Hayattan Beklentileriniz Neler???
-
kopsun kıyamet deyesim geliyor ama ne kadar hazırız...
-
bu sene işlerin iyi gitmesi ve borçlarımı ödemek en büyük beklentim şuanda ondan sonrada üniversiteye tekrardan girebilmek...
-
Visual boy ben de inşaat müh. istiyorum. acaba çok mu zor bir bölüm?
-
hiç bi beklentim kalmadı =)
-
artık hayatın benden bişiler istemesi lazım
-
vizelerden güzel not almak... :))
-
Umarım Azrail yolunu şaşırırda banada uğrar tezelden, Ne bu ya sevmedim burayı sahne değişsin istiyorum. :(((
-
Vay anasını be gençliğin haline bakın hele (:
Hayat güzel, en güzel yanlarından biride ne kadar dibi görürsen gör,ölmediğin sürece her zaman yeniden başlama şansın var.
Başarılı insanların,tarihin akışını değiştirmiş insanların hayatlarını okuyun, hiçbirisine hayalleri altın tepsi içinde sunulmadı.Hiç çaba harcamadan kazandıkların,daha önce başka şeyleri kazanmak için harcadığın çabaların mükafatlarıdır.İnsanın hangi şartta olursa olsun büyük hayallerinin olması güzeldir.Hayallerine ulaşmak için harcadığı çaba,gittiği yol dahada güzeldir."Eğer gideceğin yerin bir sınırı varsa,eğer yapacaklarının bir sınırı varsa,eğer mutlaka bir sonla önün kesiliyorsa...Sen ömrün boyunca bir fanusun içindesin demektir.Bu durumda "İnsan,bir fanusun içinde hep bir fazlası için yaşar." diyebiliriz.Zindanda yada zirvede olması hiç farklı değil.O halde nerede olursa olsun,nasıl olursa olsun,daima yapabileceğinin en iyisini yapmalı insan"(Erdal Demirkıran)
-
Hayattan birçok beklentim var.Özgür düşünce sahibiyim.Kimseye bağımlı kalmam.Burda olmazsa çeker giderim başka yerde istediğimi gerçekleştiririm anlayışına sahibim.Ölene kadar kendinize hedefler çizin.Dünyadaki oksijeni azaltmaktan başka işe yaramayan canlılar topluluğundan ayırın kendinizi.
-
hayattan beklentileriniz neler???
-karışmasın bana