folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayata Sonsuza Dek Gözlerimi Yummayı Düşünür Oldum..Yardım

Hayata Sonsuza Dek Gözlerimi Yummayı Düşünür Oldum..Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taBaDa
    taBaDa's avatar
    Erkek

bir yerde kendin düşmüssün hocam bu yaşta 11bin lira borç çok mantıksız!!! onu bunu savunma sakım oynadın kaybettın bır sekılde odersınde borcunu o degılde onemlı olan sen bundan ne ders cıkardın tutkı odedın borcunu odedıkten sonra oynamıcakmısın bence borcunu odemeye calısırken bu kadar borc yaptın ve kesın bılmedıgın bır yerdı oynadıgın yer orda sısırdıler senı ıyıce gaza geldın bastın parayı.. pekı bırde sunu dusun sen s.tırıp gıtceksın bu hayattan gerıde kalanlara ne olucak?? senın borcun oldugu kısıler aılenı bulamıcaklarmı bu kadar basıt dusunme bıran once aklını basına devsır calısıp ode anlasma uzlasma yoluna gıt bıran once ılk bastada aılenle paylas bunu!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

dur be kardeşim  ne ölmeyi düşünmesi kendine gel  ölüm kolay kurtuluş dünyadan bi aşağıda çekmesi var birde arkanda bıraktıkların  sakin ol derdi veren allah mutlaka çözüm yolunuda gösterir ama öncelikle bi tövbe et  ondan sonra  bi sakin kafayla düşün  herşeyin çözümü vardır  ama öldükten sonra  sen çözüm olamazsın şimdi çözüm sensin

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

Adam akıllı dusunup tasınıp bir plan yaparsan halledebilirsin. Problemlerden kacmak yerine problemlerin uzerine git. Cunku tum yasamın boyunca problemlerle bogusacaksın, bu olmasa bile baska problemlerin olacaktı bu bir gercek. Bak bakalim etrafta problemi olmayan biri var mi hic... Once sakin olmaya calis ve mantikli hareket et.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

nasıl olsa bir gün olacak acelen ne ?

bir gün bütün bunların hiçbir değeri olmadığını anlayacaksın ders tasa herkeste var sakın böyle şeyler düşünme... 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Ailene söyle. Ne olursa olsun ne derlerse desinler takma... Bankadan kredi çekip ödeyin. Hiç bir şey senin hayatından önemli değildir. Ben daha büyük borçların altına girdim. Gerçi ben babamın ameliyatına yatırdım parayı ama yapacak bir şey yok. Sonra çalışıp ailene ödersin. Aklını başına al kumar oynayıp da hayatı iyi giden kaç kişi var? Borcun çok büyük değil dediğim gibi. 2 yılda ödersin taksit taksit dert etme... Bu tecrübe sana bir şeyler katsın önemli olan o.

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

hocam  bu linkten  kredi alabilirsin  60 aya kadar vade var her ay taksit taksit ödersin...

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&rlz=1R2ADSA_trTR378&q=kredi&meta=&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=

www.tekno50.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

ulan benim 600 bin tl borcum var skime takmıyorum.  11 bin tl için bu kadar karamsar olma. Ailenle konuş onlara herşeyi bütün dürüstüğünle anlat ailen sana yardımcı olucaktır.  Olamazlarsada çok fazla takma hayat gayet güzel bunları hiç aklından bile geçirme. İstanbuldaysan yüzyüze görüşüp dertleşelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hacı 11bin tl nedir kredi al ödersin gerçi durumunu bilmiyorum ama 1-2 sene ailenle kalsan ödeyebilirsin gibi düşünüyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan benim 600 bin tl borcum var skime takmıyorum.  11 bin tl için bu kadar karamsar olma. Ailenle konuş onlara herşeyi bütün dürüstüğünle anlat ailen sana yardımcı olucaktır.  Olamazlarsada çok fazla takma hayat gayet güzel bunları hiç aklından bile geçirme. İstanbuldaysan yüzyüze görüşüp dertleşelim.

-----------------------------

600..000 Dolar da fena paraymış hocam... Nasıl yaptın o kadar borcu ? Fabrika falan var herhalde ya da armatör falansın ...

İndia İndia !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

dostum takma fln demicem takılmicak bişey değil belliki ailenden habersiz yaptın bu işi.

en önce yapıcan şey ailene sölemek olsun dövsünler vursunlar kırsınlar ama sölee.

sen canına kıymadan onlar peşine düşmesin. ailene söleki bi an önce çaresini bulmaya çalışın.

sölemek zordur evet ben olsam bende söleyemezdim ama sölemek zorunda olduğun bi durum bu.

bakkaldan hesaba yazdırıp aldığın sigara, telefoncudan ödeyemeceğin taksidin altına girip aldığın bi telefon değil bu.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 8043 Toplam Mesaj: 43