folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayata Sonsuza Dek Gözlerimi Yummayı Düşünür Oldum..Yardım

Hayata Sonsuza Dek Gözlerimi Yummayı Düşünür Oldum..Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Hoca 11.000TL mi senin hayatının değeri? bunalıma girmişsin ama yersiz bence. bir işe gir yada ayda 200TL kazanabilecek bir şeyler yap, krediyi ödeyerek bitirirsin ;) Ailene anlat en iyi onlar yardımcı olur. bu kadar zayıf olma sakın... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Oncelikle sunu belirteyim..

Orhan gencebay abimizinde dedigi gibi hatasiz kul olmaz,dermansizda dert..

Yapmissin bir cahillik(19 yasinin vrmis oldugu kan kaynnamasi) oynamissin ve kayip etmissin canin sag olsun  2 ci bir cahillik yapipta uc kurus icin boyle olmek istiyorum ,gocmek istiyorum deyip zayif insan psikolojine girme.. Kacarak cozum bulamassin..Simdi ilk isin su olmali; uzerindeki olu topragini at ve care uretmeye basla  ki arkadaslar yorumlarinda sana secenekler  ve yollar gostermis  (kredi vs)..

Ama oncelikle ailenden birsey saklama  al babani karsina deki baba  ben bir hata yaptim  boyle iken bole..Belki kizar,belki vurur,belki kufreder  ama o senin baban ici alev alev yanar sana birsey olursa  o yuzden ofkelense bile  bu ofkesi kisa surer merak etme..Sonra kafa kafaya  verip bir yol bulunur hatta adamlarla anlasilip borcunda biraz kesinti yapilabilir......Amcamdan bilirim 99 parasiyla 8000 dolarlik kumar borcunu 5000 bin olarak babam kapatmisti...

Ailenden saklama kesinlikle.......

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

bir reklam vardı biz abarttık ama kekini kabarttık diye ya ne oluyor millet size daha 19 - 20 yaşında açık artırma gibi herkes benim şu kadar benim bu kadar borcum var demeye başladı ne oluyor ben anlamadım valla ne iş yaptınız da nerede batırdınız parayı kimle kumar oynadınız. Sen intihar etme onlara parayı ödeme temizlerler seni....

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Kumar tatlıdır oynadıkça kazandıkça daha çok basarsın bastıkça kazandığını sanırsın sonra bir an gelir hepsini kaybedersin bu yaşta ne işin var ama bu kumarla borçla çalışıp ödemekten başka alternatifin yok borcun bankaya değilde şahsa ise eğer durumu adam akıllı izah edeceksin gerekirse senet vereceksin sonrada çalışıp ödeyeceksin kumar borcu yüzünden intiharı falan düşünmekte oldukça saçma sen şuan bir potansiyele enerjiye sahipsin bunu kullanabilirsen kurtarabilirsin buda sana tecrübe olur bir daha oynamazsın inş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

ailene söyle. erkek adamsın. baban söver döver ama sonucta oglusun elinden tutar merak etme. bak adamların 600 bin tl borcu şeyine takmıyor hoca.

11 bin tl tamam büyük para ama senin canın kadar önemli değil. aynaya bak ve bir daha böyle hata yapmıcan söz ver. ama mutlaka ailene söyle.

aile herseydır.

bu arada gecmıs olsun..

Bencede ailene anlatmalısın bu durumu 

Olmuş bi kere öleyim atayım kendimi bilmemnesi yok durduğun hata bir iş bul çalışmaya başla.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bu yaşta kumar oynadıysan, oynadıktan sonra 11 binlira kaybettiysen, yaşıda geçtim kumar oynayıp burda hayıflanıyorsan ölmek istiyorum diye..

Babamın bi lafı vardı, yediğin hurmalar, bi gün gelir bi tarafını tırmalar.. Bırak tırmalasın çek acını al dersini.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:

Bu yaşta kumar oynadıysan, oynadıktan sonra 11 binlira kaybettiysen, yaşıda geçtim kumar oynayıp burda hayıflanıyorsan ölmek istiyorum diye..

Babamın bi lafı vardı, yediğin hurmalar, bi gün gelir bi tarafını tırmalar.. Bırak tırmalasın çek acını al dersini.

bi hata yapmıs ve bundan pişman. henuz 19 yasında bazı seylerin farkında olmayabilir... Psikoloji çok hassas olur bu yaslarda. örnein bi anda düşündüğünü yapar. 2. bi kez düşünmez. sorgulamaz. o yuzden bu tür konularda biraz dikkatli konuşalım lütfen...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

mitokondri bunu yazdı:

bi hata yapmıs ve bundan pişman. henuz 19 yasında bazı seylerin farkında olmayabilir... Psikoloji çok hassas olur bu yaslarda. örnein bi anda düşündüğünü yapar. 2. bi kez düşünmez. sorgulamaz. o yuzden bu tür konularda biraz dikkatli konuşalım lütfen...

Olur.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

abi saçmalamayın tanrı aşkına ne o kumarı sana zorlamı oynattılar hayır peki kazansaydın bugünde ölmek istemiorum mu dicektin saçma saçma konuşuosunuz yaşamak,hayat bu kadar ucuz mu anlamıorum noluo bu tbt ye onuda anlamıorum giden gidene yas sitesine dönüştük bu dünyada kaderinin çoğu kısmını kendin belirlersin madem sırf kendi zewkin için oynadın kumarını o zaman gerekirse gece gündüz çalışıp ödiceksin ne bu ölümün arkasına sığınmak...

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

saçmalama..ölsen bile gene bu parayi ailenden de alabilirler..ve sen bu kadar ucuz musun ?

bu yaşta bi hata yapmissin dogru ama umarim artik yapmazsin..

öğrenciydin sanırım..

benim sana verebilecegim fikir şu olurdu ;

ailene söyle, borcu yavas yavas ödeyin..sende harcamalarını iyice kısıtla..

ve eğer az bişey de olsa anliyorsan yabancı bir site aç, gugıl reklami al, ufakta olsa para kazan..Ailene elinden geldigince az yük olursun en azindan..

verebilecegim en iyi öneriler bu..ama asla ölümü düsünme..

yazik edersin kendine..

hayat her zaman yaşamaya değerdir :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 8045 Toplam Mesaj: 43