Hayata Sonsuza Dek Gözlerimi Yummayı Düşünür Oldum..Yardım
-
hayatımda tam herşeyi rayına oturtmuştum..dün yüzüm gülüyor gözlerim ışıldıyordu..bugün ise altından asla kalkamayacağım kumar borcum var..aynaya baktıgımda feryat eden beni görüyorum..yaşamak istemiyorum ve gerçekten içinden çıkamıyor sinir krizleri geçiriyorum yardım edin bana yaşamk istemiyorum ölümü düşünüyorum çıkamıyorum bu psikolojiden
-
olm saçmalama ya daha kaç yaşındasın artık yeter lan bi kişiyi daha kaybetmek istemiyorum ya..
edit:kaç para ki bu ya
-
Biraz farkli olmaya calis . Sakın hemen oleyim deme once yararli birseyler yap ismini duyur ondan sonra borcta odenir birsey degil . Son olarak borcun ne kadar ?
-
11 bin lira...
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
11 bin lira...
-----------------------------Yuh be olum naptin bu kadar hic dusunmedinmi neyse olan olmus . Parayi odeyemicek durumdaysan baska sehire kac akrabalarinin yanina vs bulamayacaklari bir yere .
-
yüzünün güldüğü zaman kumarda kazandiğin para olmasin ?
-
benim kardeşim 70 bin tl lik çek verdi arkadaşa çocuk bıraktı gitti buraları 70 bin tl halen ödüyoruz tabiki o borç faizlerden dolayı 100 bin oldu icralar felan.
-
daha 19 yaşındasın 11 bin tl lik kumarı kim oynadı senle ??
-
öğrenci misin ne iş yaparsın ailenle mi yaşıyosun ailenin borcundan haberi var mı vs vs?
Bu geri ödemeli bursdan al(tabii daha önce almıyosan), bankadan kredi çek her ay 200 200 öde :W ilk aklıma gelen bu oldu. bilmiyorum yukarıda saydığım şeylere cevap verirsen ona göre de bi tavsiyede bulunabiliriz
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
daha 19 yaşındasın 11 bin tl lik kumarı kim oynadı senle ??
-----------------------------bunuda soracaktım unuttum. daha 19 yaşında kim oynattı o kumarı amk
-
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim işllah paranı sağ sağlim ödersin...
Ve sana tavsiyem amcamdan örnek veriyim oda kumarı cok severdi çoluk çocuğa karıştı ve şuan mutlu en azından içi ferah hep anlatıyor parayı yatırdıktan sonra kumarı bırak aşk hayat vs. olayları göz önünde tut elimden fazlası gelmez :(
Ayrıca bir kişiyi daha poku pokuna kaybetmeyelim .. :(