranırsa diye korktum!...
    Ama o güven verdi…
    Beni sadece öptü…
    Güzel öptü…
    İlk defa öpüştüm…

Sonra her şeyi, her yaşadığımı anlattım. Omzuna başımı koyup anlattım. Ağlayarak anlattım. Gözyaşlarım gömleğini ıslatırken anlattım…

Dinledi…
    Sadece dinledi…
    Saçımı okşayarak dinledi, alnımdan öperek, gözyaşlarımı silerek dinledi…

- artık kimse sana zarar vermeyecek, ben yanındayım…

İkinci kez duydum bu cümleyi… Yine güçsüzdüm, yine çaresizdim, yine susuyordum…

Bir hafta geçti aradan. Her şey normaldi, her gün görüşüyorduk onunla. Evine davet etti yine, ailem var dedi… Her şey normaldi, bende kabul ettim.
    Evine gittim. Okula hiç gitmeden, sabah evden çıkıp onun evine gittim ama evde ailesi yoktu. İçeri girdiğimde, salonda dört tane arkadaşını gördüm, – ki ikisi benimde arkadaşımdı- dönüp ona ne olduğunu sormaya fırsat bulamadım. Orada, o odada, yerde, hepsi ırzıma geçerken ben sustum…

Eve gittiğimde akşamdı. Ne annem ne de babam bir şey sormadı. Ben odama gittim, babam geldi. Daha elbiselerimi çıkartmadan beni becerdi ve gitti… Ben yatakta, kilodum yarıya kadar inik, gömleğim açık bir vaziyette uyudum.

Zaman geçti…
    Okul bitti…
    Ben sustum…
    Güzel bakmaz oldu artık o çocuk…
    Ben sustum…
    Bir yandan babam, bir yandan o çocuk ve arkadaşları üstümden geçiyorlardı…
    Ben susuyordum…

Bir gün!...
    Yazın son zamanları, ben liseye kayıt olmayı beklerken babam bir adamla eve geldi. Beni çağırdılar. Babam, annem, adam karşıma oturmuşlardı, hepsi mutluydu. Adam, babamın yaşındaydı.

- bu adam seni bizden istedi!...
    - bizde verdik…
    - yakında evleneceksiniz…

15 yaşındaydım…
    Yakında evlenecektim…
    Arkadaşlarım okul hazırlıkları yaparken ben düğün hazırlıkları yapacaktım…

Düğünden bir gün önce, babam yatağıma geldi, benimle yattı. Beni becerdi…

Sustum…
    Evlendim…
    İlk gece…

Adam, hiçbir şey yapamadı…ilaç içti, yine bir şey yapamadı… Beni dövmeye başladı… Kendi beceriksizliğinin sinirini benden çıkartmak istedi…
    Geceler boyu beni dövdü… Yetmedi, sopayla tecavüz etti…
    En sonunda, evlendikten iki ay sonra beni babama geri verdi ve o zaman öğrendim satıldığımı…

- al kızını, defolu çıktı…
    - ne diyon lan sen…iki ay kullandın..siktir git…

Böyle uzadı konuşma…
    Ben sustum…
    Adam gitti...

Babam beni odaya götürdü, soydu. Morlukları gördü, organımdaki kesik izlerini gördü. Duygusuz bir şekilde baktı…
    “seni çok özlemişim..” dedi ve sabaha kadar beni becerdi…

Şimdi!...
    İşte okuduğunuz bu metin, küçük bir kızın başından geçenlerin özetinden ibarettir…Eğer başınızı ağrıttıysam, canınızı yaktıysam, ne mutlu!...

Unutmayın diye söyledim bunları, hatırlayın, canınız yansın!...

Neyse!..
    Benden bu kadar…
    Bundan sonra kimse bana zarar veremeyecek çünkü ben buna izin vermeyeceğim…
    Son noktanın konma vakti geldi…
    Hayat bitti!...
    Beğenmeyenlere para iadesi yok!...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünya’da ve Türkiye’de ensest (aile içi seks ve cinsel taciz) çok derin bir vaka olarak durmaktadır. Çoğu ailede de tabu olarak görüldüğünden söylenmemektedir. Bu hikaye, hem gazetelerden, hem bizzat ifade ve tutanaklardan hem de kişilerden dinlediğim olaylardan esinlenerek yazılmıştır..

Nerede olursanız olun, ne türlü bir yaşam sürerseniz sürün…Unutmayın..
    Gözlerinizi kapamayın…

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    tecavüz.. pardon evlenme yaşını 14 e çekmişler. daha ne olsun.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    okurken midem bulandı :S

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

insan mısın amk diyecem olmayacak haywan mısın diyecem o da olmayacak amk yerinde aynı havayı soluyoruz bu insanlarla ona üzülüyorum ... karılarını odada değiş tokuş edeni bile war ... çiğ sütten midir nedendir o kısmını çözemedim amk ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    çok iğrenç bir yazı hiç bir amacı yok tamamen sallama babası ortaokulda kızına töbe ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay_Cutler
    Jay_Cutler's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    çok iğrenç bir yazı hiç bir amacı yok tamamen sallama babası ortaokulda kızına töbe ...

O kadar emin olma bence.Ne insan(?)lar var şu dünyada..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    +18 hikaye sitelerinden alıntı bir yazıya benziyor..külliyen yalan kanımca.:S

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Hahaha aynen :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

aynen katılıyorum kesinlikle yalan

edit:yalan olduğuna tüm gücümle inansamda bi kötü oldum. keyfim kaçtı.

g2k[et]tahribat[dat]com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Madem böyle bi konu var. Bende sabah açmayı düşündüğüm konuyu burdan sorayım

Niye bu aralar böyle tecavüz vakkaları arttı. Yada herzaman vardi da kasten mi gözümüze sokuluyor. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    hangisi gerçek hangisi yalan ??? kim doğru sölüyoo kim yanlış yapıyoo ???

la?
Toplam Hit: 4406 Toplam Mesaj: 33