Hayret Türk Telekoma Bakın
-
nihayetinde oda sınırlı olcak abi adamlar zeki ben olsam bende 1024 yapardım. 100 le indirices ohh nası olsa inio çekecez filmleri aşacaz kotayı o adam çıkartacak zaten yaptıı indirimin parasını:)
-
oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
niksiz demiş nihayetinde oda sınırlı olcak abi adamlar zeki ben olsam bende 1024 yapardım. 100 le indirices ohh nası olsa inio çekecez filmleri aşacaz kotayı o adam çıkartacak zaten yaptıı indirimin parasını:)
aynen katılıyorum çünkü ben 512 kotalılla her ay kotayı aşıyorum bi de 1024 olursa o zaman yandık direk ben kotasıza geçerim :) -
eğer 256 sınırsızları makul bir fiyata çekerse misal şimdi 512 3gb kotalı 29 sa bunu 40a çekerse şimdi iyi bi indirim yaparsa 1024lük kotalıdansa geçerim 512lik sınırsıza hızı arttırmasada kotayı 2 katına çıkarsa yeter .. bir buçuk katınada razıyım ..
-
ne oluyor değil ne oldu :)
özelleşti abi özelleşti başka bişe olduğu yok :) -
Birde şu kotayı icat ettiler başa bela şunu kaldırıp hepsini makul fiyata sınırsız yapsalar olmuyor.
-
özellleştiya yeni kuruluş zaten abi tt nin tüm bilgilerini kaçırmaya başlamış,ajanlar felan çıkmış!İsrail tabanlı şirket ne olsa,neyse işte belkide türk halkına şiirn görünmek içindir!
-
paul doany geçtiğimiz günlerde cnn türk'te açıklamıştı adsl hızının artacağını ama ücretlerin sabit kalacağını duydum valla
-
Alinti : StReaM
Adsl2 değil Gshdsl yaygınlaşmaya başlıcak yakında 2 - 3 yıl sonra evlerinizde kullanırsınız büyük ihtimal şu anda ßankalarda vs.. kullanılıyo az ßilgi vereyim Adsl 1/4 oranında Asimetrik ßağlantıdır oysa Gshdsl tam tersi yani adsl ßağlantınız 2048/512 iken gshdsl 2048/2048 ßuda demekki Saniyede 2mß download ve 2mß upload yapaßiliyosunuz 1 kere bağlanmanız yeterli aynı anda birden fazla dosya indirirken hız düşümü yok şimdilik sanırım ücreti 216 ytl tam emin değilim + gshdsl modem almanız gerekli 2048 ücreti sanırım 290 ytl filn Adsl 2048 kullananlara şiddetle Gshdsl öneririm gitsin alsınlar