Hayat Dersleri ( Hocalar Anlatmaya Başlasın:) )
-
Olana değil,olacağa bakın.
İnsanın en oktan huyu olan alışmayıda sürekli kullanın..
-
Up merak ettim anlatacaklarınızı
-
bende merak ettim up
-
holyone abimizden yöneticilerimizden de bekliyoruz birer tane:)
-
hiçbizaman msnden memlekete geldiğimde sana vereceğim diyen kızlara kanmayın. onlar kapalı kutu arkasından devamlı verirler. ama iş gerçeğe bindiğinde onlardan eser yoktur..yan çizerler..gerçekten verecek olan zaten sizin kıçınızdan kendi ayrılmaz..
bi kadına gereğinden fazla ilgi göstermeyin bırakın o size oldğunuz değeri versin..onu çok överseniz biyerleri herzaman kalkar..herzaman seven öpülür öpen sevilir mantığı yapın..
adam olun hizaya gelin :)
-
Kontrolsüz güc güc diildir (sonra yazarıM¥
-
uzun uzun hikayelerini anlatamıcam kısa ve öz söylüyorum;
hayatınızı erkenden bilgisayar başında ve tek bir kıza sadık kalarak harcamayın.. bilgisayar yüzünden hayatı ertelersiniz, kız yüzünden hayata küsersiniz toplayamazsınız ortada kalırsınız dağıtırsınız her yerinizi..
ha bi de asp mi php mi kararsız kalırsanız unutmayın cehalet mutluluktur öğrenmesenizde olur..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------uzun uzun hikayelerini anlatamıcam kısa ve öz söylüyorum;
hayatınızı erkenden bilgisayar başında ve tek bir kıza sadık kalarak harcamayın.. bilgisayar yüzünden hayatı ertelersiniz, kız yüzünden hayata küsersiniz toplayamazsınız ortada kalırsınız dağıtırsınız her yerinizi..
ha bi de asp mi php mi kararsız kalırsanız unutmayın cehalet mutluluktur öğrenmesenizde olur..
-----------------------------hayran oldum bu mesaja :-/
aynılarını tekrarlamak istiyorum
ben de birşeyler yazıcam da kaç seferdir vazgeçiyorum, yazmaya kalkışınca bile canım acıyor çoğu zaman...
özetle : akıllı olun len =P
-
Birşey anlatmıcam ama Müşfik KENTER in şu şiiri aklıma geldi c/p yapmadan geçemicem :)
Hep bir yerlere, bir şeylere yetişme telaşındasınız değil mi?
Hiç vaktiniz yok, "Fast live", "Fast food", "Fast music", "Fast love"...
Dikte ettirilen "yükselen değerler", "in" ler, "out" lar...
Buna benzer bir odada, şanslıysanız gökyüzünü görebilen bir pencere ardında bitecek hepsi.
Dostluğu klavyelerinde, yaşamı monitörlerinde arayanlar, Size sesleniyorum!
Hangi tuş daha etkilidir ki sıcacık bir gülüşten ya da hangi program verebilir bir ağaç gölgesinde uyumanın keyfini?
Copy-paste yapabilir misiniz dalgaların sahille buluşmasını?
İçinizi ısıtan gün ışığını gönderebilir misiniz maille arkadaşlarınıza?
Sevgiyi tuşlarla mı yazarsınız?
Öpüşmek için hangi tuşlara basmak gerekir?
Ya da geri dönüşüm kutusunda saklanabilir mi kaybolan zaman?
Doğayı bilgisayarlarına döşeyenler, neden görmezsiniz bahçedeki akasyanın tomurcuklandığını?
Ve ıslak toprak kokusu var mıdır dosyalarınız arasında?
Koklamak, duymak, dokunmak, yok mu yaşam skalanızda?
Bilgi toplumu oldunuz da, duygu toplumu olmanıza megabaytlarınız mı yetmiyor?
Müşfik KENTER -
herkesten hayat dersi adına bişiler dınleyın ama kımseyı ornek almayın. hayatı kafanıza gore yasayın...