Hayat Bitti!..Beğenmeyene Para İadesi Yok!...
-
objektif bakılırsa daha bunun gibi nicel'lerini görebiliriz dahada kötülerini , gerek yok böyle polemiklere...
-
trt de belgeselde bunun hemen hemen aynısı şeyleri cezaevindeki suçlular anlatıyordu....
-
ne insanlar var allahim cok salakca bisey salakliktan oteye gidemeyen bir yazi buyuk ihtimallar uydurma bir yazidir.. .
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
ne insanlar var allahim cok salakca bisey salakliktan oteye gidemeyen bir yazi buyuk ihtimallar uydurma bir yazidir.. .
-----------------------------Dimi ne kadar salakca bı yazı , kızın babam beni beceriyor demesı ne buyuk bır salaklık. Bu yazıyı yazan da salak tabı ; ensest iliskilerin yasandıgı bır dunya ıse sanırım bu salak yazıyı yazan kısının salak bır utopyası ya da uydurması .
Uc maymun oyununu cok ıyı oynuyoruz , ne guzel .
-
%100 yalan ya böyle bir olay olabilirmi yaa saçmalık
-
Sizi bu kadar şaşırtan,olur mu öyle şey,yalan dedirten nedir,anlamadım?
Türkiyedeki Ensest İlişki Gerçeğini size raporlarla sunayım;
TC. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesinde 01/01/1994 ile 31/12/1998 tarihleri arsındaki tüm gözlem raporları taranmış ve gözlem raporlarında ensest öykülerin geçtiği dosyalar ayrım yapılmaksızın incelenmiştir.
Toplam 2517 dosyanın incelenmesi sonucunda ensest öyküsünün yer aldığı toplam 31 adet dosya tespit edilmiş.gözlem raporlarından kurban ve saldırgana ait özellikler öğrenilerek tanımlanmıştır.

Kabul etmesi zor ama gerçek bir olgu.
-
parayla mı aldında iade bekliyosun :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
+18 hikaye sitelerinden alıntı bir yazıya benziyor..külliyen yalan kanımca.:S
-----------------------------:D katılıyorum
-
Vay anasını,
karatahta'nın sunduğu rapor gerçekse,
Vay anasını...
-
güzel değinilmiş :W
kabul etmek istemeyenler nedendir acaba, veya geyiğe verenler nasıl insanlardır !
bariz ülkemizde bir hayli yaygındır bu durumlar :W