Hayvanların Kafataslarını Kufukafa Yapmak
-
Hocalar merhaba. Yine abuksubuk ve gereksiz bi projeyle karşınızdayım :D
Şimdiki manyak ve boş işim karga serçe fare horoz gibi basit ve genelde bulabileceğim canlıların kafalarını alıp kurukafa yapmak :D
Sonrasında içine gerekli led devresi cart curt ekleyerek doğal bir süs objesi yapmak istiyorum.
Bu videonun 2:38. dakikasında duvarda bi inek kafası var. Ona benzer birşey yapmayı planlıyorum. İnternette satışını buldum ama bayağı pahalı :D
Neyse ilk denemem bi horoz kafası kullanarak gerçekleşti. Deneyin 2. gününde bi karga tarafından çalındı horozun kafası :D :D
Daha korunaklı bir yer bulucam :D o sıkıntı dğeil ama şöyle bir durum var aklına takılan. Köyde küçükken bir çok kafatası buldum ama bunlar yıllarca orada kaldığı için tamamen mikroptan filan ayrılmış vaziyetteydi.
Şimdi ben 1 2 haftada bi hayvanın kafatasını çürütücem. Sonra kurtlanıcak sonra kurtlarda yiyecek bişey olmadığı için ölecek ve bir ton mikrop olucak içinde.
Bu mikroplardan kurtulmak için önerdiğiniz bir kimyasal var mı ?
Aklıma ilk başka daha eti üzerindeyken kireçlemek yada tuzlamak geldi ama sonra kirecin yada tuzun kemiğe zarar vereceğini düşündüm :(
Biliyorum. Acaip saçma gereksiz boş beleş bi proje gibi görünebilir ama en azından 1 horoz yada bir karganın kafatasını elde edebilirsem çok mutlu olucam. :D
not : Bu kafaları almak için herhangi bir hayvanı öldürmüyorum. Köyde horozlarımız var. Yemek için kesiyor babam bende kafasını alıyorum :D
Edit : " Ya malmısın aptalmısın ne b*ksun git insanlığa yararlı şeyler yap, kurukafa ne aq " gibi bir düşünce oluşursa mod abilerin aklında konumu silebilirler.Ben sadece kemiğe zarar vermeden mikroplardan nasıl arındırırım sorusuna cevap arıyorum.
Edit : Aklıma Çamaşır suyu geliyor şuanda. Yada tuz ruhu bilemiyorum
GodKlaus tarafından 28/Şub/16 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
onu bilmemde bizim burda kellepaçacılar var kafayı haşlıyolarmı nedir tertemiz tepside duruyor hayvan kellesi
-
costantin bunu yazdı
onu bilmemde bizim burda kellepaçacılar var kafayı haşlıyolarmı nedir tertemiz tepside duruyor hayvan kellesi
kafanın üstünde derisi varsa bilmiyorum ama biz kurbanda koçun kafasını alıp yüzüyoruz derisini. 1 gece suda bekliyor sonra at dolaba 1 ay sonra çıkar buzu çözülsün aynı ilk günki gibi duruyor. Onlarında hilesi bu olabilir :D
-
Kızılderili mürid.
-
-
Ksiezyc bunu yazdı
nedir bu yaptığın? gereksiz ve saçma bir hobi için bu saydığın hayvanların canını alıyorsan insanlığından utanmalısın.
Evet zevk için mahallede sopayla dolaşıp kedi köpek ne varsa vuruyorum dövüyorum. Elimden kaçanları amerikan uydularıyla vuruyorum. Onlardada kaçarlarsa zaten allaha havale ediyorum :D
Hocam cabım hocam bak ben ne yazmışım oraya
not : Bu kafaları almak için herhangi bir hayvanı öldürmüyorum. Köyde horozlarımız var. Yemek için kesiyor babam bende kafasını alıyorum :D
Eğer senin dediğin gibi 2 3 küçük eşya için gidip kümeste savaş çıkartıyo olsam zaten senden önce annem babam beni döver :D Ayrıca allaha şükürer olsun öyle zarar ziyan insanlardan birisi değilim.
Ayrıca tekrardan yazıyorum canlı hayvanla işim yok benim. Babam köyde yetiştirdiğimiz tavuklardan yemek için kesiyor. Bende o hayvanın " LAZIM OLMAYAN " kafasını alıyorum.
-
@GodKlaus :D hepten cozuttuk anlaşılan. iyi fikir ama.
P. Williams.. freedom. first name is king, last name is dump.
-
SamSara bunu yazdı@GodKlaus :D hepten cozuttuk anlaşılan. iyi fikir ama.
P. Williams.. freedom. first name is king, last name is dump.
Ya yok aslında ruh sağlığım iyi ama garip şeyleri seviyorum. Ayrıca önce king deyip sonra alttan laf sokmanı anladım :P
Aslında bu garip te değil hee.
Onca para verip almak yerine elimdede imkan varken neden yapmayayım ki ? :D
Sitede bu.
-
Hocam en son bu sitede birini kesip duvara asacaklar o olacak :D
-
Su bebe isi epey iyi biliyor: http://www.jakes-bones.com/p/how-to-clean-animal-bones.html?m=1
-
izzmarit bunu yazdı
Su bebe isi epey iyi biliyor: http://www.jakes-bones.com/p/how-to-clean-animal-bones.html?m=1
Çok çok teşekkürler hocam :)
Sanırım hidrojen peroksit işimi görüyor. Hemde ucuz 1 litresi 10 lira bişey. İstanbulda bulurum onu kimyasal satan bir dükkandan.
Yada direk yabani hayvanların erişemediği bir yere asıcam. Orda durucak sonra yine hidrojen peroskit ile mikroplardan arındırırım :D
Not bunu yazdıHocam en son bu sitede birini kesip duvara asacaklar o olacak :D
" Beni kesin asın, Ben talibim " diyen varsa seve seve yaparım bu işi :D :D
Şaka bi yana düşünsene sabah bi uyanıyosun karşındaki duvarda birisinin kafatası gözlerinden kırmızı ışık çıkıyor. Kafayı yer insan :D
Sonuç olarak ben cevabımı aldım. Hidrojen peroksit(H2O2) işimi fazlasıyla hallediyor :D