Hayatınızdaki Önemli Kararlar
-
Baracuda bunu yazdıqzkn bunu yazdı
sadece sarılıp uyudum, hayatımda aldığım en boktan karardı :I
benimde iki kere evime geldi ikisindede bi bok yapmadım ikisindende 2-3 gün sonra terk edip başkasına gitti yıllanmış kaşar burdan aldıgım en önemli dersle verdiğim kararsa duygularını körelticeksin zaten bir çok şeye duygusuz yaklaşırdım ama aşk meşk konularındada artık öyleyim hayatımdan duygularımın büyük bı kısmını çıkardım tamamen çıkartmaya doğru gidiyorum
Sizde hata hocam. Evde güneş yağı falan yok muydu sürüp iki hoplatsaydın götünü.
pesimistic tarafından 13/Ara/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilRullz bunu yazdıBaracuda bunu yazdıqzkn bunu yazdı
benimde iki kere evime geldi ikisindede bi bok yapmadım ikisindende 2-3 gün sonra terk edip başkasına gitti yıllanmış kaşar burdan aldıgım en önemli dersle verdiğim kararsa duygularını körelticeksin zaten bir çok şeye duygusuz yaklaşırdım ama aşk meşk konularındada artık öyleyim hayatımdan duygularımın büyük bı kısmını çıkardım tamamen çıkartmaya doğru gidiyorum
Sizde hata hocam. Evde güneş yağı falan yok muydu sürüp iki hoplatsaydın götünü.
nasıl bi dünya lan bu eskiden sikiyosan kaybediyodun
şimdi sikmiyon kaybediyon :D
-
Hayatımda aldığım kararların hepsi önemliydi, neticede aldığım her karar beni farklı bir şekilde etkileyerek (olumlu-olumsuz) yaşam çizgimi belirledi... aralarından en önemlisi evlenmek olmuştur herhalde...
-
Mert_648 bunu yazdı
amk bugün bi karar aldım yaşadığım şeyden ötürü
bir daha bi kıza güveneni siksinler
ha sunu bileydin :)
-
Mert_648 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıBaracuda bunu yazdıqzkn bunu yazdı
nasıl bi dünya lan bu eskiden sikiyosan kaybediyodun
şimdi sikmiyon kaybediyon :D
Aynıydı hoca. Eskinde de götlerinin hoplatılmasını istiyorlardı, şimdi ise gerçek yüzleri daha açığa çıkıyor. Sür güneş yağını, lop lop hoplat götünü, bak seni bırakıyor mu.
-
Smirnoff bunu yazdı
Okul' u biraktim en onemlisi buydu,
Ileride cok buyuk adam olabilirsem vay be okulu birakti buyuk adam oldu diyecekler,
Ya da okumadi bi baltaya sap olmadi diyecekler iste butun mevzu bu.
Bunu çok düşündüm biliyor musun. Devam edip etmeyecegime hala karar veremedim
-
Kadınların sadece evlendiği, erkeklerinse dine bağlandığı küçük bir anadolu şehrinde büyüdüm. Hepsi kaderci hayırlısı, kısmet cümlelerinin uçuştuğu bir şehir sıkıcı ve aslında hepsi ölü. Babama göre ben hiç birzaman iyi bir evlat olamadım. Daha boğazımdaki kırtlak yeni belirgenleşmişken sözleşmeli olarak çalışıtığım iyi maaşı olan devlet hastanesinden ısrarlara rağmen istifa edip çeketimi alıp akrabamın ve tanıdığımın bile olmadığı büyük bir şehire yerleştim. Hayatımı tamamen değiştirip çalışmaya başladım. Ailem olmadı ve çekeneceğim itaat edeceğim kimselerde, bu lanet şehirde yapbozda kendime bir yer bulamasamda hayatımıda önemli bir karar alalı tarihe bakıyorum; 8,5 yıl olmuş
benden sevgilerle.
-
"Gerçekleşen her şey, gerçekleşmesi gerektiği gibi gerçekleşir.Dikkatle incelediğinizde bunun böyle olduğunu görürsünüz."
Kendi hayatıma baktı, baya bir süre düşündüm bunu. Gerçekleşmiş herşeyin, başka bir şekilde gerçekleşemeyeceğini gördüm diyebilirim.
Şimdi bunun farkında olarak yaşamaya çalışıyorum, eskisine göre daha huzurluyum diyebilirim.
-
BLACKPOWERTURBO bunu yazdı
önemli bir karar almamiş hiç vay amy ot gibi yaşıyore
Türkçe'yi düzgün konuşabilmek en büyük kararın olacak senin eminim ben.
-
suç işlemeden önce verilen tüm kararlardır ;)
suç ve kötü şeylerin hepsi dahil. çünkü hepsi birer risk :F kız becerirsin hamile kalır üstüne kalır. kavga edersin adam bıçak çeker yersin bıçağı sakat kalırsın..vb ( en kötü ihtimallerle risk :D )