Hayret Türk Telekoma Bakın
-
ozellestirildi.
-
http://www.ntvmsnbc.com/news/379663.asp evet burada da var. Arkadaşlar dediklerini sorunsuz yapsınlar söz saçımı kazıtacam...
-
benim şu an 1024 var napsam 512 ye mi dönsem yoksa nası olsa onlar arttırcak kendisi bi kaç ay aynı fiyat olur 512 yle kar yaparım falan filan ya salla ya neyse kazıklandık bu kadar zaman aynen devam =)
-
adsl2 gelse kalkicak bu dert :D
-
Pic_Boy
Adsl2 değil Gshdsl yaygınlaşmaya başlıcak yakında 2 - 3 yıl sonra evlerinizde kullanırsınız büyük ihtimal şu anda ßankalarda vs.. kullanılıyo az ßilgi vereyim Adsl 1/4 oranında Asimetrik ßağlantıdır oysa Gshdsl tam tersi yani adsl ßağlantınız 2048/512 iken gshdsl 2048/2048 ßuda demekki Saniyede 2mß download ve 2mß upload yapaßiliyosunuz 1 kere bağlanmanız yeterli aynı anda birden fazla dosya indirirken hız düşümü yok şimdilik sanırım ücreti 216 ytl tam emin değilim + gshdsl modem almanız gerekli 2048 ücreti sanırım 290 ytl filn Adsl 2048 kullananlara şiddetle Gshdsl öneririm gitsin alsınlar
-
bendeki 512 kotalı 1024 kotalı mı olaca k yani oleeeeeyyy dermüşüm... hadi leyyn kota kalkmayacaksa ne anladım bu işten 1024 le film indirme derdine düşecek millet kotadan koyacak bu sefer... 1024 lede nette sörf yapacam demeyin gülerler valla....akılları sıra 1024 kotalı koyup ordan voleyi vurmak a.q telekomu
-
Abi kimse çıkarı olmayan bi iş yapmaz elbette altında bi bok var telekomun kazığını aniden ve 'çatırt' diye bi ses eşliğinde yicez herhalde.
-
17 temmuza ne kaldı ki...
tamam sevindik ama ne işe yarayacakki aynı paraya daha hızlı olacak hadi kotasız olacak hepsi deseydi o zaman tamam havalara uçardık.maksat herkes internet sahibi olsun.Bunlar reklam kokan hareketler... -
bide ikibünyedi de böle acayip bi yapılanmaya gidicekmiş tekelkom...inş sağlam iş yaparlar,, az çekmedik deniz altı kablosu koptu die
Toplam Hit: 8160 Toplam Mesaj: 63