folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayat Dersleri ( Hocalar Anlatmaya Başlasın:) )

Hayat Dersleri ( Hocalar Anlatmaya Başlasın:) )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

arkadaşlar amacım başlıktanda anlaşılacağı gibi geçmişte yaptığımız saçma ama komik anılarımızı anlatarak. yolun oralarında olanları bilinçlendirip, aynı hataları yapmalarına engel olmaktır.genel olarak her şeyi yazabilirsiniz. kendinizi geliştirmeden önceki durumunuza dönüp baktığınızda güldüğünüz durumlar da olabilir. kendimden bi kaç örnek vereyim.

web sitesi yeni yeni yapmayı öğreniyorum. ufak bi dükkanın tasarım işini almayı başarmıştım.neyse siteyi yaptıktan sonra.referansları anasayfada ufak bi tabloda sırayla ekrana gelicek durucak sonra yukarı çıkıcak şekilde ayarlamamı istemişti dükkan sahibi. o zaman bi gif animatör programı kullanmıştım.her birini paintte tek tek resim haline getirip gif haline getirmiştim.haliyle 9-10 mb lık bi resim dosyası olmuştu.sitede saatler sonra gözüküyodu:D sonra db den çekip yukarıya doğru kaydırmayı veya adamın istediği şeyi java ile yapılabileceğini öğrendim. ayrıca flash xml kullanarak daha janjanlı bişey orataya çıkartabilirsiniz falan filan işte.

Burdan Çıkarılcak Ders: 1.yaptığınız iş sizi aşırı yoruyosa kolay bi yolu mutlaka vardır. 2. asp öğrenin:P

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

tatilde hotelin havuzuna kaçak girmiştim görevliler bir şekilde anlamışlardı beni masada tutmuşlardı bende babam buraya bir tonpara verdi beni hapsetmeniz içinmi bırakın allah aşkına ya die bi gaza gelip bağırmıştım tabi millet de baktı sonuçta adamlar benden bi tırstılar kaldığım numaramı istediler bi no salladım tamam dediler siz havuzda eğlenmenize bakın biz araştırıp gelicez felan dedi tabi bende o ara kaçtım yırttım

sonuç hayat seni katakulleye alıyosa ona uyup sen onu katakulleye alıcaksın  bilmem ne kadar hayat dersi olr :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

bende e okuL u hackLeyip notLarı değiştirmiştim.. yakaLanınca sonradan hem çok pişman hemde bütün hocaLara reziL oLmuştum

tabi bundan çıkarıLcak ders : adamgibi çaLışıp hakkımLa notumu aLsam oynamıcaktım bu kadar reziLde oLmucaktım ama daha kesinLikLe yüz kızartıcı suç işLemem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    bi tane daha geldi bak aklıma. anlatayım. taa sigaraya yeni başladığım zamanlarda. evdekiler yeni yeni öğrenmiş sigara içtiğimi.bundan dolayıda harçlığımı azaltmışlardı. dal alıp içebiliyorduk sadece.bi de benim kuzen var onunla çıktık dal alıcaz. 4 dal için para yetiyor. ben bi yer biliyorum dedi ordan alalım 5 tane alırız iyi dedim gidelim.neyse baya uzakta dediği yer. yarım saat elli dakika felan yürüdük. gittiğimiz yolada kestirme diyordu. gidene kadar dereden mi atlamadık tinerciler mi kovalamadı falan filan. neyse bakkala girdik. abi dal sigara ne kadar?. "satmıyoruz" dedi. sigara içenler surat ifademi tahmin edebiliyodur. küfür ede ede çıktım bakkaldan. geldiğimiz yolu geri dönüyoruz. neyse benim kuzen kanka dedi dayım 1 dolar hediye etmişti dedi onunla beraber 10 dal alır acısını çıkarırız muhabbeti felan dönüyo derken yanımızdan düğün konvoyu geçiyor. çocuklar bizim 100 metre gerimizde arabaların önüne çıkmışlar arabalar giderken zarf attılar. zarf ayağımın önüne düştü:D neyse içinden 1 tl çıktı. ufak bi miktar ama para tam yetiyodu. ee çocuğuz haliyle o an ki gibi bi mutluluk yok:D gittik bi paket sigara aldık. içtik çok uzun zaman geçti aradan hala unutmam:D

burdan çıkarılcak ders: sigaraya başlamadıysanız, denemeyin;)

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    Askerliğe 4 sene var diyordum daha küçükken. şu anda koğuşta ranzada uzanıyorum elimde telefon yazıyorum sizlere canım kardeşlerim hemde sınır hattından. Burdan çıkarılacak sonuç: belki komik olmayabilir ama askerlik gerçekten zor ve bir o kadarda riskli ama önemli değil vatan borcu ve şunu asla unutmayın askere gelmeden önce hiç bir işinizi yarım bırakmayın alın size hayat dersi şafak: 130.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Aynı anda kızları(2-3-4) aynı msn den idare etmeyin.
    Kesinlikle kullanmadığınız ama açık olan 2-3 msn adresiniz aklınızda sürekli bulunsun.Tanışma sırasında bu adresleri verin.Şayet bir bok yemiş hepsine aynı msn i vermişseniz kesinlikle hacklendi numarası ile 2.3. msn adresi açın.

Facebook gibi tehlikeli ortamlardan uzak durun.

Kızların yanında telefonlarınız kesinlikle sessizce olsun ve yakalanırsanız asla kabul etmeyin.Olabildiğince inkar edin sizi deniyor olabilir.

Application.Run(new Volaris());
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Sıcak bir yaz akşamında kız arkadaşımla dolanırken içimizde biryerlere oturma hevesi gelmişti velakin :D de güzel bir bank bulduk ışıklardan parlıyordu ve boştu :|

Biz de oturduk malum daha sonra tam ona döndüğümde bankın boyalı ve cilalı yapış yapış olduğunu farkettik :| İş işten geçmiş şemsiye biryerlere girmişti :D

Altıma giydiğim o şort kullanılamaz hale geldi tabi kız arkadaşımda aynı dertten müzdarip (:

Not : Belediyelerin yaptığı banklara binmeyin , Yaşasın yeşillik ormanlar :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

soğuk bi kış gününde kız arkadaşımın doğum günü hediyesini vermek için dondurucu soğukta bkliyordum.ama kız o gün okula gelmedi :)

burdan çıkarılacak ders,hiç bi zaman başkalarını mutlu etmek için kendinizi paralamayın

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    konu gerçekten güzel olmuş.. hade devam :) bu postu alayım aklıma gelince yazarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

üniversiteyi bitirin,erken evlenmeyin,kızların arkasından koşmayın,yalan söylemeyin,anneye iyi davranın destek olun,bizimle kalın tahribatta kalın

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------
    konu gerçekten güzel olmuş.. hade devam :) bu postu alayım aklıma gelince yazarım
    -----------------------------
    hocam sendende bekliyoruz.=) bu arada ilginizden dolayı teşekkür ederim. güzel bişey olacağını düşünmüştüm ve böyle düşünenlerin olduğuna sevindim

..
Toplam Hit: 8829 Toplam Mesaj: 67