Hayat Dersleri ( Hocalar Anlatmaya Başlasın:) )
-
aldatılan erkek olmaktansa kızın sevgilisini aldattığı kişi olun...
kız sorar sevgilimin yerinde olmak istermiydin sonuçta benim sevgilim o
bi gülümseme benden yok böle daha iyi aldatılmak tansa bölesi güzel sen devam et :D
çıkarılacak ders kızlara güvenmeyin..! -
hiç bir kız için kendinizi paralamayın.. değmez.. ya herşeyi zamanında yaşayın ya da hiçbir zamana uymayın..
bu konuyu hep üstlerde tutalım , en azından bi 7-8 sayfa olmalı..
-
El elden üstündür bunu hep bilin. Baskasının yumrugunu yemeyen kendı yumrugunu balyoz sanar.
-
Kimse sikmeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz. Özellikle patronlar.
-
14 yaşından beri donanım ile ugraşıyorum bir akrabanın tükkanın da çalışmaya başladım bir tane kasa geldimiş bios bitmiş megersem bios pilini çıkarmışlar aşagı kata indim arza oan kasaları bir yere toplamışlar 6-7 tane kasa böyle 4. yaptım tam geldim 5.ye ugraşıyorum ugraşıyorum alla alla bir tık yok kafayı yiyicem söküyorum tekrar topluyorm olmuyo başka parçalar takıyorum olmuyo kurcalıyorum acaba ne sorunu var diye bütün gün boyunca onunla ugraştım en sonunda baktım öteki eleman geldi bios pilini taktı pc açıldı :D o zaman keşfettim bios pilini :D
buradan çıkarılıcak ders:siz siz olun asla bildiklerinizi yeterli görmeyin daima üstüne katın
birde okuldayız daha yeni sigaraya başlamışım derste sıkıntılı nöbetçi olan arkdaşa mesaj attım beni ne yap ne et çıkar diye dersten arkadaş geldi hocam müdür yardımcısı çagırıyor die çıkardı beni çıktık çatı katına oturduk fosur fosur sigara içtik çatı katında yangın var sandılar dumandan az daha okul hayatımı yakıyordum :D
buradan çıkartılıcak ders ise : siz siz olun okulda sigara içmeyin bok yoluna gitmesin okul hayatınız
-
8. sinif oks ye haziirlikta her okul cikisinda dersaneye giderdim bir bayan fenci vardi ona hava olsun diye durmadan espiri yapardim.
Birgun :) Derste Mendel deneyelerini anlatirken espiri yapayim dedim anlatiyordu " Mendel Disileri ve erkek bezelyeleri ayirirdi " ( Bir tek bunu ezberledim :( )
Bende Sordum ;
- Hocam Escinseller nereye gidiyor ?
( Cok iyi espiri yaptigimi sandim )
Sinifla beraber guluyordukki birden sezzizlik oldu ve su ses yankilandi
- Sizin eve .
Onu soyledikten sonra ben sustum sinifla hoca gulmeye basladi :(
Not : Ota B*ka atlamayin :(
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------Kimse sikmeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz. Özellikle patronlar.
-----------------------------ahhaahhahahaha :D
-
herkes kendisinin ozel oldugunu dusunur. dogrudur dogaldir ama abartmayin. oldugunuz gibi gorunun ya da gorundugunuz gibi olun. ve egilin inandiklarinizin onunde.
-
Ben çok sevdim bu konuyu :)
up
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
bi tane daha geldi bak aklıma. anlatayım. taa sigaraya yeni başladığım zamanlarda. evdekiler yeni yeni öğrenmiş sigara içtiğimi.bundan dolayıda harçlığımı azaltmışlardı. dal alıp içebiliyorduk sadece.bi de benim kuzen var onunla çıktık dal alıcaz. 4 dal için para yetiyor. ben bi yer biliyorum dedi ordan alalım 5 tane alırız iyi dedim gidelim.neyse baya uzakta dediği yer. yarım saat elli dakika felan yürüdük. gittiğimiz yolada kestirme diyordu. gidene kadar dereden mi atlamadık tinerciler mi kovalamadı falan filan. neyse bakkala girdik. abi dal sigara ne kadar?. "satmıyoruz" dedi. sigara içenler surat ifademi tahmin edebiliyodur. küfür ede ede çıktım bakkaldan. geldiğimiz yolu geri dönüyoruz. neyse benim kuzen kanka dedi dayım 1 dolar hediye etmişti dedi onunla beraber 10 dal alır acısını çıkarırız muhabbeti felan dönüyo derken yanımızdan düğün konvoyu geçiyor. çocuklar bizim 100 metre gerimizde arabaların önüne çıkmışlar arabalar giderken zarf attılar. zarf ayağımın önüne düştü:D neyse içinden 1 tl çıktı. ufak bi miktar ama para tam yetiyodu. ee çocuğuz haliyle o an ki gibi bi mutluluk yok:D gittik bi paket sigara aldık. içtik çok uzun zaman geçti aradan hala unutmam:D
burdan çıkarılcak ders: sigaraya başlamadıysanız, denemeyin;)
-----------------------------he la nasılda deli gibi dolanıoduk :D ama öncesini anlatmadn daa önce 2 tane dal satan yere gidip sorduk onlarda satmıodu artık :D