folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvanların Kafataslarını Kufukafa Yapmak

Hayvanların Kafataslarını Kufukafa Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba. Yine abuksubuk ve gereksiz bi projeyle karşınızdayım :D

Şimdiki manyak ve boş işim karga serçe fare horoz gibi basit ve genelde bulabileceğim canlıların kafalarını alıp kurukafa yapmak :D

Sonrasında içine gerekli led devresi cart curt ekleyerek doğal bir süs objesi yapmak istiyorum.

Bu videonun 2:38. dakikasında duvarda bi inek kafası var. Ona benzer birşey yapmayı planlıyorum. İnternette satışını buldum ama bayağı pahalı :D

Neyse ilk denemem bi horoz kafası kullanarak gerçekleşti. Deneyin 2. gününde bi karga tarafından çalındı horozun kafası :D :D 

Daha korunaklı bir yer bulucam :D o sıkıntı dğeil ama şöyle bir durum var aklına takılan. Köyde küçükken bir çok kafatası buldum ama bunlar yıllarca orada kaldığı için tamamen mikroptan filan ayrılmış vaziyetteydi.

Şimdi ben 1 2 haftada bi hayvanın kafatasını çürütücem. Sonra kurtlanıcak sonra kurtlarda yiyecek bişey olmadığı için ölecek ve bir ton mikrop olucak içinde. 

Bu mikroplardan kurtulmak için önerdiğiniz bir kimyasal var mı ?

Aklıma ilk başka daha eti üzerindeyken kireçlemek yada tuzlamak geldi ama sonra kirecin yada tuzun kemiğe zarar vereceğini düşündüm :(

Biliyorum. Acaip saçma gereksiz boş beleş bi proje gibi görünebilir ama en azından 1 horoz yada bir karganın kafatasını elde edebilirsem çok mutlu olucam. :D

not : Bu kafaları almak için herhangi bir hayvanı öldürmüyorum. Köyde horozlarımız var. Yemek için kesiyor babam bende kafasını alıyorum :D

Edit : " Ya malmısın aptalmısın ne b*ksun git insanlığa yararlı şeyler yap, kurukafa ne aq " gibi bir düşünce oluşursa mod abilerin aklında konumu silebilirler.Ben sadece kemiğe zarar vermeden mikroplardan nasıl arındırırım sorusuna cevap arıyorum.

Edit : Aklıma Çamaşır suyu geliyor şuanda. Yada tuz ruhu bilemiyorum

GodKlaus tarafından 28/Şub/16 14:46 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

onu bilmemde bizim burda kellepaçacılar var kafayı haşlıyolarmı nedir tertemiz tepside duruyor hayvan kellesi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

onu bilmemde bizim burda kellepaçacılar var kafayı haşlıyolarmı nedir tertemiz tepside duruyor hayvan kellesi

kafanın üstünde derisi varsa bilmiyorum ama biz kurbanda koçun kafasını alıp yüzüyoruz derisini. 1 gece suda bekliyor sonra at dolaba 1 ay sonra çıkar buzu çözülsün aynı ilk günki gibi duruyor. Onlarında hilesi bu olabilir :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kızılderili mürid.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

...

Ksiezyc tarafından 28/Şub/16 14:35 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Ksiezyc bunu yazdı

nedir bu yaptığın? gereksiz ve saçma bir hobi için bu saydığın hayvanların canını alıyorsan insanlığından utanmalısın.

Evet zevk için mahallede sopayla dolaşıp kedi köpek ne varsa vuruyorum dövüyorum. Elimden kaçanları amerikan uydularıyla vuruyorum. Onlardada kaçarlarsa zaten allaha havale ediyorum :D 

Hocam cabım hocam bak ben ne yazmışım oraya 

not : Bu kafaları almak için herhangi bir hayvanı öldürmüyorum. Köyde horozlarımız var. Yemek için kesiyor babam bende kafasını alıyorum :D

Eğer senin dediğin gibi 2 3 küçük eşya için gidip kümeste savaş çıkartıyo olsam zaten senden önce annem babam beni döver :D Ayrıca allaha şükürer olsun öyle zarar ziyan insanlardan birisi değilim.

Ayrıca tekrardan yazıyorum canlı hayvanla işim yok benim. Babam köyde yetiştirdiğimiz tavuklardan yemek için kesiyor. Bende o hayvanın " LAZIM OLMAYAN " kafasını alıyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @GodKlaus :D hepten cozuttuk anlaşılan. iyi fikir ama.

P. Williams.. freedom. first name is king, last name is dump.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    @GodKlaus :D hepten cozuttuk anlaşılan. iyi fikir ama.

P. Williams.. freedom. first name is king, last name is dump.

Ya yok aslında ruh sağlığım iyi ama garip şeyleri seviyorum. Ayrıca önce king deyip sonra alttan laf sokmanı anladım :P

Aslında bu garip te değil hee.

Onca para verip almak yerine elimdede imkan varken neden yapmayayım ki ? :D

Sitede bu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Hocam en son bu sitede birini kesip duvara asacaklar o olacak :D

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Su bebe isi epey iyi biliyor: http://www.jakes-bones.com/p/how-to-clean-animal-bones.html?m=1

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Çok çok teşekkürler hocam :)

Sanırım hidrojen peroksit işimi görüyor. Hemde ucuz 1 litresi 10 lira bişey. İstanbulda bulurum onu kimyasal satan bir dükkandan.

Yada direk yabani hayvanların erişemediği bir yere asıcam. Orda durucak sonra yine hidrojen peroskit ile mikroplardan arındırırım :D

Not bunu yazdı

Hocam en son bu sitede birini kesip duvara asacaklar o olacak :D

" Beni kesin asın, Ben talibim "  diyen varsa  seve seve yaparım bu işi :D :D

Şaka bi yana düşünsene sabah bi uyanıyosun karşındaki duvarda birisinin kafatası gözlerinden kırmızı ışık çıkıyor. Kafayı yer insan :D 

Sonuç olarak ben cevabımı aldım. Hidrojen peroksit(H2O2işimi fazlasıyla hallediyor :D

Toplam Hit: 2785 Toplam Mesaj: 18
kurukafa kafatası süs eşyası