Hayat Bitti!..Beğenmeyene Para İadesi Yok!...
-
Olayin yalan olup olmamasinin hicbir onemi yok.Bir gercegi yansitip yansitmamasi onemli.Bence onemli bir yazi.Edebi yonden de bir solukta okutuyor kendisini.
-
hangi kız babası tecavüz etse
babam beni becerdi der
tecavüz etti der ırzıma geçti der başka birşey der.bu terimler fantezik terimler:|
bu kadar yozlaştığımızı düşünmüyorum..
-
tiksindim ya:s
-
yalan a.k
-
Ensest ilişki dıye bısey var dunyada ; bu yazıdan daha ote seyler yasanıyor malesef.. kelımelerın dızılısıne ya da baska seylere takılmayın cok fazla; bazı seylerı gormemek bılmemek duymamak ya da ınsanın kendısıne cok ters gelmesı ; o seyın yasanmadıgı anlamına gelmıyor; uzuldum. yazık boyle ınsanların var olması ve bunlara acık kapı bırakanlar da en az o ınsanlar kadar igrenc.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------hangi kız babası tecavüz etse
babam beni becerdi der
tecavüz etti der ırzıma geçti der başka birşey der.bu terimler fantezik terimler:|
bu kadar yozlaştığımızı düşünmüyorum..
-----------------------------Bencede
-
tüylerim diken diken oldu,pc basında oylece sustum..:|
-
Dünyanın heryerinde sapığı, aşırı sapkını, aşırı hastası her ülke, millet veya din mensubunun %0,05'indede olsa görülür. Yani Türkiye de olmaz amerikada olmaz müslüman yapmaz felan demeyin. Oldu, oluyor ve olmayada devam edecektir ne yazık ki.
-
yaşlı, öz babasını beceren adamlar gorduk biz malesef türkiyemizin acı gerçeklerinden biriside ensest ilişki; aşılması zor görünüyo uzun bi sürede.ayrıca küçük çocuklara hayvanlara tecavüz falanda bu zamanın gözdeleri.
-
Bu yazıda ne kadar mübalağa varsa da maalesef ülkemizde aile içi cinsel istismara uğrayan o kadar çok çocuk varki, yazıyı okurken aklıma onlar geldi ve tüylerim diken diken oldu. Allah hiçbir çocuğa böyle şeyler yaşatmasın, çocukları bu şekilde istismar edenleri de Kahhar sıfatıyla kahreylesin.
Toplam Hit: 4635 Toplam Mesaj: 33