folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatınızdaki Önemli Kararlar

Hayatınızdaki Önemli Kararlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    qzkn bunu yazdı

sadece sarılıp uyudum, hayatımda aldığım en boktan karardı :I

benimde iki kere evime geldi ikisindede bi bok yapmadım ikisindende 2-3 gün sonra terk edip başkasına gitti yıllanmış kaşar burdan aldıgım en önemli dersle verdiğim kararsa duygularını körelticeksin zaten bir çok şeye duygusuz yaklaşırdım ama aşk meşk konularındada artık öyleyim hayatımdan duygularımın büyük bı kısmını çıkardım tamamen çıkartmaya doğru gidiyorum

Sizde hata hocam. Evde güneş yağı falan yok muydu sürüp iki hoplatsaydın götünü.

pesimistic tarafından 13/Ara/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Baracuda bunu yazdı
    qzkn bunu yazdı

benimde iki kere evime geldi ikisindede bi bok yapmadım ikisindende 2-3 gün sonra terk edip başkasına gitti yıllanmış kaşar burdan aldıgım en önemli dersle verdiğim kararsa duygularını körelticeksin zaten bir çok şeye duygusuz yaklaşırdım ama aşk meşk konularındada artık öyleyim hayatımdan duygularımın büyük bı kısmını çıkardım tamamen çıkartmaya doğru gidiyorum

Sizde hata hocam. Evde güneş yağı falan yok muydu sürüp iki hoplatsaydın götünü.

nasıl bi dünya lan bu eskiden sikiyosan kaybediyodun

şimdi sikmiyon kaybediyon :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

Hayatımda aldığım kararların hepsi önemliydi, neticede aldığım her karar beni farklı bir şekilde etkileyerek (olumlu-olumsuz) yaşam çizgimi belirledi... aralarından en önemlisi evlenmek olmuştur herhalde...

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

amk bugün bi karar aldım yaşadığım şeyden ötürü  

bir daha bi kıza güveneni siksinler 

ha sunu bileydin :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Baracuda bunu yazdı
    qzkn bunu yazdı

nasıl bi dünya lan bu eskiden sikiyosan kaybediyodun

şimdi sikmiyon kaybediyon :D

Aynıydı hoca. Eskinde de götlerinin hoplatılmasını istiyorlardı, şimdi ise gerçek yüzleri daha açığa çıkıyor. Sür güneş yağını, lop lop hoplat götünü, bak seni bırakıyor mu.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Smirnoff bunu yazdı

Okul' u biraktim en onemlisi buydu, 

Ileride cok buyuk adam olabilirsem vay be okulu birakti buyuk adam oldu diyecekler, 

Ya da okumadi bi baltaya sap olmadi diyecekler iste butun mevzu bu.

Bunu çok düşündüm biliyor musun. Devam edip etmeyecegime hala karar veremedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kadınların sadece evlendiği, erkeklerinse dine bağlandığı küçük bir anadolu şehrinde büyüdüm. Hepsi kaderci hayırlısı, kısmet cümlelerinin uçuştuğu bir şehir sıkıcı ve aslında hepsi ölü. Babama göre ben hiç birzaman iyi bir evlat olamadım. Daha boğazımdaki kırtlak yeni belirgenleşmişken sözleşmeli olarak çalışıtığım iyi  maaşı olan devlet hastanesinden ısrarlara rağmen istifa edip çeketimi alıp akrabamın ve tanıdığımın bile olmadığı büyük bir şehire yerleştim. Hayatımı tamamen değiştirip çalışmaya başladım. Ailem olmadı ve çekeneceğim itaat edeceğim kimselerde, bu lanet şehirde yapbozda kendime bir yer bulamasamda hayatımıda önemli bir karar alalı tarihe bakıyorum;  8,5 yıl olmuş 

benden sevgilerle.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

"Gerçekleşen her şey, gerçekleşmesi gerektiği gibi gerçekleşir.Dikkatle incelediğinizde bunun böyle olduğunu görürsünüz."

Kendi hayatıma baktı, baya bir süre düşündüm bunu. Gerçekleşmiş herşeyin, başka bir şekilde gerçekleşemeyeceğini gördüm diyebilirim.

Şimdi bunun farkında olarak yaşamaya çalışıyorum, eskisine göre daha huzurluyum diyebilirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    BLACKPOWERTURBO bunu yazdı

önemli bir karar almamiş hiç vay amy ot gibi yaşıyore

Türkçe'yi düzgün konuşabilmek en büyük kararın olacak senin eminim ben.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

suç işlemeden önce verilen tüm kararlardır ;)

suç ve kötü şeylerin hepsi dahil. çünkü hepsi birer risk :F  kız becerirsin hamile kalır üstüne kalır. kavga edersin adam bıçak çeker yersin bıçağı sakat kalırsın..vb ( en kötü ihtimallerle risk :D )

Toplam Hit: 6916 Toplam Mesaj: 65