Hayattan Beklentileriniz Neler???
-
arkadaşler cok merak ettim..... hayattan beklentiniz neler???? Öğrenciler: ne olmak istiyorsunuz? Hedefleriniz ne?
-
şu anda hayattan tek beklentim şu dershane hayatından kurtulup bir üniversiteye kapak atmak. bööle bilgisayar başında biraz zor ama neyse olur inşallah.
-
sevdiğim kızın ; sadece 1 kere seni seviyorum demesi ve 10 dakika elimi tutması yeter.
(burada sevdiğim kız diye bahsettiğim gerçek anlamda sevdiğim tek kişi ,ama o beni seviyormu bilmiyorum :(. )
eger boyle olursa ben artık kendim için bişey istemem hayattan.
ama bu isteyeceklerim olmayacaksa bir an önce ölmeyi isterim...
-
bende su anda okulda bilgisayar dersindeyim!!!1 oncelikli hedefim dersi bitirmek....sonra sınıfı gecmek!!!!! Zor ya.....
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------
şu anda hayattan tek beklentim şu dershane hayatından kurtulup bir üniversiteye kapak atmak. bööle bilgisayar başında biraz zor ama neyse olur inşallah.
-----------------------------kardeş gelde gör ebenin kini, ben de senin gibi düşünüyordum ;
en kötü günlerim geçti üni de. bir kız yuzunden kendimi bitirdim (yapmam deme senide görürüm) herşeyim değişti, herşeyim.
yemin ederimki babam zorlamasa bırak dese 10 sn beklemem. bölümümünde güzel oldugunu söylüyolar (bence zükten) ama ben üni okumak istemiyorum.
-
hiç bi beklentim hedefim yok boşa yaşıyorum :S
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bi beklentim hedefim yok boşa yaşıyorum :S
-----------------------------Aynen..
-
Bill Gates Out HolyDemon In. 2653 Yılında Microsoft Tahtına Ben Oturcam.
-
sadece oyun oynamak için cafede çalıştıgımın farkına fardım böle bi hareketin hayattan beklentisi olamaz :S
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------kardeş gelde gör ebenin kini, ben de senin gibi düşünüyordum ;
en kötü günlerim geçti üni de. bir kız yuzunden kendimi bitirdim (yapmam deme senide görürüm) herşeyim değişti, herşeyim.
yemin ederimki babam zorlamasa bırak dese 10 sn beklemem. bölümümünde güzel oldugunu söylüyolar (bence zükten) ama ben üni okumak istemiyorum.
-----------------------------baba iyi diyosunda gel bide beni gör. bunalımdayım ya resmen. sigarayı günde bir pakete çıkarttım sıkıntıdan. önceden 2-3 günde bir tane içerdim. vallaha çekilecek dert değil şu öss denen b*k. bilmiyom valla kardeş belki saçma gelecek ama üni. ni kıymetini bil bence.bide bizim gibi kazanamayanları düşün. bu arada senin bölüm ne?
-
Hiç BekLentim Yoq :S