Hayatınızdaki Önemli Kararlar
-
Daha bir karar veremedim :(
-
14 yaşımda hayatım boyunca birlikte olmak istediğim kişinin kim olduğuna kararverdim benim bundan daha önemli bir kararım yok
-
Mukavim_ bunu yazdıaileden birinin çok sikik bir hastalığa yakalanması.
kardeşim öncelikle geçmiş olsun ama bu pek senin kararın olan bişeymiş gibi durmuyor
-
kötü bi karar yazabiliyorsak üniversiteye girmeyi kötü kararlarimdan en başa yazabilirim.
-
dead_march bunu yazdıMukavim_ bunu yazdıaileden birinin çok sikik bir hastalığa yakalanması.
kardeşim öncelikle geçmiş olsun ama bu pek senin kararın olan bişeymiş gibi durmuyor
eyvallah hocam
dediğin gibi bu bir karar değil, ama bunun ittiği kararlar çok önemli kararlardı.
-
haftasonu istifa ettim. Hemde iş bulmadan yaptım bunu. Su anda hayatımın hangi yönden nereme kayacağını merakla takip ediyorum.
-
Hocam bir artniyet yok ama senin açtığın konulardan bir ilginçlik sezinliyorum.
İnsanların profilini çıkarmaya çalışıyor gibisin.Önemli kararlardan çok bunlardan çıkarılan ders vardır: benimki "kaçan balık bir daha gelmez". :)
-
amk bugün bi karar aldım yaşadığım şeyden ötürü
bir daha bi kıza güveneni siksinler
-
hiç bi konuda karar vermemeye karar verdim, kafam raad, hiç bişeyi takmıyorum, boş beleş yaşıyorum, sponsor olacak varsa okulu bırakıp tüm gün her türlü boş işi yapabilirim., sanırım bu da bi karar oldu :/
-
ders çalışsam mı çalışmasam mı bu kararı versem tamamdır :D