Hayattan Beklentileriniz Neler???
-
hayattan tek bekletim, benden sürekli bişeyler almayı bırakması. Geri kalanı ben yaparım.
-
3 yıldır sevdigimi kızı bekliom :S tek beklentım bu gibi
-
Cok toz pembe hayatim vardi gecen seneye dek. Abimi kaybetigimden sonra bosverdim hayati..hedeflerim kalmadi. Sekreterlik üzerine okumustum. Yükselmek istiyordum seneye polislige devam etirmek istiyordum simdi salladim :/
-
attack bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatın "hayat kadını" olduğu bir dönemde yaşadığımız anlık zevkler ve mutluluklar bizi bu bataklıkta tutmaya yeterken hayatın zorlukları ve hergün açılan yeni yarayla mücadele edemeyen bitkin düşmüş vücutlarımız çaresiz ölümü beklemektedir..:P
-----------------------------
kompleks bir beklenti olmuş :))... -
acısız bir ölüm.
-
olm yaşınız kaç lan sizin? malmısınız? hayattan beklentileri kalmamışmış. bi sieyin a.k. Sakatmısınız? herhangi bir özürünüzmü var? ne bu kasvet? çok fazla soru işareti oldu ama.Öss ymiş sınavmış boşverin.Çalışan adam kazanır bu kadar basit ben ilk girişimde kazanamadım 2.cide kazandım.Ama siz keşke kazansak ah bi kazansak derseniz olmaz.Ben baktım bilgisayarla yürümüyor bu iş 1 sene ara verdim.Nete hiç girmedim 1 sene komple bilgisayaran uzak.
ölümün dışında herşeyin bi çaresi vardır a.k. Bu kadar kastığınız üniyi kazandığınızda bumuydu diyceksiniz. Hedeflerinizi büyük koyun ulaşamasanızda geriye baktığınızda size çok şey katan küçük şeyler göreceksiniz. Kaybetmeden hiçbirşey kazanılmaz.
Bu kadar konuştum benim beklentilerime gelim.Ben egomu bi hayli tatmin ettim.Çoğu şey artık sadece vakit kaybı gibi geliyor.Tatmak istediğim tek zevk gerçekten hayatımın kadını diyebileceğim bir kişinin koynunda uyumak.Seksüel birşey anlamayın sevişmekten bahsetmiyorum sadece bir gecelik uyku bu kadar. Para pul yalan a.k. bi günde vezirde olursun rezilde. Hayat basit birşey aslında ama bize öss mantığıyla aşılanan şey birşey ne kadar basit gözüküyorsa o kadar zordur.Geçen seneki öss sorusunda 2 + 3 -1 gibi bişeymi ne sormuşlar bu sene gelenler diyo 2 3 dakka düşündük.Komplekli yaşamayın şu hayatı ama yönünüzü tayin etmek içinde mutlaka birşeyler yapın.
-
iş güç meslek neyim sanki mecburiyettenmiş gibi gelio bana.
sanırım bi beklentim yok...daha doğrusu beklentim çokta uğraşım yok.. adam olmıcak galiba bizden.! -
Bende ünlü bir yazar olmak istiyorum. Kısmetse ilerde bilgisayarı bırakıp, yazdığım yazıları derlemeye başlayacam. İlerde beni tanıdığınız için gurur duyacaksınız. Ben bu adamla forumda yazışmıştım diyeceksiniz. :D:D:D
-
herkesin belli bi amacı vardır. ama ben boşuna yaşadığımı düşünüyorum.kendimi değersiz hissediyorum.yaşadığım çevrede ünv. okumayanlara değer verilmiyor.bu sene sınava üçüncü girişim olacak.bakalım artık.ama ünv. girincede bu düşüncelerimin değişieceğini sanmıyorum.ne için yaşıyoruz iyi bi ünv. bitirip,işe girip,evlenip,iki çocuk yapıp sonrada bir köşede gebermek için mi.ben böyle bi hayatı istemiyorum.